Jump to content

Szeth

Medlemmer
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

266 :)

Recent Profile Visitors

2050 profile views
 1. Lager veldig irriterende bzzzzz summe lyd. Men, går jeg ut av diskusjon.no til feks nrk.. går lyden vekk, akutt vekk. Slår jeg av programmet firefox går lyden vekk. Av alle nettsider jeg bruker er det kun diskusjon.no dette skjer med ?
 2. Burde være mulig med påmelding og førstemann til mølla + rettferdig fordelig prinsipp å åpne opp sentre. Men, treningsentere må være det mest smittebærende og minst viktige man har i samfunnet. HVIS man ser bort i fra alle som har sin arbeidsplass der.
 3. Szeth

  Depresjon?

  Dataspill er super sosialt og lærerikt, ikke minst på emosjonelt nivå. Aldri skyld på dataspill fordi man ikke mestrer i livet.
 4. Bruker du briller? Linser? Har du sjekket synet før? Har du noen sykdommer? Skjer dette andre steder enn på skjermen? Når går det vekk, går det vekk når du tar pause?
 5. All trening er god trening og vil øke utholdenhet tvers over. Men det du sikter til er statisk utholdenhet og blir bedre med mengdetrening, og så klart er det viktig med stilling og posisjonering. De som spiller trommer merker også denne utmattelsen og må nesten sammen med mengdetrening tilpasse seg hvordan de ikke blir utslitt, rett og slett være mer økonomiske i kraft og hvile.
 6. Nei, du trenger ikke å bekymre deg. Selv om det er subkutant kan du treffe kapillærer og da blø litt.
 7. Dra til legen. Altså, det er stille på sykehusene nå. Koster svært lite å ta en telefon til fastlegen.
 8. Ikke tro at helsevesenet er overarbidet. Ring fastlegen og hør med dem om du kan få hjelp. Da tror du ikke men vet om du kan få hjelp eller ikke. Du blir ikke smittet av å gå til f.eks fastlegen din. Tenk hygiene og det ordner seg.
 9. Dritt virus. Kan vi få en vaksine snart? Er lei.
 10. Ja, det burde ikke være noe problem. Holder hjulene i gang også! Og det er "enkelt" å vaske seg på hendene for budbringere og mottakere. Uten å innhalere noe.
 11. Kina sa ifra på nyttår? Uansett, de skal ikke og kommer ikke til å bli stilt til ansvar. Og det er ikke ett legitimt spørsmål en gang.
 12. Men det er absolutt det de skulle ha gjort!
 13. Er veldig lett å si: "Ja, vi skulle ha kun fokusert på å skjerme syke og utsatte grupper og latt alle andre gått på jobb og skole. Og fordele helsesektoren i 2 der halvparten hadde jobbet 3 uker og halvparten 3 uker etter, som en lookalike vanlig faieravvikling om sommeren." Bare noen uker inne i pandemien...
 14. Garantert ett scenario ett hvert land og hver ekspert har veid opp mot hverandre og ikke ett nytt tankesett uansett.
×
×
 • Create New...