Gå til innhold

C.H.H92

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om C.H.H92

  • Bursdag 16. april 1992

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

669 profilvisninger

C.H.H92 sine prestasjoner

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har blitt uskyldig dømt og torturert isirka 20år. Jeg trenger ett org nummer og/eller en advokat til og stevne staten.
  2. Jeg har søkt en del på nette om hvilken vitamin som er viktigst. Noen sier D og andre B, men hvis man søker på vitamin A så kommer det opp at 250000 til 500000 barn blir blinde av for lite A vitamin og halvparten dør. Dette kan skyldes på at i mange fattige land så spiser dem kun ris. Ris mangler A vitamin.
  3. Det er masse yrker hvor folk jobber på turnus i helse, industri, olje og gass, skipsverft, skip, og byggebransjen. Det burde ikke være store problemer med og endre på rotasjonen. Jeg ser veldig mange folk som er bekymra for kostnadene, men når så mange land har begynt og eksperimentere med dette så burde ett land som Norge være med. Norge ett rikt land, med glad befolkning og er ofte i toppen, og med gode ordninger for arbeidere. Det er også veldig mye som skjer nå med roboter, kunstig intelligens, nett butikker, og selv hjelp kasser. Vi trenger ikke så mange folk til dette.
  4. Disse landene har begynt med 4 dagers arbeidsuke. Spain. Iceland. Scotland. Ireland. New Zealand. Japan. UAE. Belgium. https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung-rev2&source=android-browser&q=countries+with+4+days+work+week
×
×
  • Opprett ny...