Gå til innhold

neijanei

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om neijanei

  • Bursdag 02. april 1992

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

1 282 profilvisninger

neijanei sine prestasjoner

26

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det står i artikkelen: Dette forstår jeg ikke. Den kinesiske vaksinen er ikke effektiv med ca. 50% beskyttelse, mens våre "vakisner" er effektive med beskyttelsen på 30%? https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full
  2. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAHA.122.061025 Circulating Spike Protein Detected in Post–COVID-19 mRNA Vaccine Myocarditis Nå er det ingen tvil om at "vakisner" bidrar till hjerteproblemer Og det også er en interresant forskning: Effectiveness of the Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) Bivalent Vaccine https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full Jo flere doser "vakisnen" motatt, jo mer sannsynlig en får covid. Skal det ikke være helt omvendt?
  3. 89.35% av Kinesere er fullvaksinerte https://ycharts.com/indicators/china_coronavirus_full_vaccination_rate
  4. Dersom konspirasjonsteoretiker sier at man skal ikke tro på det som mainstream medier sier er det på grunn av at de som oftest sprer ren propaganda, skjuler ubelelige fakta, sier halve sannheter osv. Det betyr ikke at de alltid lyver og deretter alt som finnes i slike medier ikke er sant. Det er bare en tendens. Og dette er i motsetning til dere konspirasjonsskepikere som antar at alt som finnes utenfor mainstream (som f.eks. bitchute, rumble etc.) ikke er troverdig. Så nå må dere ha en slags dissonans når det som så langt var kun en dum konspirasjonsteori ser ut til å være sant ifølge mediene dere finner troverdig. Og det er ikke noe overraskende med det at dere vil prøve å overinne dissonansen f.eks. ved å argumentere mot troverdigeht av akkurat de mediene som brøt tausheten som i setningen under: Det er morsomt med det at du setter spørsmåltegn ved troverdighet av mediene som har same eier samtidig som du ser ingenting mistnekelig i faktum at reaksjon på covid-19 var globalt koordindert av 4 organisasjoner (som har samarbeidet med heverandre i flere år og nært knyttet til en person - Bill Gates som nøkelfigur) Det er bevis på at reaksjon på covid "pandemi" i ulike land var ikke bestemt uavhenig av verdens demokratisk valgte regjeringer, men var koordinert av globale uvalgte organisasjoner finansiert av ultrarike individer.
  5. Mainstream medier har nå kommet frem til det som var selvfølgelig for konspirasjonsteoretikere allerede fra starten: https://www.politico.com/news/2022/09/14/global-covid-pandemic-response-bill-gates-partners-00053969 https://steigan.no/2022/09/amerikanske-politico-retter-kritisk-sokelys-pa-hvordan-bill-gates-co-brukte-covid-19-til-a-oke-sin-makt/ Det er interessant at en del folk trodde at det at så mange regjeringer reagerte på epidemien på samme (lignende) måte forklares av det faktum at alle var bevist på at de hadde å gjøre med en alvorlig pandemi og besteme seg for å samarbeide, mens for andre var dette en klarsignal at dette var planlagt, koordinert av organisasjoner, grupper etc. som står over regjeringer. Nå vet vi hem som har rett. Jeg tror at de som trodde det første er løsrevet fra virkeligheten. Det er ikke mulig at ulike uavhengige land kan oppnå så godt koordinert samarbeid på så kort tid uten noen som trekker i trådene.
×
×
  • Opprett ny...