Jump to content

Hammeren88

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen som har kjøpt Xbox wireless headsett og har gode erfaringer med dette? Tenker spesielt på den biten om at man kan ha discord på mobilen og lyd fra spillet. Fungerer dette smertefritt?
 2. Dette har blitt alt for dyrt nå. Burde kunne velge bort f.eks la liga eller Europa league hvis man ikke er interessert i det. Jeg fant andre måter å se PL på for en stund siden med de kampene mitt lag spiller. så har jeg heller sett Bundesliga og championship som er mer spennende og inkludert med altibox, hvis jeg bare har lyst til å se fotball.
 3. Noen som har kjøpt Xbox wireless headsett og har gode erfaringer med dette? Tenker spesielt på den biten om at man kan ha discord på mobilen og lyd fra spillet. Fungerer dette smertefritt?
 4. Er det noen som har merket at kontrolleren ikke fungerer helt som den skal? Den Venstre spaken har begynt å hakke litt hos meg, og noen av knappene har virket som de ikke fungerer/registrerer trykk
 5. Bestilte meg Xbox på Elkjøp i går med gamepass! Gleder meg skikkelig. kommer fra PS4, men kombinasjonen av gamepass med EA samt frykten for att Elderscrolls og Fallout ikke kommer til PS gjorde valget ganske enkelt. Håper bare spill som Call og duty og Battlefield kommer med crossplay. når jeg bestilte i går var bekreftet lagerdato 10/11. seinere på kvelden ble det 3/11. så da håper jeg sannsynligheten øker format jeg får den på release... selgeren hos Elkjøp var i utgangspunktet veldig usikker på dette ?
×
×
 • Create New...