Gå til innhold

Sarasin

Medlemmer
  • Innlegg

    926
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Sarasin

  • Bursdag 31. aug. 1981

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

4 621 profilvisninger

Sarasin sine prestasjoner

105

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som har erfaring med bruk av 15-meteren til komplett? Den er riktignok bare 2.0, men burde jo likevel fungere fint til 4k@60. https://www.komplett.no/product/846083/datautstyr/pc-tilbehoer/kabler/hdmi/hdmi-kabel-15m-sort#
  2. Men det er ikke noe problem å bruke denne type kabel for å spille på tven? Det går greit med tanke på skjermkort osv?
  3. Sånn er det vel med alle aktive kabler? At de har en source og en output? Hva må man forvente å betale for slike kabler, sånn ca? Så jeg kan kikke litt rundt og orientere meg litt i markedet?
  4. Jeg trenger en HDMI-kabel på 12-15 meter (helst HDMI 2.1), og har googlet meg frem til at en aktiv optisk hdmi-kabel er tingen å kjøpe. Noen anbefalninger på produsenter man kan handle fra? Alternativt burde styre langt unna? Målet er å kunne spille på TVen som støtter HDR og 4k @ 60z. Fremover kan det være aktuelt å bytte TV slik at "kravet" til kabelen blir 4k @ 120 hz. Tips? :)
  5. Vet ikke om det finnes en "generell"-tråd til pistoler/håndvåpen, men stiller uansett spørsmålene mine her inntil videre Jeg er helt ny i skyteverdenen, minus det jeg skøt da jeg var i Forsvaret for 20 år siden. Har akkurat meldt meg inn i Tønsberg pistolklubb, og venter sånn sett på sikkerhetskurset før jeg kjører i gang. Jeg prøver å google meg frem til det jeg lurer på, men når man er helt ny i miljøet er det ganske vanskelig å få oversikt over det havet av informasjon som ligger ute. Uansett - jeg ønsker å begynne med dynamisk etterhvert, og lurer da litt på hvordan veien dit bør se ut. Først og fremst, lurer jeg litt på dette med antall våpen man kan ha og hvordan Politiet vil se på to forskjellige våpen/kaliber som kan brukes i samme øvelse. Eksempelvis kan en .45 brukes i militærfelt, men det kan også en 9mm - vil man da få lov til å inneha begge? Så skjønner jeg at man skal skyte aktivt og i en minimumsperiode før man søker om å kjøpe våpen, og det er helt greit. Men hva slags våpen bør man da skyte med i "prøveperioden"? Jeg regner med å ende opp med en 9mm som første/andrevåpen og da vil jeg gjerne skyte med noe som "ligner" på dette. Jeg ser at Glock har .22LR (G44), men er det et "smart" valg? Jeg vurderer å skyte Beretta 92FS som 9mm, alternativt Sig eller Glock. Jeg må nesten prøve meg frem - men hvordan "tilpasser" jeg meg skyting med 9mm ved å skyte med en .22LR? Hvor kjøper man egentlig våpen? Kan man handle i utlandet? Er det noen merker som er "billigere" å kjøpe enn andre, med tanke på reservedeler osv (Tenk Ford-deler kontra Maserati, liksom )? Hvordan kan man lettest gå frem for å få testet (mengdetesting) et håndvåpen? Sorry om jeg kaprer tråden her - det er ikke intensjonen! Jeg bare sitter på en del nybegynnerspørsmål, og det kan jo tenkes noen her har noen svar
×
×
  • Opprett ny...