Jump to content

neijanei

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

About neijanei

 • Birthday 04/02/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

961 profile views
 1. Det stemmer, men hvordan man skal vite om man har influensa eller covid 19 dersom man ikke har utypisk lungebetennelse? Før covid-19 pandemien gjorde man ikke PCR tester. Denne virologen sa at i begynnelsen er det ingen forksjell og man rapporterer alle slike tilfeller som "influensa" (300 ulike slags virus).
 2. I mars 2020 en av mest kjente virologene i Polen sa det direkte i TV at covid19 er en slags infuensa. Han sa at det som vi kaller for influensa omfatter 300 ulike virus, og i begyennelsen av sykdommen er det ingen forskjell mellom covid19 og vanlig influensa. Det er bare ved lungebetennelse der covid19 utvikler seg til SARS. Han sa også at covid19 må ha vært med oss i lengre tid nå dersom den dreper ca. 2 % av de som er smittet (estimater per mars 2020), og ikke 60%. Når journalisten spurte ham hvorfor dette viruset viste seg akkurat nå sa han at den ble lagt merke til. Tidligere landet covid19 i boksen "andre/uindentifiserte luftveissykdommer" Dette forklarer godt hvorfor influensa "forsvant" siste år. Den forsvant ikke. Det er bare navnet som har endret seg.
 3. Fra Pfeizer. Det står i dokumentene at den siste fasen av de kliniske testene varer i 2 år.
 4. Nei, jeg skal ikke ta denne vaksinen. Ser ikke noen god grunn til å ta den. Vi får ikke data om den er effekitv og trygg før 2023. Det er utrolig for meg at så mange folk vil ta den uansett.
 5. Det som står under linken er ulike mål knyttet til vaksinering i europeiske land mellom 2018 og 2022. Der skriver man bl.a. om vaksinasjonskort/vaksinepass, forskning og forsterkning av vaksinetillit, etablering av digitale systemer for registering av vaksinerte folk, forsterkning av samarbeid med bl.a. WHO, Gates, ONZ, utvikling av verktøy og veiledning for å støtte land med å forutse og svare på krisesituasjoner osv. Synes du at de skal oppnå disse målene uten å erklære en slik pandemi som covid-19?
 6. Her har du et godt bevis: 2019-2022_roadmap_en.pdf (europa.eu)
 7. Forventer du peer reviewed vitenskapelige artikler om at pandemien er planlagt? Hvem du synes skal skrive og sjekke slike artikler? De som har planlagt pandemien?
 8. Hvordan definierer du "bevis"? Jeg vet ikke hvordan du forstår "kvalitetssikret kunnskap". Er dokumentene fra Den europeiske union en slik kunnskap? 2019-2022_roadmap_en.pdf (europa.eu) Alt de gjør nå var planlagt minst allerede i 2018.
 9. Ja, jeg er sikker på at pandemien er en iscenesatt bløff. Det er fortsatt mange som ikke forstår hva som skjer, men mennesker våkner opp, og jeg tror ikke globalistene klarer å innføre deres NWO. Tvert imot, sannheten vil komme fram., og folk fra alle verdens land vil ødelegge gamle, råtne strukturer og bygge en ny, bedre verden. Dette er en global oppvåkning det som skjer.
 10. Vi i Polen venter ikke lenger på ny normalen. Covid Poland: Hundreds of tourist-trade businesses DEFY lockdown | Daily Mail Online Foretakseiere sier nei til lockdown og det er stadig flere som ikke tror på pandemien og er veldig skeptiske når det gjelder koronavaksine. Har hørt det samme skjer i Italia.
 11. Hei. Hvordan er hos dere i Norge med vaksinering av ammende mødre? Anbefales det at de kan vaksinere seg mot covid eller nei? Jeg er veldig ovverrasket at her i Polen anbefaler ulike insitusjoner vaksinering av kvinner som ammer. Så vidt jeg vet er det ingen data når det gjelder sikkerhet av koronavaksine for ammende kvinner og nyfødte barn.
 12. Taurean Du sier at det beste er sterkt kollektiv + litt individualisme som en slags korrigerende faktor. Betyr det ikke at kollektivet er hovedmålet? Individualisme - ok, men bare til en viss grad slik at kollektivet fungerer bra nok. Hvordan forstår du begrepet "individet"?
 13. Liberalister synes at samfunnet er en samling av individer som samarbeider for å gjøre det lettere å oppnå sine egne individualistiske mål, dvs. det er individet som er en grunnenhet, og felleskap/samfunnet som bygger på individer. Kommunitarister synes at det er samfunnet som er en grunnenhet siden hvert eneste individ gjennomgår sosialisering og skapes derfor i samfunnets bilde og likhet slik at samfunnet ikke er bare en samling av individer, men individer er et utrykk (produkt) av samfunnet. Forskjellen mellom disse to holdningene er veldig stor og av betydning fordi den påvirker våre prioriteringer. Hvis man setter individet først går man ut fra at f.eks. det viktigste er at samfunnet respekterer individets rettigheter, toleranse, likestilling. Ingen bør diskrimieneres. Mens dersom man velger samfunnet som den grunnleggende enheten da blir ting litt mer komplisert. Man skal for eksempel ikke tolerere oppførsel og holdninger som er i strid med det felles gode, som kan være f.eks. religion, tradisjon, kultur, den offentlige ro. Her må individet underordne seg fellesskapet. Hva synes dere? Hvilken holdning er dere enige i? Og hvorfor?
×
×
 • Create New...