Gå til innhold

Asculf

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 093 profilvisninger

Asculf sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg har brukt denne appen på min android tlf. intill nylig. Men nå får jeg opp melding om "Premium gopro subscription" som vist på bildet. Det er ikke mulig å lukke denne meldingen som legger seg over skjermen, så appen kan ikke brukes. Når jeg trykker "Next" kommer jeg bare til side to av denne meldingen. Men har søkt og funnet at den fortsatt eksisterer som gratis versjon i tillegg til betalt abbonement. Som her: https://community.gopro.com/s/article/GoPro-Quik-Free-Vs-Subscription-Features?language=en_US Er det noen som har opplevd tilsvarende?
  2. Hei, Jeg brukte min eos rp ute i nokså dårlig vær. Det ble nokså vått men jeg forstår det slik at det er sprutsikkert. Likevel oppdaget jeg mange flekker på bildene etterpå og mistenker at fuktigheten har skylden, evt. kondens. Jeg får ikke bort flekkene med "sensor cleaning" i kamera menyen. Det er en glassplate foran sensoren, men jeg vet ikke om jeg bør prøve å komme til sensoren og rengjøre den selv. Noen erfaringer med sensor-rens dette kameraet?
  3. Hei Vil takke så mye for all den gode hjelpen her i forumet. Denne saken endte med at vi satte inn en brukt harddisk, så nå fungerer alt utmerket.
  4. Hei, Jeg takker så mye for alle de gode svarene. Siden det er nokså uklart og jeg allerede har signert så har jeg valgt å legge hele saken på hyllen intill videre. Jeg får vurdere videre hvis det skulle dukke opp noe krav mot meg. Bilselgeren har i alle fall svart at min bror er ansvarlig alene. T.S.
  5. Takker for svar. Ja det er vanskelig å vite sikkert før jeg får lest baksiden av kjøpekontrakten.
  6. Ja, vi har diskutert nå og kommet til at det må ha vært slik. Oversikt har han tydeligvis ikke hatt nei. Jeg har brukt mange timer av julen på dette og det er en skremmende følelse å ha signert på noe så uklart. Får forsøke med et gratis romjulskurs i privat økonomi :).
  7. Ok, ja. Baksiden av kontrakten får jeg ikke tak i. Men ser at fremsiden er ei kjøpekontrakt og dette med leasing er notert i et tomt felt med 3år og x antall kilometer samt pris. Så jeg tror dette har startet med lånefiniansert kjøp der jeg har blitt ført opp som medlåner, og så har det endt med en ren leasingavtale like før stengetid. Kanskje det var det enkleste. Så da er det mulig dette ble en unødvendig storm i et vannglass.
  8. Villkårene for avtalen står på baksiden og den siden fikk jeg ikke da jeg signerte. Skal se om min bror har papirene noe sted.
  9. Ok MailMan13. Men kontrakten sier medlåntaker, ikke medleietaker. Og jeg lurer på om det ikke finnes angrerett på slike signaturer.
  10. Takker for svar. Har laget kontrakt om at han står ansvarlig med egne midler for alle krav vedrørende leasingen. Ikke mere enn rett og rimelig siden dette også var et løfte over tlf. da jeg signerte.Han har jobb, men nok å betale på fra før om det ikke skal komme en splitter ny luksusbil på toppen. Forhåpentligvis går det bra da. Men det koster å være kar...
  11. Hei, På grunn av tidsnød og en spesiell situasjon før jul signerte jeg som medlåner i en bil- leasingavtale for en bror. Men er leasing en form for lån, slik at jeg kan få krav om betaling om han ikke klarer å betale? Jeg forstår det slik at han alene er ansvarlig for leasingavtalen, og medlåner gjelder hvis noe av bilen ble finansiert med lån ved siden av leasing. Og har jeg angrerett siden jeg signerte dok. hjemme og ikke fikk tid til å sette meg inn i avtalen?
  12. Supert! Installerte Ubuntu, og den startet!. Men da jeg skulle restarte kom det opp feilmeldinger i de siste bildene. Forventer ikke å ordne dette, men liker å forsøke. Det blir nok ny pc eller harddisk over nyåret . Det siste bildet viser en feilmelding som kom da jeg installerte Ubuntu. Sikkert feil på harddisken ja.
  13. Ok. Ja nå har den jobbet lenge og kommet opp med denne feilmeldingen: "Kan ikke formatere en partisjon på disk 0. Feilen oppstod under klargjøring av partisjonen som er valgt for installasjon. Feilkode: 0x80070057". Ser at den feilkoden kan ha flere årsaker, og kaputt disk er sikkert en av de. Jeg har også hørt at en så gammel PC ikke er laget for windows 10. Mener den har 4 eller 8GB disk, men vanskelig å sjekke i denne tilstanden. Kan jo forsøke med Linux også.
  14. Ok, takker så mye for det. Jeg har nå gjort nøyaktig som videoen til mobile999 viser. Da går det greit til den har samlet informasjon "Kopierer windows filer 0%". Men installasjonsprogrammet stopper der og går ikke videre til steget "Gjør filer klare for installasjon.
  15. Ok. Da har jeg brukt Diskpart og kjørt "clean" på disken. Så formaterte jeg den til NTFS. Når jeg restarter får jeg opp vinduet under, men er usikker på hva jeg skal velge her. Oppdatering: Når jeg velger den første skjer det ingenting. Men på PCI LAN kommer det melding som vist på bilde nr.2. Valgmenyen med tester i Diskpart gav de tre siste bildene under.
×
×
  • Opprett ny...