Jump to content

Fabian MarquisToken

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Recent Profile Visitors

409 profile views
 1. Om man skal gjengi faktisk ytelse i cross-platform spill er vel flere av disse komponentene noe overdrevet? PCIe 4.0 er jo enn så lenge ikke spesielt nyttig, og bluetooth adaptere er jo også bare en 2-300 kroner, så du trenger strengt tatt ikke et hovedkort til 2300,- kun for dette. Også gjenstår det jo å se hvilke andre spill enn Ratchet & Clank som drar faktisk nytte av en super rask NVMe, men enn så lenge ser det ut som en vanlig 2.5" duger om sekundene ikke brenner. RTX 2060S + Ryzen 5 3600X med en hvilken som helst SSD gir vel omtrent samme opplevelse i både AC: Valhalla, Watch Dogs Legion og CoD: Cold War. Blir spennende å se mer 1:1 analyser av ytelse og grafikk. Poenget er vel bare at man strengt tatt ikke trenger å bygge seg en ny PC til 17k for en like komfortabel spill opplevelse på PC, spesielt ikke om man har en PC fra før du kan oppgradere. Også får man jo alle fordelene PC har med på kjøpet, som for min del er vel verdt pengene. Å kunne velge komponenter selv, bytte sømløst mellom spilling med mus og tastatur på en 144Hz skjerm, til sofaen med kontrolleren jeg vil på 4K TV. Et nært endeløst bibliotek av spill med fornuftige priser, og ikke minst en arbeidsstasjon, det er definitivt fordeler jeg uten problem legger ekstra penger i.
 2. Er ikke super fan av animasjon stilen, men det var mye mer akseptabelt enn det f.eks. nyeste GitS var. Ellers etablerte serien universet godt så langt.
 3. Om man tar utgangspunkt i Steam achievements kan man se at mindre enn 30% av eiere fullfører spillet. Tror dette stemmer ganske greit for andre platformer også. Hvor klagene kommer fra, og hva de omhandler er vel en blanding av vokal minoritet, fokusgrupper, anmeldelser osv. Regner med de ikke dro konklusjonen ut av tynn luft og krysset for fingrene for at de tippet riktig. Det er og mye å forvente å få en slik innsikt i analyser som en forbruker.
 4. I hvilke spill er det du forventer å bruke mer enn 10gb VRAM?
 5. "Marvel's Avengers er et spill med stort potensial." Når spillet selges for full pris med mikro transaksjoner, og dette er oppsummeringen av anmeldelsen, sier vel det sitt.
 6. Cyberpunk er jo allerede en etablert stil hvor en viktig del av fargepaletten ofte inneholder veldig sterke farger fra blått til rødt.
 7. Hadde ikke overrasket meg om de med tid hadde satset på sin egen digitale butikk på PC, og kanskje mer online orienterte spill itillegg til enkeltspiller spillene av høy kvalitet. I mitt tilfelle er det ren profitt om de lanserer spillene på PC, da jeg aldri har vært interessert i å eie en konsoll, men jeg kjøper med glede spillene til PC.
 8. Marvel's Avengers "Vi var ikkje heilt overbeviste då vi tok ein kikk på det" Tror ikke jeg har vært så overbevist på lenge om å styre unna et spill. Eller, kanskje Anthem var like overbevisende.
 9. Fra side 43 i Sony's 2020 rapport https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/corporatereport/CorporateReport2020_E.pdf Spennende ?
 10. Synd for alle parter, inkludert PlayStation eiere. På denne måten blir Spider-Man sannsynligvis ikke mer enn ubetydelig inventar for resten av historien, istedenfor en av hovedkarakterene.
 11. Bare slenger ut et par spill jeg har hatt glede av i lignende situasjoner, på en laptop attpåtil. Darkest Dungeon Little Inferno Slay the Spire Battle Chasers: Nightwar Into the Breach Papers Please Breach Clear Har spilt alle disse på en enkel laptop med Intel integrert grafikk, og det meste er turn-based ish, så det kan spilles i tempoet du selv ønsker.
 12. Eier kun PC og Switch, så her er det kun digitalt. Både tilgjengelighet og priser er ofte bedre på den måten, og på et personlig nivå ser jeg ingen fordeler med å ha spillene fysisk, uansett platform. Men, det er veldig synd om spill med tiden går tapt fordi de aldri fantes i fysisk form. Heldigvis finnes det institusjoner som jobber med å forhindre dette.
×
×
 • Create New...