Jump to content

MetalAndy92

Medlemmer
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)

About MetalAndy92

 • Birthday 12/22/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvorfor skal nordmenn integrere seg etter utlendinger i sitt eget land?
 2. Norge er er en liten nasjon med et lite folk på knapt 4,5-5 millioner mennesker. Det finnes kun et norsk land i verden og det er Norge. Det er helt klart at det er nordmenn som skal være den største gruppen i Norge. Norge skal være et norsk land og Norge og nordmenn skal kontrollere vår egne ressurser og vårt eget land. Dette forutsetter ikke folkemord, det åpner for at mennesker som er villig til å tilpasse seg oss kan få bo her og ha en plass i samfunnet. Jeg går ut fra at alle mennesker favoriserer sin egen familie fremfor andres familier. Jeg er også helt sikker på at Somaliere favoriserer sin nasjon, kultur, religion osv. fremfor andre.
 3. Det du sier her er tullball fra ende til annen. Nasjonalisme krever ikke etnisk rensing eller folkemord. Nasjonalisme betyr at det eksisterer et nasjonal felleskap som regel baserer dette seg på felles opphav, religion, verdier, kultur. Nasjonalisme betyr at man ønsker nasjonal suverenitet. Dette har ingenting med Hitler å gjøre. Hitler var nasjonalsjåvinist, han anså enkelte nasjoner for å være underlegne andre. I 99% av alle verdens land er det regnet som en selvfølge at den innfødte folkegruppen skal være en majoritet i eget land. Det er også for meg en selvfølge at etniske nordmenn skal være majoriteten i Norge. Det er også helt klart for meg at innvandrere som har verdier som strider totalt imot våre verdier ikke tilhører vårt folk. Grenser er nødvendig og grenser er det som sikrer fred og trygghet. Åpne grenser kan kun fungere om alle mennesker har samme verdier. Og det er helt åpenbart for meg at for eksempel Somaliske muslimske innvandrere som tvinger jenteungene sine på 6 til å gå med hinab og som kjønnslemlester og som gjerne hadde foretrukket sharialover i Norge ikke deler samme verdier som meg og ikke tilhører samme nasjonale felleskap som meg. Globalisme er en drøm og utopi som aldri kan fungere.
 4. Norsk statsborger og det å være norsk er to vidt forskjellige ting. Og du tror vel ikke at arabiske barn kommer til å ha norsk som morsmål. Disse barna er arabere og deres kultur er arabisk og deres religion er muslimsk.
 5. Disse barna er ikke norske. De er ikke etnisk norske, de er ikke kulturelt norske, de kan ikke snakke norsk, de har aldri vært i Norge. De er ergo ikke norske. Foreldrene forakter alt som har med Norge å gjøre.
 6. Høres veldig sært ut. Jeg har ikke noe erfaring med det, men det høres rart ut. Har ikke hørt om noen som har møttes bare for å kline heller.
 7. Kort sagt så er altså sjekkekurs en gigantisk svindel?
 8. Høres ut som svindel om de krever 12 000 for et slikt kurs.
 9. Dette forutsetter da selvfølgelig at du har kvinner i nærmeste omgangskrets eller er veldig utadvendt. For folk som ikke har mange kvinner i livet sitt eller er veldig utadvendte så er ikke dette et råd som hjelper stort.
 10. Jeg har enda til gode å høre om velykkede forhold mellom norske/vestlige kvinner og troende muslimer. Kulturforskjellene er enorme.
 11. Hvor mange kristne land halshugger folk for å konvertere fra religionen?
 12. Ja, men der sleiker man jo imamer opp etter ryggen. Muslimer sier de tar avstand fra ekstremisme, men opposisjon mot blasfemilover, sharialover osv finner man bare ikke.
 13. Jeg ville heller hatt det slik at vi valgte statsminister her i Norge, fremfor storting. Det blir enten høyres leder eller APs leder som blir statsminister uansett fordi disse er de største partiene på hver fløy. Med mindre Erna Solberg trekker seg som leder i Høyre så blir hun statsminister om høyresiden vinner neste valg. Støre blir automatisk statsminister om venstresiden vinner. Om jeg velger å stemme FRP er da klart at jeg ikke foretrekker noen av disse andre som statsminister. Stortinget i dag har blitt en liten elite av yrkespoltikere som ikke lenger representerer folkets interesser, men EUs interesser. Jeg vil mye heller ha et valg av statsministerkandidater. Det vi har i dag er nærmest parlamentarisk diktatur. En president kan kastes han også i de fleste tilfeller utenom i diktaturer, hvor militærkupp er kanskje eneste måte.
 14. Er ikke dette du her snakker folkemord på hvite? Hva var så galt med norsk og annen vestlig kultur at det måtte blandes ut eller erstattes av muslimsk og afrikanske kulturer.
 15. Hvor store protester er det blant muslimer generelt mot blasfemilover i Pakistan eller sharialover i Saudi Arabia?
×
×
 • Create New...