Jump to content

Sportsidiot

Medlemmer
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

Recent Profile Visitors

1898 profile views
 1. Folk med felleski muligens
 2. Det er ikke en bussfil, siden det ikke er skiltet om det. Kjører ganske ofte forbi der om morgenen og er innom og handler så er godt kjent i området. Er ikke noe forbund og kjøre der. Og husk er det kø så gjelder heller ikke forbudet mot å kjøre forbi i høyre felt.
 3. Og vi kan ikke akkurat beskyldes for å ville beskytte egen næring der ihvertfall.
 4. Jeg viil si Baneheiasaken, en veldig brutal sak med voldtekt og drap på to små jenter. Men og særlig en ting som fikk meg til å reagere tidlig. Nemmelig mobilbevisene mot Viggo eller rettere sagt mangelen på sådanne. For alle rede den gang var jo politiet veldig aktive på å bruke mobilbruk som bevis hvis den viste at tiltalte var i området når en forbrytelse skjedde. Men her hvor mobildatane viste det stikk motsatte, nemmelig at han ikke var der, da var ikke det så veldig viktig for politiet. Så dette inntreserte meg ganske så tidlig ja.
 5. Desember 1869 8 Desember 1869, første sesjon av Første Vatikankonsil blir avholdt i Peterskirken i Roma. Det ble ledet av Pave Pius IX https://no.wikipedia.org/wiki/Første_Vatikankonsil
 6. Også når det gjelder kjøp/salg av aksjer fra selskaper som infoen ikke direkte omhandler. Men mer at infoen gjør at man skjønner at her vil børsen gå i taket når dette blir kjent.
 7. Altså, før jul kom det opplysninger om at Pfifer vaksinen hadde en svært høy beskyttelsesgrad. Og jeg skjønner at satt du på denne infoen så hadde du ikke lov til å kjøpe Pfifer aksjer før den ble kjent. Men samtidig så er det jo lett å tenke seg når man sitter der at den infoen vil gi det generelle aksjemarkedet en boost og oppsving når nyheten blir allment kjent. Så ville man da hatt lov til å kjøpe aksjer i andre selskaper før dette ble allment kjent?
 8. Kan det være en ide å bo på Storlien. Er vel langt flere overnattingsmuligheter der, og ikke lange veien til Meråker.
 9. Å ha noe med Statens innkrevningssentral er faktisk ganske sensitivt for mange, og uansett et klart brudd på personvernet. Ikke noe som skal ut til Gud og hvermansen. Og ja vel, denne gang kom brevet til en ærlig person, men det kunne like gjerne kommet til en som hadde åpnet brevet og lest og kanskje til og med delt innholdet. Derfor er det viktig og slå HARDT ned på slik oppførsel fra en offentlig etat.
 10. Det hjelper jo ikke, han har gitt beskjed, men SI fortsetter å sende til han. Så da er man NØDT til å ta mer drastiske skritt.
 11. Spesielt når det er såpass sensitive ting som Statens Inkrevningssentral, så er dette et klart brudd på personvernet.
 12. Meld dem til datatilsynet. De bruker ikke å se med blide øyne på den slags. Og har autiritet nok til å tvinge SI til å slutte med det.
 13. Hvis du med låsknapp mener den som for skjermen mørk hvis jeg trykker på den. Så har jeg prøvd det du sier men fikk det ikke til. Mobile999 funket derimot greit.
×
×
 • Create New...