Jump to content

MetalAndy92

Medlemmer
 • Content Count

  834
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

560 :)

About MetalAndy92

 • Birthday 12/22/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2209 profile views
 1. Hvilke etniske grupper angriper man når man kritiserer islam? Hvem av disse etniske gruppene er det man sikter til? eller mener du muslim er synonym for n**er og araber?
 2. Det er i så fall for forbrytelser for mord. Når var sist gang noen ble henrettet for blasfemi i Norge?
 3. Hvorfor skal du absolutt renvaske islam? Om noen kristne oppfører seg like jævlig som det vi ser komme fra mange muslimer må det være i noen underutviklede afrikanske land. Jeg kan ikke huske sist kristne drepte noen for tegninger, det er et sjokkerende antall muslimer som er villig til å begå vold for slike ting.
 4. Så du mener at det ikke er galskap å ønske noen død eller tortur fordi de tegner en tegning?
 5. 44 millioner muslimer i Europa? Hvor kort tid kom de på? Det er bare snakk om 50 år. Bare tenk om 50 år fra nå hvor mange det er. Vi ser store problemer med muslimsk innvandring i dag. Det er kun muslimsk og ikke-vestlig innvandring som byr på utfordringer. Muslimer begår folkemord mot kristne i Nigeria og begår terror over hele den muslimske verden på daglig basis. Jeg står med ex muslimer som Shurika Hansen og Cemal Knudsen Yucel som har forlatt faenskapet og kjemper for menneskerettigheter og har omfavnet vårt samfunn.
 6. Man må bare fortsette å tegne karikaturer og brenne karikaturer til islam er blitt temmet.
 7. Tja....vi får se hvordan det ser ut her om denne masseinnvandringen og islamiseringen fortsetter, om 20 år. Masseinnvandring til funksjonelle land fra dysfunksjonelle land går sjelden bra.
 8. Når var sist gang noen ble dømt for blasfemi i Norge? Norge og vesten er fullt nå, vi har ikke kapasitet til flere.
 9. Selvsagt og det var nettopp poenget. At folk avfeier at 41% av muslimer i Norge er i mot vår ytringsfrihet er dypt bekymringsverdig
 10. Mener du de 41% av "norske" muslimer som er for blasfemi lov og mener det ikke skal være ytringsfrihet er kompatible med vårt samfunnssystem. Hva ville du sagt om en undersøkelse hadde visst at 41% av etniske nordmenn var nynazister?
 11. Hvor mange drepte ETA og IRA kontra drapstallene til islamske terrorister. Palestinerne var ikke akkurat lite aktiv med terror i Europa de heller for å s det sånn.
×
×
 • Create New...