Gå til innhold

kapitan

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

120 profilvisninger

kapitan sine prestasjoner

198

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja bruker Hamas sykehusene så er de også ansvarlege for tapene av sivile som da måtte komme . Hamas skyr ingen midler og måtte Israel renske ut hver rotte der nede en gang for alle.
  2. En regner vel med Hamas har 40000 soldater på Gaza så er enda mange igjen før alle er tatt. Men for hver eneste som blit tatt er en nermere målet.
  3. Stoler på Israel når de sier Hamas opererer fra og har komandosenter med tuneller under sykehusem. Så da er det Hamas som må ta på seg skylder for at sykehus blir angrepet.
  4. når Israelere ble drept og det var før krigen så fikk barn i Gaza utdelt godteri for å feire dette. Dette var vanlige palestinere så veldig mange av disse støtter Hamas angrep 7.10. Men vil tro både Hamas og den vanlige palestiner ble litt overasket over Israels reaksjon. De hadde nok ikke sett for seg en gjengjeldene som dette!
  5. Mye av problemet på Gaza er at palestinere der støtter Hamas og mener de kjemper palestineres kamp. Umulig for Israel å ikke ramme noen av disse sympatisørane når de prøver å renske ut Hamas. Så hadde Israel vert som Hamas i måten en kriger på hadde det ikke vert en levende palestiner igjen på Gaza nå. Israel fortjent ros for måten de går fremm på.
  6. Det er vel beregnet det er 40000 Hamas soldater på Gaza så en har enda en lang vei å gå før en er ferdig. Stå på Israel verden heier på dere 🙂
  7. Israel svarer på angrep men det er ikke syriske myndigheiter som angripen men militser. Tror ikke andre regjeringar er interessert i å angripe Israel for det blir deres slutt da og det vet de!
  8. Nei var han eit uskyldig palestinsk barn uten tilknyting til Hamas støtter jeg ikke at han ble drepe nei. Da er det en tragisk hendelse der noen har gjort feil!
  9. OK men du støtter at han ble eliminert om det stemmer at han var hamas soldat håper jeg:-)
  10. Var nok ikke tilfeldig han ble skutt i hodet om han var rekruttert av hamas som barnesoldat. Tenker onkelen prøvde å snu for å stikke av men soldatene sov ikke på vakt for å si det enkelt. Utrolig mange av disse «sivile palestinerne» er hamas sympatisører og Israel er da i sin fulle rett til å gjøre kort prosess med de.
  11. Hvorfor snudde de bilen foran soldatene? Kunne bare kjørt rolige forbi om de hadde rent mel i posen. Derfor ble han skutt fordi han oppførte seg mistenkelig og gjør en de i dagens Gaza så må en forvente reaksjoner fra soldatene. Soldatene er der for å eliminere hamas og da ryker det med personer som oppfører seg mistenkelig.
  12. Om hamas soldater bruker og har tunneler under sykehusene så blir det en krigsforbrytelse og Israel kan lovlig bombe disse. Hamas må utslettes koste hva det koste vil.
  13. Kunne ikke palestinerne som ønsket fred vert med å knerte hamas medlemmer da. De vet nok hvor de oppholder seg og de som gjemmer seg på skoler og sykehus burde vert lette mål for palestinere som ønsker fred.
  14. Hvorfor lar palestinerne hamas medlemer gjemme seg på skoler å sykehus. Til og med i sykebiler. Da må en også kalkulere med det kommer angrep mot disse stedene da alle steder hamas gjemmer seg er legale mål for Israel. Om palestinerne tar avstand fra hamas må de også vise det ved å ikke prøve å beskytte de.
  15. Israel er det eneste demokratiske landet i regionen. Stå på og ikke gi dere før den siste hamas sympatisøren er eliminert. Ser fra Urix på NRK det deles ut godterier til barn i Gaza når israelere blir drept så dette sier vel litt.
×
×
  • Opprett ny...