Jump to content

Notyri

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gjelder dette for dataingeniører med fokus på software eller hardware ? Ser det er ganske stor forskjell på innhold i de forskjellige data ingeniør studiene.
 2. Jeg sliter selv med valg av økonom master så kan dele den infoen jeg har fått; Tyngre fag jo bedre, ledelse og lignende teorifag er mindre ettertraktet. IT kunnskaper er veldig positivt, spesielt programering og big data. Av de profilene du nevner er nok digital ledelse og bussiness analytics den profilen som vil gi deg mest ettertraktet kunnskap. Dette er en linje jeg selv vurderer å velge.
 3. Tenker å utdanne meg som dataingeniør og lurer i den forbindelse hvor bra markedet for nyutdannede dataingeniører er i mindre byer enn Oslo ? Som tillegsinfo kan jeg nevne at jeg kommer til å være 33 år etter endt utdanning og er redd jeg vil bli ansett som for gammel.
 4. Nei i utgangspunktet ikke hvis dem er likeverdige. Det jeg har lyst å høre er deres synspunkter om hvilken utdanning som er "best" hvis man ser bort fra at den ene kan være vanskeligere.
 5. Hei det er fordi min livssituasjon ikke gir meg mulighet til å velge annen lokal IT utdanning enn den som er nevnt. Når det gjelder ingeniørutdanningen så er det den eneste nettbaserte IT utdanningen jeg finner relevant, men hvis det finnes andre gode nettbaserte IT studier så vil jeg gjerne høre om dem også ! Trenger altså ikke være ingeniør utdanning .
 6. Hei hvilken utdanning vil dere anbefale av disse 2, hvilken av disse vil en arbeidsgiver sette mest pris på ? Ingeniør datateknikk, UiT ( Nettbasert, Narvik) https://uit.no/utdanning/program/446220/datateknikk_ingenior_-_bachelor_nettbasert IT og informasjonssystemer, USN ( Ringerike) https://www.usn.no/studier/finn-studier/it-informatikk-og-informasjonssystemer/bachelor-i-it-og-informasjonssystemer/it-og-informasjonssystemer Det aner meg at nettbasert ingeniørutdanning kan bli litt tøft så jeg tipper at karakterene kommer til å bli noe lavere hvis jeg velger denne utdanningen. Blir takknemlig for alle svar !
 7. Takk for svar. Vet du hvilken jobb de fikk de som studerte regnskap og revisjon? Regnskapsmedarbeider eller revisor ?
 8. Nei, pga av en spesiell situasjon er stor sannsynlighet for jobb det aller viktigste.
 9. Hei ! Hvilken master i økonomi burde man velge hvis eneste kriteriet er raskest mulig ut i jobb? Regnskap og revisjon? Siviløkonom? Isåfall hvilken spesialisering ? Master finans? Eller andre master-utdanninger man kan velge etter endt bachelor i økonomi og administrasjon.
×
×
 • Create New...