Jump to content

Sarasin

Medlemmer
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

About Sarasin

 • Birthday 08/31/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2740 profile views
 1. Meget mulig - er det noen måte jeg kan finne ut av dette? Måle strøm for eksempel? Hva bør den ligge på da, eventuelt?
 2. Sååååå... Disse 3200MHz CL14, eller disse 3600MHz CL16 fra G.Skill? Har B450 Mortar Max og 3600X. Skal brukes til spill i all hovedsak. Er de begge "B-die"?
 3. Altså høyre når du sitter i bilen, venstre når du står foran og ser mot den. Spylervæske fungerer strålende, og er plassert til høyre i motorrommet (når man ser bilen forfra).
 4. Meget mulig du har rett - men er ikke det litt rart at de bare henger og slenger der?
 5. Hei Har en Ford Fiesta 2010-modell, og lurer på hva i himmelens navn disse to ledningene egentlig er for noe? Har spurt rundt, men ingen ser ut til å komme med et fornuftig svar Plasseringen er til høyre foran på bilen, stikker ut av støtfangeren Håper noen kan hjelpe meg å finne ut av dette - regner med at det er mange kyndige folk her!
 6. Her er bilde av totalt idle (uten steam, origin, hwinfo og disse tingene i bakgrunnen) Og her er bilde med de samme tingene slått av, med C-states enabled, Cool 'n Quiet enabled og minimum processor state (under Ryzen balanced) på 10%. Hvordan ser det ut? Har vi gått helt bort fra dette med kjølepasta - ser den bra nok ut?
 7. Hvilken av verdiene er egentlig riktig å lese av? Har hatt en vane for å alltid ta den høyeste. Jeg kan velge mellom: CPU (Tcdl/Tdie) CPU Die (average) CPU CCD1 (Tdie)
 8. Altså - musa frøs hvert 3. sekund så lenge jeg hadde C-states på, men i det øyeblikket jeg skrudde det av, så var alt gull. Dersom det er grunnen til høy temperatur, så ser jeg jo den 😕 Minnebrikkene mine er gamle, altså 2666MHz-brikker, men planen er å kjøpe nye utpå nyåret Er det "peak speed" du sikter til angående 2-3 GHz?
 9. Nei - ville det skulle fungere rett ut av boksen, men disse temperaturene kan da ikke stemme? Har jeg skrudd av / på noe i Bios som kan tulle med dette? Var en sak jeg måtte disable i bios for at musa ikke skulle fryse hvert tredje sekund (Global C-state - forklar meg gjerne hva dette er )
 10. Jeg forstår ikke hvorfor spenningen min ligger så høyt (jevnt over 1,450) - nå er jeg på Ryzen balanced og det hopper fortsatt mellom 40 og 60 grader.
 11. Siste chipsetdrivere er installert (19.12.1). Spenning er på rett over 1,4 stort sett hele tiden. Var et par av kjernene som droppet ned mot 1,0 da jeg satte på balanced, men ikke alle. Kjørte Cinebench 20 et par-tre ganger, og temps stoppet på 75 grader. Andre forslag? I Prime95 torture test (max power/heat) går spenningen ned til 1,225 og temperaturen ligger på 85 grader. I "den vanlige" testen, var spenningen på 1.344 og temps på 75 grader. Når jeg avslutter så hopper den ned og vingler mellom 40 og 60 igjen. Er idle-temps for høye, eller er det bare jeg som ikke er vant med Ryzen? Edit: NÅ har jeg i alle fall installert siste chipset-drivere, og ikke grafikkdrivere
 12. Må nesten forhøre meg litt etter oppdatering av maskinen. Har satt inn et B450-kort med en R5 3600X. Bruker en Noctua U12S-kjøler, og har lagt på ny kjølepasta. Mener selv jeg var flink og gjorde det tynt og fint, men er litt stressa for temperaturene HWinfo rapporterer. Den vingler mellom 40-60 grader idle, og i min bok er det for høyt. Hva har dere andre med tilsvarende prosessor? Hva er en fornuftig temperatur jeg burde oppnå? Har ikke sjekket med full load enda, nettopp fordi jeg synes idle-temps er for høy. Til sammenligning hadde den forrige prosessoren (i5-7600) idle på 29-32 grader i samme kabinett og med samme kjøling.
 13. Sååå - det jeg spurte om? Apoteket har ikke Isopropanol, dessverre.
 14. Kan jeg bruke denne til å fjerne kjølepasta? Vanskelig å få ta i ren Isopropanol... Instrumentdesinfeksjon
 15. Kan jeg sette inne en PCIe 4.0-disk på et B450-kort? Skjønner at jeg ikke vil få utnyttet 4.0-delen, men vil den i det hele tatt fungere?
×
×
 • Create New...