Jump to content

Szeth

Medlemmer
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)

Recent Profile Visitors

939 profile views
 1. Szeth

  Urytmisk hjerte

  Det er ikke sikkert fastlegen din eller en hjertelge vil finne utav denne tilsynelatende ufarlige hjerterytmen din. Det du kan få på kroppen er en 24 timers ekg, og det er jo fult mulig at du ikke har noen rytmeforstyrrelser under denne perioden. Bakgrunnen for at dette skjer med deg vil være ren gjetting. Høy puls pga forstyrrelser på hjerte vil gjøre at pumpefunksjonen ikke klarer å flytte blodet og du vil få lavt blodtrykk og da mindre blod til hjernen som gjør at du kan besvime. Skjer dette er det ingen tvil om hvor du skal gå. Du kan fortsette å logge hvor hyppig det skjer, og hva du gjør når det skjer. Jeg antar du har pulsklokke på hele tiden siden du sier du får makspuls når du er i hvile. Bare stikk til legen, om så bare av ren nysgjerrighet.
 2. Nettopp, det er ingen god begrunnelse fordi man ikke trenger en god begrunnelse. Noe blir sett på som kunst og andre ting blir sett på som ikke kunst og søppel. Dette kan du dra inn i moteverdenen. Hvis Donald Trump starter å gå med sokker i sandalene. Versus Hvis Jennifer Lawrence, Riahnna, Mila Kunis, etc etc starter å gå med sokker i sandalene. Mote er komplekst. Fordi det ikke er noen begrunnelse er det også ingenting å bli fornærmet over.
 3. Mobbing er aldri greit. Og det å føle seg mishandlet er veldig synd. Men da må du velge å henge med folk som syns det er greit å ha sokker i sandalene. <- veldig hjelpsomt hvis dette blir sett på som en metafor.
 4. Trådstarter er usikker på seg selv og ble fornærmet, valgte å komme på forum og finne ut at han tok feil og må lære seg at mennesker ikke alltid sier det man ønsker å høre.
 5. Fordi det bare er sånn. Dette er så subjektivt at det ikke kan bli mer subjektivt. Hvorfor kan vi ikke bare gå nakne som sommeren? Selvfølgelig kan du gå med sokker i sandalene. Jeg kommer til å syns du ser ut som en idiot, men det er ikke mitt problem om du velger å høre på hva jeg mener eller ikke.
 6. Hun tok ikke feil, ingen skal gå med sokker i sandalene. For å legge til det Gadden skriver så blir livet ditt bedre hvis du ikke tar alt så høytidelig. Bare å begynne å trene på å gi faen. Hvis du mot formodning skulle velge å gå med sokker i sandalene, eller møte på ett menneske som forteller deg noe du kan eller ikke kan gjøre får du reflektere litt på hvorfor han/hun sier dette og tenke litt sjæl.
 7. Szeth

  Fotsvette

  Google god skohygiene. Det finnes produkter som iallfall hjelper og gjør lukt problemet til ett ikke problem. Og som alle burde ta ett tak i! Bytt sokker konstant/regelmessig. Bytt på skoene, så ett par ligger å tørker etc(se skohygiene). Samme gjør du med skoene til trening. Når det gjelder bekymringen om du svetter mer enn andre eller bare har bedre luktesans enn andre osv er vanskelig å svare på, men det kan være du svetter mer enn andre og faktisk svetter sykt mye mer enn andre. Google hyperhidrose og sjekk ut litt. Det jeg husker om hyperhidrose og behandling var at man kan få til å svette mindre på feks føtter, men da vil man begynne å svette mer andre plasser. Godt mulig jeg tar feil. Lykke til da!
 8. De symptomene du beskriver at du har trenger for det første ikke å være influensa. (jeg sier ikke at akkurat du ikke har det) Ved influensa(ikke corona virus), som tar livet av enormt mange hvert år har man nesten utelukkende: - Kraftig til normal svetting om når man er for varm, og før man skal legge seg og kler av seg så skjelver man mye fordi kroppen blir for kald. - Vondt i hele kroppen, ledd, muskler, etc. - Pluss og minus det du beskriver. Sannsynligheten for at det er influensa minsker utover våren, med andre ord er det mindre og mindre sannsynlig at det som gir deg symptomer er influensa. Og satt veldig på spissen mer statistisk sannsynlig at det er noe annet. Og dette noe annet kan da være ett farlig virus. Dog svært lite sannsynlig. Resten av livet ditt og menneskets eksistens vil dette være ett problem og det å klare å ta forhåndsregler 24/7 så lenge man lever er umulig. Hvis du har corona viruset eller ett farlig dødelig virus/bakterie så blir du hjemme, drikker godt og følger med på symptomene dine. Det gjør de som du har potensielt smittet også og sånn går det videre og videre. Skulle du eller noen dø er det først da det vil bli satt i gang tiltak. Det er unntaksregler til det å bli hjemme: barn, eldre, nedsatt immunforsvar etc. Folk var syke i over 3 uker hjemme uten å dra til legen da vi hadde svineinfluensa, de kommer aldri til å få vite om det var svineinfluensa, men det er jo sannsynlig at det var det de hadde. Man vil heller ikke få vite om det var coronavirus. Og siden du ikke liker sannsynlig, ja det er mulig at du sitter med ett farlig virus akkurat nå. Det er også mulig at jeg vinner 1 million på flakslodd imorgen.
 9. Ca 15% av vektreduksjon/eller kaloribalansen pr dag skyldes trening, resten 85% er kosthold. Begynner man med begge to samtidig gir de hverandre litt motivasjon. Det må ikke være styrketrening.
 10. Langtidssukkeret ditt er jo bra det. Kutt ut appelsin juice og all drikke iløp av dagen som inneholder kalorier, begynn med vann eller sukkerfri saft og erstatt alt væskeinntak med dette. Er enorm tilhenger av melk selv, men juice og melk er kalori bomber. Spis heller mer sunn mat om hjernen ikke blir fornøyd. Svaret på om du burde bygge mer muskler er: JA! Styrketrening er kjempe. Du måler bs 2t etter matinntak?
 11. Nei. Det er flott å lese og sette seg inn i sin egen sykdom, da kan man ofte stille gode spørsmål til ekspertene som jobber med dette hver dag. Det som står på nettet kan være utdatert informasjon. I Norge som andre land er det tett oppfølging av muskeldystrofier, og spesielt med den sykdommen her hvor det har vært store forbedringer i livskvalitet når man blir voksen. Det kan godt være du finner mye god informasjon på forumet, men du har rett til og krav på god informasjon fra eksperterne og det er her du skal henvende deg. Sånn at du ikke får feil forhåpninger. Det er veldig mange sykdommer som slår ut forskjellig hos folk og det som vises av informasjon på alle sykdommer er snittet av varighet, livslengde, symptomer, livskvalitet osv. At man skiller seg ut kan være like mye flaks og uflaks som det kan være at man trener eller spiser sunt.
 12. Du gjør jo akkurat det samme selv, uten å begrunne dine spørsmål eller svar. @Gavekort Bill gates har aksjer i farmasien, om han gir bort vaksiner så kan det skape trygghet rundt vaksiner og øker etterspørsel. Jeg tror Bill Gates er en ekstremt snill person, men man trenger ikke å ta vekk all fornuft for å stille spmørsmål rundt hvordan ting egentlig fungerer. Og det gir du ikke rom for her. For de som ikke gidder å google, her er eksempel på Norsk aksjepost.
 13. Neida, serien er laget akkurat sånn som den er. Det er ment at det skal være sånn.
 14. Så at ep 3 av dracula fikk dårlig rating etter at jeg så den(jeg likte episoden). Kan det ha med at slutten var litt utenom det vanlige?
 15. Selve Gates Foundation har aksjeposter i farmasien, om han tjener penger på å gi bort vaksiner blir for teknisk for meg. Litt sånn som Norge og Pandemrix.
×
×
 • Create New...