Jump to content

hermosa

Medlemmer
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

417 :)

1 Follower

About hermosa

 • Birthday March 13

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

3048 profile views
 1. Det visste jeg ikke. Men ok, "oppmerksomhet".
 2. Han kjørte ikke forbi noen. Det var ingen trafikk på veien, skriver han,
 3. Fartsskilt viser høyeste tillatte hastighet, så enkelt er det. Overskrider man den, skal man ha en meget god grunn. Det har ikke du.
 4. Jeg synes denne historien tyder på at disse driver med svart arbeid.
 5. Min siste skrivemaskin var adskillig mer moderne enn den på bildet.
 6. Er det noe å gjøre seg morsom over, at noen her i forumet faktisk har skrevet på maskin? Er det bare folk under 25 her?
 7. Pringles spring onion og Isbjørn pils.
 8. Du kan vel ikke det. Men du rakker ned på meg fordi jeg skriver at jeg er glad for at jeg har mange fordeler ved å være normalt slank. Det gjelder alle normalvektige.
 9. Nå spør jeg dere, Theo og Drunkenvalley, som har kritisert meg sønder og sammen og kalt meg mobber: Er denne brukerens oppfatninger om hva den omtalte kvinnen kan brukes til, aktverdige? I mine øyne er slike menn søppel.
 10. Disse personene er ikke seriøse, det er tydelig. Hvorfor har du tatt kontakt med slike?
 11. Jeg skrev den første setningen. Du, Theo, vinkler det til at samme person har skrevet alt det siterte. Jeg har ikke karakterisert damen på noen måte. Hvorfor skulle jeg ikke være glad for at jeg er normalt slank? Jeg tar ikke spesielt stor plass. Jeg sitter ikke fast i en lenestol, for eksempel. Jeg klarer å smyge meg gjennom trange døråpninger (har en bod som er overfylt, men har ingenting å kaste, heller). Jeg har ingen problemer med å finne klær som passer min størrelse. Alt ialt, jeg sier meg fornøyd.
×
×
 • Create New...