Gå til innhold

Lakrisen

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lakrisen

  1. Jeg har noen tatoveringer på ene armen. Har tenkt å ta flere tatoveringer på samme arm. De tatoveringene jeg har fra før er 7-8 år gamle. Hvor lang tid vil det ta før de nye tatoveringene smelter inn med de andre når det kommer til nyanse? Ferske tatoveringer er jo ganske mørke, spesielt når det er black and grey. Er litt nervøs for at det skal være vesentlig fargeforskjell i flere år, eller for alltid. Har planer om å ta de tatoveringene jeg skal ha i løpet av året, og bli ferdig med hele armen. Noen som har erfaring med lignende og kan si noe om dette med farge- og nyanseforskjell? Har ikke farger i tatoveringene og skal ikke ha det heller. Kun svart. 

  2. Fenrisúlfr skrev (6 timer siden):

    Jeg har ikke lyst mer. Helsevesenet kan suge på ballene mine, er så dritt lei. Har omtrent ingen positive ting å se fram til i hverdagen eller livet generelt, det kommer til å være jævlig til dagen jeg dør. Gjør ditt,  gjør datt så kommer alt til å bli bedre, høhø! 

    Det eneste som har gitt meg en genuin glede de siste årene er å se fram til at jeg kommer til å dø en dag, forhåpentligvis har jeg kun rundt 50 år igjen.  Livet er en spøk med en utrolig kjedelig punchline, det er synd den varer så lenge.

     

    Føler med deg. Har INGEN positive ting til å se frem til lenger og eneste grunnen til at jeg fortsatt er her, er at jeg er redd for å feile når jeg... Ja. Jeg er pingle, så jeg tør ikke prøve. Her en dag på jobb snakket vi om hva som er meningen med å bli gammel, og alle andre hadde så fine svar, mens jeg bare tenkte at jeg skal for alt i verden IKKE bli gammel. Jeg skal ikke engang bikke 40. 

    Livet er dritt og det gir ikke mening heller. 

  3. Kris85 skrev (5 minutter siden):

    Kjønnshår har jo sine fordeler - ved at det transporterer vekk fuktighet og derfor er mer hygienisk. Napping av øyenbryn og påtegnede/fremhevede/falske/altmuligrart syns jeg ser utrolig dumt ut. Spesielt når det er tegnet på falske øyebryn. 

    Hår under armene har også sine fordeler. Det er ikke så ofte man ser under armhulen til folk uansett. 
    På bein.... norske jenter er som regel blonde, og har lyst hår på beina. Så det er ikke så fremtredende. 

    Det blir vel en trend å la håret gro for dere damer også snart. Trender kommer å går. Sist bush var populært var vel på 1970-80 tallet. Så velkommen tilbake. 😜 (hei hei til skabben også.. hehe)

     

    Veldig tvilsomt. Er noen kroppsaktivister i sosiale medier som prøver å få det akseptert, men de blir kasta på bålet med en gang. Like mange kvinner som menn som hater kroppshår på kvinner, dessverre. Det er faktisk mer akseptert å være tjukk enn det er å ha kroppshår. Jeg vil si at det "ikke teller" når man har kroppshår som er usynlig, altså blonde, korte hår. Man ser jo tilnærmet hårløs ut. Det er jo ikke noe å reagere på i det hele tatt. Men kan skjønne at når jeg drar frem mine legger med mørke, lange hår at de fleste menn tenker "æsj". Jeg syns bare det er synd, for jeg gjør ikke det selv.... Nå opplever jeg dog at kvinner er like ille på dette området. Har hatt noen samtaler om dette med mine kvinnelige kollegaer og jeg har ikke møtt noen med samme tankegang som meg selv, nemlig likegyldighet til kroppshår. Alle fjerner det og liker det ikke på andre heller. 

  4. Har vel til dags dato aldri barbert meg fordi JEG vil det, men fordi samfunnet og menn forventer det av meg. Helst vil jeg bare la håret under armene være på sommeren (sliter med voldsom kløe i etterkant av barbering også, og nei ingen verdens produkter hjelper mot det), men for å unngå kvalme blikk fra både menn og kvinner så tar jeg høvelen fatt. 

    Drømmen hadde vært å møtt en fyr som ikke misliker kroppens naturlige form, altså ikke ha noe imot verken hår under armene, mellom beina eller på leggene, men har skjønt at det bare er en drøm. Disse mennene finnes, men de er så sjeldne at man kan rett og slett ikke regne med at man møter de. 

    Har for øvrig møtt kun èn mann som ikke har noen preferanse på området. Mistenker at han ikke var helt ærlig, men så hadde ikke denne mannen noe krav eller preferanser til noe som helst her i verden... Enkel sjel med andre ord. Og kjedelig. 

    • Hjerte 1
  5. sykkeljon skrev (5 minutter siden):

    Takk for svar. Jeg har hørt at Tinder er en ren sex-app og ikke stedet for de som ser etter et forhold selv det sikkert er noen som gjør det også. 

    Jeg ble sammen med en fra Tinder, men forholdet varte ikke da. Der er nok helt sikkert noen som ønsker forhold, eller bare en relasjon som kanskje kan føre til mer. Om du presiserer i profilen din at du ønsker et forhold så vil jo damene bedømme etter det. Skader ikke å prøve? 

  6. zanta skrev (På 26.1.2021 den 11.32):

    Jeg synes at 20 kg høres mye ut i starten. Start uten vekt, og ha fokus på teknikken. Legg på vekt når du har teknikken inne, bruk gjerne en kettlebell som du holder opp/ned slik at den er rett under haken.

    Mitt forslag: Stå med fotbladene rett frem, og ca en skulderbredde mellom anklene. Bruk gjerne gode hallsko, slik at forfoten ikke sklir utover under øvelsen. Hold mesteparten av kroppsvekten på hælene, og senk hoftene bakover og ned til lårene er ca horisontale. Hold ryggen så vertikal du kan, og (når du trener uten vekt) løft armene rett ut foran deg for å holde balansen. Hold nede et sekund, og press opp igjen, avslutt med å stramme baken. Press knærne svakt ut under hele øvelsen, de må ikke falle innover. 

    Jeg fikk inntrykk av at 20 kg er typisk nybegynnervekt, så er derfor jeg ikke har turt å gå lavere. Mulig at treneren misforsto når jeg sa at jeg har drevet en del med hjemmetrening, og deriblant knebøy. Han tenkte sikkert at det er noe jeg har drevet med regelmessig, men det stemmer jo ikke. 

    I dag prøvde jeg med kettlebell på 12 kg, med 12 repetisjoner og 3 sett. Teknikken sitter som støpt, jeg ble skikkelig fornøyd! Jeg kom dypt nok og alt var som det skulle. Ryggen rett, ikke for langt frem, akkurat passe. Er litt småstolt nå. Litt surt at jeg klarer "bare" 12 kg. Men jeg er jo tung i tillegg, så litt er det jo. Kan bare gå oppover her ifra. :) Tenker at når jeg mestrer 20 kg med kettlebell så kan jeg begynne å terpe med stang og ekstra vekt. 

    • Liker 1
  7. Ja. Har tatt første dose og skal snart ta andre dose. Jeg jobber i helsevesenet og det kunne ikke falt meg inn å IKKE ta den. Selvsagt er jeg skeptisk og litt redd for eventuelle senvirkninger, men jeg er minst like redd for vanlig corona og senvirkningene av det. 

  8. Corp Por skrev (4 timer siden):

    True that. Jeg har blitt fortalt det samme. Men så har jeg også det inntrykk at kvinner er ekstremt forhåndsdømmende. F.eks hvis en kar på samme uka har "like" to venninner så er han en rundbrenner 😆. Var på date nylig med ei som tok opp dette angående en annen kar som om det var helt horribelt. Jeg sa selvfølgelig ingenting men tenkte mitt om at refleksjon er en fin ting :p

    Her kan menn være like ille. Plutselig er man tøs og løs når man har to menn eller flere på tapeten. Og spesielt om man ligger med flere menn samtidig, da har man virkelig dratt det for langt! 😛 Det lureste er å ikke være åpen om hvor mange man treffer eller "har på vent".

  9. Corp Por skrev (25 minutter siden):

    Damer renner ned i tilbud, slik jeg har forstått det

    Men husk at kvaliteten på disse tilbudene er lik null. Det er like vanskelig for oss kvinner å finne meningsfulle relasjoner som det er for dere menn. Er ikke særlig gøy å ha en gjeng menn etter seg som verken har krav eller preferanser, og som knuller og betror seg til hvem som helst.

    Om du skulle velge å gå for Tinder, så må du huske å bruke bra bilder. Bilder med god kvalitet, og som er nye og ikke er 5 år gamle, er å foretrekke. Gjerne noen bilder av deg der du gjør hobbyen din eller som viser noen av interessene dine. Når jeg var på Tinder så brukte jeg tid på å lese biografiene og satte pris på når menn faktisk la ned litt innsats i å vise seg selv frem. Du trenger ikke skrive en novelle om deg selv, men ramse opp hva du søker og litt om hvem du er. Du kan også skrive hva slags kvinne du søker, da vet kvinnene selv om de passer dine ønsker eller ikke. F.eks du søker en snill og veltrent dame som er glad i friluftsliv og metal. 😛 Om du har mange krav og preferanser kan du koke det ned til de viktigste. Ikke glem kravene du har for å få flest mulig matcher og for å ha større utvalg. 

  10. Jeg drev litt med nettdating for noen år siden og var innom de fleste apper og nettsider som Sukker og Møteplassen. Det du kan gjøre er å skrive i profilen din hva dine interesser og hobbyer er, og at du ønsker å møte noen som du har mye til felles med. Om det er viktig for deg at en eventuell partner liker samme musikk så skriver du det. Jeg hadde ingen god erfaring med nettsidene, men ble kjent med en del via Tinder. På nettsidene var det mest menn 20 år eldre enn meg selv som tok kontakt. Hadde ikke brukt Tinder igjen i dag ettersom det kun er utseende man dømmer etter. Er nok poengløst å skrive noe i biografien der ettersom de fleste sikkert ikke leser det. Det er lett å lykkes på Tinder som kvinne, det er verre for menn.

    • Innsiktsfullt 2
  11. Gjest 23142...fad skrev (32 minutter siden):

    Peoblemet er at jeg ikke har lov å like min mens disse som kaller seg realistiske skal hylles for like seg selv. «Elsk deg selv!» men ikke vi som er slik, for vi må skal slutte å tro vi er noe. 
    Sa ikke at du har nevnt kroppen min.

    Anonymous poster hash: 23142...fad

    Hvem har sagt at du ikke har lov til å like kroppen din? Og hvorfor lar du i så tilfelle andre bestemme over deg?

    Nå sliter jeg med å ta deg seriøst. 

    • Liker 1
  12. Gjest 23142...fad skrev (3 minutter siden):

    Men det er ikke lov å synes man ser flott ut, hvis man ikke har mammakroppen. Det er litt det som er greia med denne tråden. At de med mammakropper har lov å synes de er flotte mens de tynne bør passe seg mer. for da er man overfladisk.
    Men jeg synes naturen er så kjedelig. det er om å gjøre å gjøre oss stygge som mulig. 
    Og så må de kjedeligste kroppene forsvares mest. 

    Anonymous poster hash: 23142...fad

    Men kjære deg, har noen sagt noe annet? Alle er flotte på sin måte og vi mennesker har ulike preferanser. Den kroppen du syns er fin, trenger ikke nødvendigvis jeg syns at er fin, og omvendt. Jeg skrev at mammakropper er kjempe flotte uten å nevne "din type kropp" i det hele tatt, men likevel får du det til å handle om deg selv? Dette er problemstillinger du konstruerer i ditt eget hode, og det er ikke akkurat forenelig med virkeligheten. De fleste kan hylle andre uten å tråkke andre ned, du burde lære deg det du også. Du skriver jo i denne tråden at din kropp er så fantastisk, og du lurer på hvorfor den ikke blir hyllet, mens andre kropper blir det - når din type kropp er malen, idealet og den typen kropp du ser overalt på tv, i reklamer, magasiner, sosiale medier og lignende. 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  13. Gjest 23142...fad skrev (2 minutter siden):

    jeg irriterer meg bare litt over at det å bære frem et barn er så stort. Det er bare naturlig? Det er ikke et mirakel, det er ikke stort. Ja, jeg er nok overfladisk, men hvorfor er det verre? Jeg synes de fleste er overfladiske på en eller annen måte. Mødre får så mye respekt fordi de er mødre. De har tross alt båret frem et barn. 

    Anonymous poster hash: 23142...fad

    Vet du, det kan være lurt å ta tyren ved hornene og fokusere på egne komplekser fremfor å undergrave alle andre for å føle seg bedre. Bare et lite tips. 

    • Innsiktsfullt 1
  14. Gjest 23142...fad skrev (34 minutter siden):

    Føler meg ikke truet. Er det underbevisstheten din som vil det?
    Mammakroppen er nok noe de fleste ønsker vekk, og det er dumt kroppen ikke kan være sterkere slik at den holder seg bra etterpå... 

    Anonymous poster hash: 23142...fad

    Mammakroppen er jo helt nydelig. Den har båret frem et barn! Det i seg selv er vanvittig sterkt, kroppen blir utsatt for store påkjenninger under svangerskap og fødsel. Og du mener den ikke er sterk nok fordi den forandrer seg etter det? Du høres vanvittig overfladisk ut. 

    • Liker 1
  15. Gjest 23142...fad skrev (1 minutt siden):

    Jo min kropp blir snakket ned. Ikke direkte slik «tynne er stygge» men de legger ut skrytebilder av seg selv der de liksom står frem med «slik ser en vanlig kropp ut. Jeg orker ikke lenger å gå inn for å holde meg slank» og da starter hyllingen. 
    Selv har jeg blitt roset oppi skyene for min slanke kropp, noe som har skadet på sin måte. Siden jeg var en av de få som stod langt frem i kø da forbrenning ble utdelt, ble det kanskje litt mye fokus på dette hos meg. Selv brydde jeg meg ikke før jeg ble voksen, jeg var heller sur gjennom tenårene fordi ingen bukse satt fint, for at jeg ikke hadde fine former som de andre jentene. «Så heldig du er som kan spise så mye» «fy faen! Du trenger ikke jobbe for det en gang du!» og ei i slekten har innerlommer at hun var så mye slem mot meg i barndommen fordi hun var sjalu for at jeg kunne spise så mye mer enn henne. 
     

    Jeg har kanskje misforstått, men det føles nesten som jeg skal skamme meg for den jeg er. Jeg blir automatisk «bedre enn andre» der jeg går med min tynne kropp. Jeg er absolutt ikke fornøyd med alt jeg heller. Jeg kjenner på missunnelse jeg også. Men jeg er glad for at jeg slipper å telle kalorier. Derimot er det andre ting jeg ikke har sluppet. 
     

    Anonymous poster hash: 23142...fad

    Ja, du har misforstått. Jeg håper jeg klarerte noen ting for deg i innlegget mitt. Du skal vite at de kvinnene du snakker om overhodet ikke blir hyllet av alle. De får store mengder hets og får slengt etter seg at de er stygge, feite, forfalne individer med lite selvrespekt og omsorg for seg selv, som lar seg ese ut og ødelegger seg selv på den måten. Tro meg, det er ikke bare gull og grønne skoger. Føler du deg bedre av å vite dette kanskje? Det virker som om du bryr deg om hva andre tenker og synes, så hvorfor fokuserer du ikke på de flotte kommentarene du har fått? Du kan jo prøve å legge ut et bilde av kroppen din på sosiale medier, så vil du se at du også vil få mye positiv oppmerksomhet. Men som alle andre på sosiale medier, så vil du også få dritt. 

    Så klart er du ikke fornøyd med alt du heller. Vis meg kvinnen som ikke er det. Jeg slipper å telle kalorier jeg også, og jeg er ikke slank, bare sånn til info... 

  16. Gjest 839c7...4e8 skrev (På 22.1.2021 den 13.57):

    Takk for hyggelig svar. :)

    Ja, jeg kjenner til at i blant store deler av Asia er ansiktsmassasje vanlig for å få bukt med spenninger i ansiktet og derav også rynker. Det var en liten oppvekker når jeg fikk en slik massasje under hudpleie i Budapest som jeg nevnte i første post. Hvor anspent jeg er - så jeg tenker også at det må finnes noe som kan "roe ned" stresset. Jeg har sett på Amazon blant annet - maskiner, type: https://www.amazon.com/s?k=Galvanic+Facial+Machines&i=beauty&rh=n%3A7792502011&s=price-asc-rank&_encoding=UTF8&c=ts&qid=1611320160&ts_id=7792502011&ref=sr_st_price-asc-rank

    Men jeg er alltid skeptisk til slike dingser. Ser de ligger på ca 600 - 1000 kr,- inkl frakt og mva. Er kanskje verd å prøve.  

    Anonymous poster hash: 839c7...4e8

    Dette er massasje som kan virke forebyggende, uten forskning som bekrefter resultater, og som ikke vil fjerne rynker som allerede er der. Hadde det fantes kremer eller massasje eller noe som fikk rynker til å forsvinne, så hadde alle vært rynkefrie i dag. 

  17. Unnskyld meg, men det skrives da ikke noe negativt om din slanke kropp? Som normal, og innenfor normen og samfunnets idealer og verdier, så blir du verken stigmatisert eller diskriminert. Det er åpenbart at du aldri har opplevd det, men skjønner at det er vanskelig for deg å relatere til en bevegelse som du ikke kan kjenne deg igjen i. Grunnen til at folk legger ut slike bilder og budskap er fordi mange stresser med kropp. De legger altfor mye energi og tid inn i noe som bare er selvdestruktivt og som går på helsa løs. Samtidig handler det om å akseptere kroppen slik den er, her og nå, og innse at kroppen faktisk forandrer seg i løpet av livet. Den gjør det kanskje ikke for alle, men de fleste har ikke kroppen de hadde som konfirmant, og de fleste 50-åringer ser ikke ut som de gjorde når de var i midten av 20-årene. Så klart finnes der unntak - noen sto fremst i køen når gode gener ble utdelt, noen jobber hardt for kroppen de har, noen har stabil vekt og god helse gjennom hele livet. Men for mange setter livet sitt preg på kroppen, enten det er at man eser ut, blir tynnere, får arr eller blir gammel ganske fort. Og det at mange i tillegg kaller det å "forfalle" når man forandrer seg... Det er tåpelig. 

    Gjest 23142...fad skrev (3 timer siden):

    Men jeg selv synes den stramme, lange og trente kroppen er fin. Jeg synes det er viktig å trene både for psyken og jeg synes det er viktig å se bra ut. Folk kler forskjellige kropper, ikke alle kan være tynne. Men når man blir dvask så synes jeg det blir veldig teit å legge ut bildet av seg og skrive «det er viktig å kose seg og ikke bare fokusere på kropp». Jeg sier aldri noe til dem. For de snakker ned kroppen min i samme slengen, for jeg er nettopp så tynn som de henger ut. Jeg har denne idealkroppen, ikke langt unna ihvertfall. Spesielt når jeg trener blir det veldig bra, men hvis jeg skal gå ut fra det de skriver, streber jeg altså etter en kropp som jeg ikke vil klare å beholde om få år, og kaster bort tiden min på trening.... 

    Beklager til de som legger på seg av en pose potetgull, for at jeg går rundt og er tynn liksom... 

    Anonymous poster hash: 23142...fad

    Hvorfor dette behovet med å få alt til å handle om seg selv, og sette seg i en offerrolle? Dette handler faktisk ikke om deg. Må også informere om at man legger ikke på seg av å spise en pose potetgull, men av å ligge i kalorioverskudd over tid. Aktivitetsnivå, genetikk, matvaner, alder, vekt og mye annet vil påvirke forbrenningen din. Kroppen din blir ikke snakket ned fordi noen er "dvask" og syns det er viktigere å kose seg enn å fokusere på kropp? 

    Det beste hadde vært om vi kunne brydde oss om oss selv, fremfor å rakke ned på andre, heve oss over andre. I et samfunn hvor det er tabu å elske kroppen sin så er det akkurat det man bør gjøre, nemlig være fornøyd med seg selv og akseptere seg selv. Men uansett hva man gjør så blir det feil.

    Kris85 skrev (3 timer siden):

    Kan jo nevne at på grunn av en tarmsykdom har jeg alltid slitt med å ta til meg næring. Det å slenge rundt med kommentarer som "nei så tynn du er, du må spise gutt, fy som du ser ut" - er av en eller annen grunn helt akseptert. Men snur du på det, mot overvektige "nei så feit du er, du må spise mindre gutt, fy som du ser ut". Er ikke sosialt korrekt å si. Overvektig og fedme skal helst byttes ut med "stor og tung" - fordi det høres bedre ut. Helt idiotisk spør du meg. Er du feit - er du feit. Ferdig snakka. Er du tynn, er du tynn. Ferdig snakka. 

    Jeg vil påpeke at det er forskjell på beskrivelsene "tynn" og "feit". Tynn er i mange tilfeller et positivt ladet ord. Jeg skulle ønske jeg var tynn, hun har blitt så pen og tynn, tenk å kunne være så tynn, klærne hadde passa bedre om hen hadde vært tynn osv. Tror du folk sier tilsvarende ting når ordet tynn blir bytta ut med feit? Nei. Det er, og vil aldri være, et ideal å være tjukk. Jeg er helt enig i at overvektig og fedme er beskrivelser som ikke skal dysses ned eller byttes ut, fedme er tross alt en medisinsk betegnelse og en sykdom. Man må kalle en spade for en spade. 

    Det er ikke greit å kommentere folks kropp, enten man er tynn eller tjukk. Vi har heldigvis kommet langt i dagens samfunn og man hører sjeldnere slike kommentarer som "du er så tynn, du må spise" og "nå begynner du å bli feit, du må kutte ned på godteriet". Jeg ser at du tror at det ikke er normalt at tjukke folk får kommentarer, men det er faktisk helt normalt å få meninger om kroppen og kostholdet sitt, fra nære og fjerne. Det står ikke skrevet noen steder at det er sosialt korrekt å kommentere en tynn person sin kropp, mens å kommentere en tjukk persons kropp ikke er det. Jeg har personlig erfaring med begge deler, og har vært på begge sider av skalaen. 

    Jeg syns det er fint å se at folk finner tilhørighet til forskjellige bevegelser i sosiale medier. Det kan være en god støtte og trøst. Jeg personlig har aldri klart det. Det finnes nok ulike bevegelser for slanke kropper som føler seg mobbet også, trådstarter. Ser at der er en trend hvor slanke/tynne kvinner viser frem små valker på magen, som om ingen visste at det er normalt at huden "bretter" seg når man sitter. "Bodies who look like this, also look like this" osv, du finner nok noe om du googler det. Kanskje du føler deg bedre da? 

    • Liker 3
  18. RRhoads skrev (7 timer siden):

    En teskje går helt fint. Sjekk på kvinneguiden for sikkerhets skyld. 

    For all del, om man ønsker kommentarer som "barnemishandler av en far" og "du skulle aldri hatt barn" så er det absolutt veien å gå, ja. 

    • Liker 1
  19. Powertrainer skrev (14 timer siden):

    Er et vanlig problem at man kommer for langt fram og har for lite bøy i beina, det kan selv de erfarne slite med. Det vil da bli veldig tungt for det vil ligne mer på markløft,bare at vekta ligger over skuldrene å nakken.sier seg selv at man blir plaget i forhold til vektbelastning. Bruk litt tid på å kjøre teknikktrening med knebøy med håndmanualer, ha fokus på å aktivisere høfteleddsbøyerne og kne og ha kun moderat vinkel på rygg. Du kan godt kjøre støtteøvelser som f.eks rygghev og situps men ikke la det bli for mye mengdetrening.

    Takk for tips! 

    Nwader skrev (14 timer siden):

    Prøv goblet squats frem til du blir sterkere og får bedre selvtillit i bevegelsen.

    At beina faller innover kan ha et par forskjellige forklaringer, svake glutes er den vanligste. Googler du "knee cave in squat" vil du finne mye info rundt emnet, samt hvordan du kan trene for å unngå det i fremtiden.

     

    Har vurdert å gå over til goblet squats og prøve det frem til jeg blir sterkere, ja. Så godt mulig jeg kommer til å prøve det neste gang. Takk for svar. 

    jandk skrev (5 timer siden):

    Noen tanker: 

    • 12 reps i knebøy er ganske mange. kanskje burde du prøve med 5 reps eller til og med bare med 3 reps å få teknikken straight. 
    • Hva slags sko bruker du i trening? Det er ikke umulig komme dypt nok med flate såler, men det er enklere med powerlift "high heel" sko. Så blir det også enklere, når du begynner å gå opp med vekt.
    • Her får du forklart "low bar squat" teknikken veldig bra: https://www.youtube.com/watch?v=nhoikoUEI8U

     

    Jeg gjør bare som treneren min ga meg beskjed om, og det var å ligge på 12 x 3 i et par måneder, for så å kutte ned på reps og legge til et sett eller to. Jeg bruker ikke sko når jeg gjør knebøy, og tenkte jeg skulle vente til jeg i det minste klarte å trene regelmessig - og bli sterkere, før jeg brukte penger på nye sko. Skal sjekke ut low bar teknikken. Takk for svar!

  20. Startet opp med styrketrening for ikke så lenge siden og er så nybegynner som det går an å bli. Har dessverre ikke klart å trene regelmessig, så jeg har heller ikke sett noen fremgang. Når jeg startet opp med styrketreningen for en del uker siden så mente treneren min at knebøy teknikken min var kjempe bra. Han hadde ingenting å utsette på det. Etter å ha trent noen ganger alene har jeg funnet ut at teknikken min er langt ifra bra, og jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre for at den skal bli bedre. Jeg er fra før utrent og har kun i perioder vært litt aktiv med gåturer. Er også overvektig, har ca. 30 kg for mye på kroppen. Jeg er fleksibel, og jeg tror ikke det er mangel på det som gjør at jeg sliter med å komme dypt nok. Det er jo null problem uten ekstra vekt på skuldrene. 

    Det jeg ser når jeg filmer meg selv, er at jeg kommer ikke dypt nok og at ryggen faller frem. Selv om jeg der og da har en opplevelse om at ryggen er rett, så ser det ikke slik ut på film. Eller, ryggen er rett, men jeg lener meg altfor mye frem. Det ser komisk ut. I tillegg kommer jeg ikke dypt nok, og jeg mistenker at dette er fordi jeg bruker for mye vekt. Men treneren min mente at 25 kg var overkommelig for meg. Det skal være tungt, sa han (jeg tar 12 reps og 3 sett). Men skal det være SÅ tungt? Jeg sliter bare med vekta av stanga og kommer ikke dypt nok med 20 kg. Når jeg prøver å gå dypt merker jeg at teknikken blir enda verre, at knærne faller innover og ryggen bøyer seg. Med andre ord KAN jeg komme dypt nok, men da svikter hele kroppen ellers, så det er jo langt ifra ideelt. 

    Så da er spørsmålet. Hva gjør jeg? Jeg tror kanskje at kjernemuskulaturen er litt av problemet, for jeg er veldig svak i mage og rygg. Men jeg har øvelser i programmet som skal styrke kjernemuskulaturen. Men ting tar så klart tid. Jeg tenker at jeg kanskje bare må fortsette å terpe på teknikk (løfte ryggen og ikke falle frem slik jeg gjør), og ikke henge meg opp i å komme dypt nok enda ettersom jeg uansett vil klare det når jeg blir sterkere? Eller er dette en håpløs tankegang? Jeg har beinpress i programmet også, om det skal ha noe å si. Der tar jeg per nå 70 kg. 

    Setter stor pris på råd og tips! ❤️ Blir jævla stressa av å lese rundt på nettet og vet ikke hva jeg skal tro. Noen steder leser jeg at jeg må redusere vekten mens andre steder står det at jeg skal trene med stanga til teknikken og dybden sitter, og så legge på vekt. 

  21. Hva er problemet med botox når det kan løse problemet? Det er flere enn du tror som tar botox i sinnarynken. Det er ikke slik at man er på et lavere nivå enn andre fordi man tar botox?

    Det er lite du ellers kan gjøre når rynken allerede er der. De kommer for å bli, for å si det slik. Enten må du legge deg under kniven, sprøyte inn noe eller leve med at den er der. Varme hender og kremer fungerer ikke på sånt. Du kan kjøpe kremer til mange tusen kroner som liksom skal hjelpe på problemet, men det er bortkasta. 

×
×
  • Opprett ny...