Gå til innhold

SHDR

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SHDR

  1. -kai-: Spillet er japansk og i samme gate som for eksempel Devil May Cry og Ninja Gaiden. Det er ikke ment å være troverdig, mens figurene er ganske vittige hvis du har et varmt nok forhold til japansk popkultur og Hideki Kamiyas tidligere spill.

     

    Ville anbefale deg å teste demoen før du avskriver spillet, det kommer sannsynligvis til å huskes som et av årets beste.

     

    Zealuu: Jeg forsøker ikke å gi noen dypere mening til noe som helst, jeg går bare kjønnsproblematikken i Bayonetta litt nærmere etter sømmene. Er det noe galt med fokus på kvinnelige hovedpersoner? Er det lov for menn å være macho og tøffe, mens kvinner ikke kan være sexy og tøffe uten at det er nedverdigende eller kvinnefiendtlig?

     

    Bayonetta er ganske unik i spillsammenheng ettersom hun overhodet ikke defineres i forhold til mennene rundt henne. Hun trenger ikke reddes, tas vare på eller noe som helst -- selv om hun ikke er troverdig, er hun langt mer selvstendig enn din jevne spillheltinne.

     

    Det er heller ikke noen særlig vits å kritisere Bayonetta for fortellingen -- det er helt tydelig at den er til pynt og moro, som en ramme rundt slåssingen. Bare å hoppe over videosekvensene og glede seg over kampsystemet istedet, siden det er hva spillet i all hovedsak dreier seg om.

×
×
  • Opprett ny...