Jump to content

marsipan86

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

235 profile views
 1. Ja det ser vel egentlig ut som en person. Studerte videoen nærmere. Ser ut som den har caps under topplua.
 2. Rart hun som filmet ikke så personen om det var en person...
 3. Kult! Jeg tror på sånt jeg også. Jeg tror ikke det er er menneske som noen andre her tror for da hadde de greid å løse saken. Vallset et et lite sted. Har aldri sett sånne bortsett fra på den filmen, men de er vel snille? 🌞
 4. Hjelm? Ser bare topplue. Syns figuren i tillegg er grønn i ansiktet.
 5. Ja det skjønner jo jeg også. Men tror de hadde blitt merket av dem, foreksempel med knitring i snøen. Og hadde nok blitt kjent igjen av noen da tror jeg.
 6. Ser ikke ut som et Menneske syns jeg. Og de hadde nok hørt knitring i snøen og ellers merket det på en eller annen måte om det var et menneske da det ellers bare var de to der. Et menneske hadde nok også fort blitt kjent igjen av en eller annen. Men folk får tro hva de vil.
 7. Ok. Men tror de hadde funnet ut hvem det var da. Dette er jo et lite sted.
 8. Hva tror dere dette er? Ingen har greid å løse saken enda. Noen formening om hva det kan være? En person kan det ikke være da de ikke hørte noen ting...
 9. Husker jeg hørte plystring og sparking i grusen utenfor huset vårt en tidlig morgen. Huset er nære skogen og ingen som bor like ved siden av. Det var ekkelt. Da jeg så ut så så jeg ingen. Jeg tror det var gjenferd. Jeg tenkte ikke på gjenferd da og at jeg skulle høre noe merkelig. Så var ikke noe jeg innbilte meg. Ja jeg tror det er noe mer etter døden.
 10. Ja om det må til så gjør jeg jo det.
 11. Jeg får ikke lån i vanlig bank. Behøver ikke å prøve å søke engang 😆 Ingen egenkapital heller.
×
×
 • Create New...