Jump to content

7R41N33

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. Hvis noen spør ville jeg sagt det var ekte, og ville lekt uviten om noen fant det ut. Hvordan vet du jeg har Vostok? Takker for gode innlegg, er egentlig enig. Ser uansett på det som svært usannsynlig at noen tar meg på dette.. Denne uggne følelsen er det som stopper meg fra å bestille nå. Omgås en sjelden gang to ekte entusiaster som har hatt flere Rolex, Grand Seiko, Omega osv.. De bruker klokkene slik de skal brukes.. Hadde ikke turt å ha på denne klokken sammen med de. Edit: Allerede nå er jeg paranoid, kanskje Frank kjenner meg IRL? Haha, jeg tror ikke dette går.
 2. Ja, føler ikke alle seg bedre når de kler seg pent eller er nyklipt på håret? Man kan da være klokkeentusiast selv om man bryr meg om status? Mye av klokke hobbyen er jo harry og for å flashe at man har penger.. Tror ikke mange tenker veldig mye bedre om meg bare fordi jeg har en klokke til "100k" Jeg får relativt ofte spørsmål "er det en Rolex" om alt fra Sinn 104 til Seiko SKX , tipper noen tenker at noen av klokkene mine er dyrere enn de egentlig er.. Takker for alle innleggene, jeg har ikke bestilt enda...
 3. Ja jeg setter stor fokus på de rette merkene , men så velger jeg merker der verdien er tilsvarende bruksverdien.. Der følger ikke helt Rolex om dagen. Jeg kan nevne "søppel" som Daniel Wellington, Gant, Police, MVMT osv som er i andre enden av skalaen...Jeg ønsker bare et ur som har det designet jeg ønsker og følger visse kvalitets kriterier.
 4. Nei det vet jeg ikke.. Bill Gates har som kjent en Casio 106 ( eller hva den heter) med en verdi av 500kr. Super klokke som gjør alt man trenger.. Jeg har sjelden noen møter med "topp end folk".. de bryr seg nok ikke, men selvtilliten en slik klokke gir meg kan komme godt med.. selv om det er en superfake.. Jeg har selvsagt fått denne selvtilliten med den billigste klokken jeg eier, en artig sak fra Gamle USSR også den eldste saken jeg eier som kun var solgt til japanske marked i 1968.. Trenger ikke være Rolex. Den nye skjorta jeg kjøpte på dressmann gir mye samme følelsen, eller den Levis dongri buksen som passet meg perfekt (som alltid er utsolgt) De fleste rundt bordet har Apple, Garmin eller et annet sports ur.. kanskje noen har Casio G-Shock i ulike farver, kanskje noen slår til med en rustfriversjon. Så det er ikke noe stort press akkurat.
 5. På samme måte som det er fordel å oppføre seg skikkelig, kle seg skikkelig osv se bra ut i enkelte møter. Særlig møter med kontorer, der er det fordel å ha et godt antrekk.
 6. Jeg ser endel personer bruke Steinhart, Squale, Invicta, Bulova, Davosa og spesielt Parnis (som man ser ofte på norske håndledd) Disse klokkene er ikke langt ifra en Submariner i design, man må virkelig nærme og bry seg for å se at dette er en kopi. Vil aldri bli sett død i en kopi, men ser på det som en så liten sannsynlighet at det er kanskje verdt sjangsen.. jeg har ingen i min omkrets som faktisk bryr seg om klokker, og tror jeg vil heller velge noen av mine mer annvenlige klokker til daglig i forhold til en kopi..Noen timer i mnd er det dog stor fordel å ha Rolex...
 7. Ja, falsk klokke til 13k er kanskje litt stivt, men så får du design som koster 110k på bruktmarkedet.. Du får også en klokke der en urmaker som ikke vet helt hvordan ting skal se ut faktisk tror dette er ekte. Har forsåvidt råd til å spare opp til denne rolexen, men kommer til å bruke noen måneder på det... også er jeg bekymret for prisen på Rolex kommer til å synke såpass at det svir i lommeboka iløpet av de neste årene.. si de synker 50% i pris.. ikke usansynlig i forhold til prisene for noen år siden..
 8. Hei! Er over snittet klokke interessert, men vurderer nå å gå til den mørke siden.. kjøpe en kopi klokke. Jeg har allerede en god samling klokker til 3-5k stk, samt to klokker til over 10k. Rundt 45k i entusiast klokker. Gode urverk, klassiske merker, store historier, artige komplikasjoner og revolusjonerende design. Nå har jeg forelsket meg totalt i designet på en Rolex klokke, med brukt verdi på rundt 110k. Jeg kan få en kopi av denne klokken, med et kopi urverk til 13k. Man må ha en ekte Rolex ved siden og inspisere med lupe for å merke forskjellen Hva synes dere brukere av diskusjon.no om dette? Folk kjøper jo falske vesker, falske felger til bilen og kopi kjoler uten problem. Hvorfor synes jeg det er så forkastlig å kjøpe en kopi klokke når den egentlig fyller alle mine behov? Jeg får et godt urverk, godt håndtverk og så er det selvsagt litt ekstra kostnad for det som er fake om man sammenligner denne klokken med noe annet til 13k. Ja jeg kommer jo til å bruke den offentlig, og vil nok få mer enn vanlig å få oppmerksomhet for denne falske klokken.. Jeg så Kamelen hengte ut en person med falsk Audemars Piguet, så det kan fort skje..
 9. Tenkt over det du skrev Gaverkort iløpet av den siste uken. Vanligvis bryr jeg meg ikke om hva alle andre gjør, men har sett litt rundt meg.. En kjenner ikke til datasystemet alle skal kunne "Jeg trenger jo ikke vite noe, dere andre fikser alt" En gjør akkurat det han får beskjed om, så setter seg ned på telefonen til han får ny beskjed En forandrer forklaringene sine om hvordan ting fungerer eller skal gjøres etterhvert i diskusjonen En glemte noen pumper som sto å gikk, slik disse ble tørrkjørt En annen glemte å stoppe noen andre pumper, han stengte bare ventilene i systemet.. En krøllet til en jobb, men når sjefene spurte ham hvordan det gikk så han "neida her er alt i orden, funker som bare juling" to dager etter sier han det ble stopp igjen og at det trengs mer vedlikehold.. selv om det har stått i ro to dager og det var han som ødela det med dårlig arbeid En isolerte store deler av anlegget for å gjøre vedlikehold, men begynner å skru på en helt annen plass. Dette var såpass alvorlig at det ble skrevet rapport til øverste hold, og fyren ble kalt inn på teppet.. Hadde arbeidersamtale med sjefen Fredag, bare gode skussmål.. forslag om å sende meg på noen kurs og bare bra.. Kanskje jeg ikke er så mye værre enn resten av gjengen
 10. Hei! Har en teknisk jobb jeg liker svært godt. Fin balanse mellom kontor, skruing, lønn osv. Jobbet med dette siden 2013.. Så er erfaren i yrket. Problemet er bare at jeg er rævva til dette.. Krøller alltid noe til. Heldigvis ikke noe alvorlig enn så lenge. Men kan "fikse" noe, bare for å gjøre det værre. Eller er jeg heldig kan f.eks en kompressor jeg overhalte bråke mer etter overhaling enn før. Kanskje jeg glemmer noe papirarbeid det er krav på, kanskje jeg glemmer en pumpe som står å går.. Jeg føler selv jeg gjør alt rett, men har en magisk touch når det gjelder å gjøre en rævva jobb. Hva skal jeg egentlig gjøre? Har selvsagt prøvd å gå bedre gjennom arbeidet jeg skal gjøre, høre etter kollegers erfaringer og være mer nøye.. men den gang ei. Har vurdert å bytte til samme jobb, men på mindre bedrift med enklere utstyr. Kanskje jeg lettere har overblikk da.. men så er ikke mine kolleger her direkte negative til meg, selv om enkelte begynner å se sammenhengen her..
 11. Hei! Jeg har gjennomsnittlig IQ, jeg har alltid vært skoleflink og har bedre karakterer enn mine nærmeste kolleger. Arbeidserfaring har jeg også mer/tilsvarende av. Har vært i samme jobb siden 2013, liker meg svært godt. Det hjelper ikke, jeg krøller noe til, misforstår og glemmer mer enn noen andre. Jobber som prosessoperatør, har både mekanisk arbeid og overblikk over systemer. Jeg glemmer meg når jeg kjører systemer, slik at det blir alarm. Jeg overser punkter i manualen på utstyr og monterer det sammen feil. Om en komponent ikke funker som den skal, mistenker jeg feil årsak og demonterer noe unødvendig gjerne for å lage mer problemer. Lurer på om noen andre er dårlig til sin jobb? Hva gjør du med det? Mvh
×
×
 • Create New...