Jump to content

Szeth

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 :)

Recent Profile Visitors

819 profile views
 1. Nei. Det er flott å lese og sette seg inn i sin egen sykdom, da kan man ofte stille gode spørsmål til ekspertene som jobber med dette hver dag. Det som står på nettet kan være utdatert informasjon. I Norge som andre land er det tett oppfølging av muskeldystrofier, og spesielt med den sykdommen her hvor det har vært store forbedringer i livskvalitet når man blir voksen. Det kan godt være du finner mye god informasjon på forumet, men du har rett til og krav på god informasjon fra eksperterne og det er her du skal henvende deg. Sånn at du ikke får feil forhåpninger. Det er veldig mange sykdommer som slår ut forskjellig hos folk og det som vises av informasjon på alle sykdommer er snittet av varighet, livslengde, symptomer, livskvalitet osv. At man skiller seg ut kan være like mye flaks og uflaks som det kan være at man trener eller spiser sunt.
 2. Du gjør jo akkurat det samme selv, uten å begrunne dine spørsmål eller svar. @Gavekort Bill gates har aksjer i farmasien, om han gir bort vaksiner så kan det skape trygghet rundt vaksiner og øker etterspørsel. Jeg tror Bill Gates er en ekstremt snill person, men man trenger ikke å ta vekk all fornuft for å stille spmørsmål rundt hvordan ting egentlig fungerer. Og det gir du ikke rom for her. For de som ikke gidder å google, her er eksempel på Norsk aksjepost.
 3. Neida, serien er laget akkurat sånn som den er. Det er ment at det skal være sånn.
 4. Så at ep 3 av dracula fikk dårlig rating etter at jeg så den(jeg likte episoden). Kan det ha med at slutten var litt utenom det vanlige?
 5. Selve Gates Foundation har aksjeposter i farmasien, om han tjener penger på å gi bort vaksiner blir for teknisk for meg. Litt sånn som Norge og Pandemrix.
 6. Hei, håper du finner noen her som kan gi deg gode svar! Det virker som du har solid livskvalitet. Er det beckers du har, siden du skriver friske celler? Hvis ikke hadde det vært interessant å vite siden du viser så god fremgang.
 7. Høres ut som jeg kommer til å fullføre med andre ord.🤷‍♂️
 8. Jeg kan kun tenke meg at man feks uttaler ICD koder, og må si det riktig, i ett foredrag osv, eller i en mer seriøs setting, det finnes sikkert 100 tusen koder. Det brukes i pasient journalen og veldig få sier det høyt ut. Og hvis man sier det høyt ut til kollegaer så blir man forstått uansett hvordan man sier det, og man nevner diagnosen i tillegg, på tross av at man begynner å huske flere og flere koder. Skal man diktere det til en helsesekretær eller autogjennkjenning så blir det noe annet igjen.
 9. Aldri hatt noe problem med bank id på mobil, må være brukeren tenker jeg.
 10. Neida, du kommer ikke til å bli satt i arbeid som gjør vondt verre, og dette vet legen. Selv om du skulle ha arbeidsangst og hånden din er 100% ok så trenger du ikke være nervøs for det. Mange oppgaver du kan gjøre selv om du ikke har en hånd som fungerer, dette kan du velge selv.
 11. Jeg likte Picard e1, men det er alltid ep 2 og 3 som setter standard for en god serie. Spent.
 12. Studier viser at grønnsaker hver dag hjelper mot magesår, men jeg vet ikke hvor god effekt det har i trippelbehandling/under behandling. Studier viser også at probiotika som du allerede drikker hjelper. Jeg tror ikke kullsyre drikker vil gjøre noe forskjell i trippelbehandlingen din, men jeg ville allikevel ha skippet det. La behandlingen få full effekt ved å unngå syre produserende matvarer og drikke. Unngå sukker og spist sunt de dagene du står på behandling. Usikker på årsaken til at du kun spiser to ganger daglig, om det er fordi du ikke er sulten/føler deg dårlig. Spis mer hyppig og varierende kost, trippelbehandlingen vil mest sannsynlig være en suksess uansett.
×
×
 • Create New...