Gå til innhold

M_T

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

630 profilvisninger

M_T sine prestasjoner

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nok nå. Går det ikke an å lage serier basert på helt nye historier/konsepter/IPer? Alle disse seriene/filmene basert på spill er jo helt elendige.
  2. Veldig bra! La utviklerne få frie tøyler til å designe det spillet de vil. Folk som henger seg opp i "mangfold" er som regel selv de største rasistene. Det er disse som henger seg opp i hvilken hudfarge folk har.
  3. Er lov å håpe, men bli ikke overrasket om vi får servert noe ala The Brotherhood of Woke som bekjemper The Deplorable Outcasts. Det blir nok dessverre veldig woke.
  4. Utviklerne har sine valgte pronomen i videoen = dette blir et woke-spill. Mine barn skal slippe den galskapen, så de får spille noe annet.
  5. Denne dama var ikke fornøyd med lønna hun fikk tilbudt, så derfor skal spillet boikottes? Det er jo dama som bør boikottes. Herregud, snakk om selvopptatt tulling. Ca $900 per 4 timer med jobbing. Skuespilleren har selv fortalt at det tok henne 4 slike for å spille inn hele det første spillet. Altså $3600. Hovedpersonen i gta iv fikk ca $1.050 per innspilling på 4 timer. Stor forskjell på antall kopier solgt av et GTA-spill og et Bayonetta-spill.
  6. Hva baserer du den følelsen på? Jenter spiller de samme spillene som vi gutter gjør og på de samme plattformene. Vi snakker om biologiske kvinner, ikke trans-kvinner.
  7. Kommer jo indietitler til Switch hele tiden. Bare søppel. Ofte mobilspill som blir portet til Switch.
  8. M_T

    Lønnsforhandlinger

    Hei, Vi hadde lønnsforhandlinger for noen måneder siden. Det var tillitsvalgt + varatillitsvalgt som representerte arbeidstakerne. Det ble holdt et møte før tillitsvalgt(e) skulle forhandle med arbeidsgiver, der vi diskuterte hva vi ønsket med tanke på lønn. Vi ble enige om at vi skulle prøve oss på 7% høyere lønn. Forhandlingene begynte, det ble holdt flere møter og tillitsvalgt sa at dette kom til å bli bra. Etter flere uker ble lønna utbetalt, jeg oppdaget at jeg hadde fått utbetalt litt mer enn vanlig. Det viste seg at forhandlingene var over, tillitsvalgt hadde godtatt arbeidsgivers tilbud. Vi ble aldri informert/involvert om selve prosessen, for eksempel hvilke tilbud arbeidsgiver kom med. Ingenting. (Vi endte opp på 3,6% høyere lønn). Er dette lov? At tillitsvalgt kan godkjenne slike tilbud uten at det er godkjent av oss andre.
×
×
  • Opprett ny...