Jump to content

Sportsidiot

Medlemmer
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)

Recent Profile Visitors

3080 profile views
 1. Nå er det vel ingen automatikk i at folk for gjeldsordning heller. Og vil ikke en slik fremmgangsmåte som her beskrevet gjøre at det vil være mindre trolig at vedkommende for gjeldsordning.
 2. Nå er dette lover som i såfall vil bestemmes på delstatsnivå. Og der styrer tross alt de store partiene. Og det er langt mer demokratisk at folket i den enekelte delstat skal bestemme dette gjennom valg. Enn at høyesterett som ikke er et folkevalgt organ skal bestemme dette. Slik det nå har vært i 50 år.
 3. Altså jeg synes Nancy Pelopsy er på jordet når hun påstår at demokratiet er i ferd med å ødelegges av det her. Jeg vil faktisk påstå at det er det stikk motsatte som skjer, at demokratiet styrkes. I og med makten over denne saken da blir tatt fra domstolene og gitt tilbake til de folkevalgte. Det er faktisk en styrking av demokratiet. I motsetning til hva Pelopsi påstår.
 4. Man mister vel og dagpengene hvis man nekter å jobbe/studere.
 5. Ja det er jeg enig i, men slik det hørtes ut på interjuvet så virket det på Greve som hun mente det at de var venner med Putin og hadde hjulpet han var nok til å få dem dømt. Mulig jeg oppfattet henne litt feil. Takk skal du ihvertfall ha.
 6. Hei jeg så på TV tidligere idag Hanne Cecilie Greve snakket om å få dømt russere for krigsforbrytelser. Og skjønner jo at man eventuelt gjør dette mot politiske og militære ledere. Men så snakket Greve og om muligheten til å få dømt oligarker fordi de er venner av Putin og har hjulpet han. At noen er venn av Putin kan vel neppe holde, og å ha hjulpet han. Vel er vel ikke så mye de har kunnet hjelpe han med etter invasjonen da det meste av penger osv. er sperret. Så dette synes jeg ihvertfall høres tvilsomt ut. Forkastlig forsåvidt hvordan mange av dem har skaffet seg sin formue, men dette kan da umulig holde til krigsforbryterdom forutsatt at de ikke har hjulpet han etter invasjonen selvsagt.
 7. Du får ringe her Hanevold og spørre hvor mye han skal ha for å be en bønn om at du får hjelp til å få de ønskede kanaler
 8. Er vanlig at det står i sikkerhetsregler at folk som går opp slalåmbakken må holde seg ute på kanten. Og kan ikke tenke meg andre enn de uten heiskort som gidder å gå opp bakken for å si det slik. Så går du på kanten av bakken bør det ikke være noe problem Men en ting man IKKE bør gjore i en slalåmbakke er å ake i bakken. Ihvertfall ikke mens den er åpen. Det er meget farlig både for den som aker og for de som kjører slalåm. Husk at når du aker så sitter du veldig lavt og kan være veldig vannskelig å oppdage for en som kommer nedover på ski. Særlig hvis det er en del terreng i bakken. Og en kollisjon kan bli veldig stygg.
 9. De som burde satse på solceller i Norge er kanskje større industriannlegg. Som har stort behov for strøm året rundt. For eksempel smelteverkene våre. Hvis man skal bygge grønne hydrogenfabrikker her til lands vil jo de og ha stort behov for strøm året rundt. Og burde absolutt satse på solcelleannlegg.
 10. USAs AC130 og A10 Wartdog er jo to fly som er spesielt beregnet på å anngripe tanks.
 11. Dette minner meg om da stedet jeg jobber fikk sin aller første fargekopimaskin, vi snakker mer enn 20 år siden. Stod det stor lapp på maskinen om at det var forbudt å kopiere, penger, sjekker o.l.
 12. Kan det være konkuransebue som er brukt? Utenom konkuransevåpen er det vel knapt mulig i Norge å få tak i pil og bue som er så kraftig at de reelt kan brukes til å drepe mennesker.
 13. Du krenker faktisk ikke ytringsfriheten til privatpersonen nei. For ytringsfriheten ja den gir deg rett til å kunne ytre deg uten å kunne straffes (med noen unntak). Men den gir deg ingen rett til å kreve at andre faktisk skal publisere ytringene dine.
 14. Hva med å sette opp grind, port, bom eller lignende?
×
×
 • Create New...