Jump to content

Kampsport

Medlemmer
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5662 profile views
 1. Takker for tips, har tenkt på 80-90 prosent av det som er kommentert men setter veldig pris på svar.
 2. Hei har en 2010(første gang reg. mars 2011) -132xxx KM - Sportspakke og teknikkpakke alt er originalt, avtagtbar hengerfest 2 sett felger (vinter/sommer) polert noen få mnder siden og just tatt en større service på bilen. Gode dekk. Alt er originalt. Jeg er 2. eier. Eid bilen siden 2016 2. september... Spør hvis dere lurer på noe..
 3. https://genius.com/19273179/Lil-uzi-vert-lotus/This-a-uzi-not-a-mac-i-got-no-pin This a uzi not a mac, I got no pin
 4. OOOOOOOoooooooOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOoooooooooooooooOOOOOOOooo
 5. Tusen takk! Skulle hatt folk som deg som KAN det man spør om....
 6. Hva KONKRET skal jeg skrive til NAV? Og som sagt har min saksbehandler ikke dette som sin "arbeidsoppgave". Men fikk kontakt info til ett kontor. Dette er det siste konkrete han skrev til meg før han tok ferie "Jeg tror nok også det er best å ha en egen leilighet. Jeg kan ikke hjelpe deg med det. Kommunen har et eget kontor som heter ABT kontoret, der kan du få en samtale om dine behov og eventuelt hjelp til å søke kommunal bolig. Men de pleier å si at du må ha prøvd å skaffe deg bolig selv først, derfor bør du sjekke finn.no først. Det er noen leiligheter ute i prisklassen 4000 - 7000 kr. Du vil kunne søke om bostøtte husbanken når du har skrevet kontrakt.Refusjoner angående helse kan du lese mer om på helfo.no og pasientreiser.noHilsen R. T." Flere "problemer" her. Har bil (står som deleier selv om det er min bil, jeg er den eneste som betaler for den og bruker det osv. men min far står som "hovedeier", burde dette være noe problem? Jeg tenker når jeg skal liste opp alle utgifter så er jo bil en stor del av de, men er avhengig av bilen, og om jeg selger den taper jeg vanvittig med penger (ja vet bil er stort tapsprosjekt uansett, men uansett...?) Finner ikke ABT kontoret (får vel mase mer på saksbehandler) Som jeg var inne på, jeg har ikke mulighet å leie noe fra før, ellers hadde jeg jo sluppet å fått hjelp av nav. Hva skal jeg gjøre her? Forklart problemet for saksbehandler...hører ikke etter? Og hva menes med midlertidig boplass? Må jeg bo en plass i 1-6 mnd for å si noe, så flytte og så KANSKJE få dekket noe av kommunen? Skjønner ikke bæret. De gangene jeg har søkt NAV om sosialhjelp (med god dokumentasjon!) så få jeg avslag hver gang. Dere sier jeg må KREVE, men vet ikke hva jeg har KRAV PÅ! Trenger hjelp her! Spør igjen: hvordan skal jeg føre opp bilutgiftene? Har sagt til NAV jeg ikke eier, men låner bil, så at jeg må være med å betale (hvertfall halvparten er jo innafor, selv om jeg betaler 100%)? Har vært hos tannlegen og fiksa ei tann (vært der 2 ganger og er ikke ferdig) 6500kr er summen på nå, prøver å få det også igjennom NAV eller dekket på noen måte, tips? Har aldri fått støtte av kommune/Nav/ABT/bostøtte, husbanken før. Leid uten hjelp, er det vanskelig å få igjennom og masse papir arbeid? Og er det noen her som har erfaring med dette? Han sier mellom 4-7 tusen. Får ingenting for 4 tusen... La oss si hvor mye er det realistisk at jeg får dekket av kommunen og bostøtte med min inntekt og utgifter? Har jo også privatgjeld på ca. 30 tusen. Tusen takk for all hjelp, setter UTROLIG stor pris på dere. Har dere spørsmål relatert til dette, spør i vei- - Mvh Kampsport.
 7. Det som heter "LINDESNES" nå...
 8. Takk for svar, ja som nevnt er jeg på AAP og har 2g. Nav/kommunen må vel hjelpe deg om du er hjemløs og ikke har råd til å bo i noe selv? Blir narkoman i samme slenge å bo i telt heller *sarkasme, tilfelle noen ikke tok den.
 9. Ja, riktig. Legen mener etter mye prøving og feiling at smerten jeg har og diverse relatert til det kan være grunnen nivået går opp og ned.
×
×
 • Create New...