Gå til innhold

R1ncewind

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

R1ncewind sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp. Men hvorfor skulle jeg trykke på den? Ønsker bare å forstå hva jeg skal teste for noe. Jeg har jo ikke noe problemer med å kjøre forsterkeren på 20A kursen. Hvis jeg skal trykke på den, skal jeg gjøre det mens forsterkeren er på?
  2. Skjønner ikke helt hva du mener. Forsterkeren funker jo på komfyrkursen.
  3. Den som ikke slår ut er komfyrkurs og er en 20 ampere B sikring. Den som ikke klarer oppstarten er en 10 ampere B sikring.
  4. Må ha den øverste forsterkeren i sving også. Den nederste går kun på åttetommerene. Kan jo sette de side ved side da.
  5. Kan jo ikke sette inn en 16 ampere sikring uten å bytte til større kvadrat på ledningene?? Ikke lovlig iallefall tror jeg.
  6. Allerede forsøkt noe lignende. skrudde av forsterkeren mens den var tilkoblet komfyrkursen, skyndte meg å koble den til 10A kursen på stua, men sikringen gikk allikevel.
  7. Nei det er en forsterker som kun driver alle 8" elementene på begge høyttalerene. Ingen fysiske knapper. Skrur den på med fjernkontroll.
  8. Den øverste forsterkeren er forresten bare en jeg låner midlertidig av en kamerat. Skal bestille en Rotel ras-5000 når den kommer på lager. (Besides the point, men ser litt dust ut å kjøre såpass dyre høyttalere med en billig amp.)
  9. Den nederste forsterkeren på bildet som legger ut sikringen ja. Var i skapet å så etter og det er en 10A B sikring, så jeg får høre med elektrikeren om de kan sette inn en C sikring i stedet. Forrige eier har byttet kondensatorene for ett par år siden, så de er ok. Funker jo som sagt når jeg starter den på komfyrkursen 🙂
  10. Skrudde av alt før jeg prøvde forsterkeren, men sikringen gikk allikevel. Har automatsikringer i sikringsskapet, men håper det går an å bytte den typen sikringer til en tregere versjon. Leier leiligheten gjennom jobben, så kan høre med elektrikeren der kanskje?
  11. Jeg har nettopp kjøpt meg ett sett med Genesis V høyttalere. Disse har til sammen 8 8" woofere som drives av en egen 2x800 watt forsterker som fulgte med høyttalerene fra fabrikken. Høyttalerene trenger egen forsterker til mellomtone og diskant. Problemet jeg har er at sikringen går med en gang jeg skrur den på. Forsterkeren funker som den skal, da jeg har testet den på komfyrkursen, og da går det smertefritt. Det jeg så lurer på er følgende: Løser jeg dette problemet ved å bytte til trege sikringer på den aktuelle kursen, da jeg mistenker at det voldsomme strømforbruket varer bare en kort stund, til forsterkeren har fyllt alle kondensatorene med strøm, eller noe lignende. Har ikke så mye peiling på strøm og sånt, så bare gjetter her. Hvis ikke dette er en mulighet, finnes det noe jeg kan ha mellom vegguttaket og forsterkeren, for å hjelpe den i gang i "startøyeblikket" ? Som en slags oppstartskondensator eller lignende?
×
×
  • Opprett ny...