Gå til innhold

S-Gamer

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

746 profilvisninger

S-Gamer sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor ikke en av disse skjermene i stedet (OLED): https://www.komplett.no/product/1247185/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/samsung-49-curved-gamingskjerm-s49cg934 https://www.komplett.no/product/1245014/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/samsung-49-odyssey-oled-curved-gamingskjerm-s49cg95 Jobber du mye med statiske elementer? I såfall skjønner jeg valget om en annen panel-type, men OLED kan ikke sammenlignes på bildekvalitet. Når det gjelder PC konfigurasjonen din så ser begge disse byggene bra ut, men tror nok det blir litt lite plass for den 4090 Strix’en i det kabinettet. Du får sikkert akkurat plass på millimeteren, men det kan introdusere komplikasjoner. Dette er jo et alternativ: https://www.komplett.no/product/1251552/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-rtx-4090-gaming-x-slim Evt så kan du vurdere et annet kabinett, som f.eks H7 Flow av NZXT (ser leveringstid på denne er helt på bærtur av en eller grunn, men går an å høre med Komplett hva ståa der er) - Du har også H6 Dual Chamber av samme produsent. Jeg vurderte denne selv, men gikk for H7 da den var på salg (er veldig fornøyd). Bra airflow og god lyddemping. Jeg ville også vurdert å skifte ut PSU med denne: https://www.komplett.no/product/1245622/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/corsair-hxi-series-hx1500i-1500w-psu?q=1500 PCIe 5.0 12VHPWR GPU-Kabel er inkludert på denne. Den er også fullt ut 3.0 sertifisert. Her vil jeg si det er verdt å vente 1-2 uker på levering, så du får en skikkelig god PSU med lang levetid til ditt high-end bygg. Har satt opp et alternativt oppsett til deg her som du også kan vurdere: https://www.komplett.no/wishlist/shared/c7498e7b-e1a1-4972-a25b-431fabbe2ffd Både AiO og viftene er regnet som et av de beste på markedet. Det følger med to vifter på dette kabinettet, men jeg ville byttet de ut med disse.
  2. Det blir hovedsaklig til 4K gaming og VR, men også musikk/video-produksjon, samt litt 3D og foto-rendering. Men takk for tips! Da venter jeg og ser etter de nye kortene blir annonsert. Hadde vært gøy om de slapp et 4090 Ti så 4090 kan gå ned litt i pris
  3. Hva med denne? https://www.komplett.no/product/1222714/gaming/gaming-pc/gaming-pc-stasjonaer/komplett-pc-a199-epic-gaming-rgb
  4. Jeg tenker å gå all in og anskaffe meg et 4090 og 14900KF-oppsett. Tenker å kjøpe gjennom Komplett, da jeg har hatt god erfaring med de gjennom årene. Lander på rundt 50K med dagens kurs for de komponentene jeg har satt sammen. Det jeg lurer på er om det er lurt å vente til et evt salg, og/eller om det er noen av dere som vet når på året det er best å kjøpe?
  5. Jeg har bygd PC før, og det var da mye penger å spare der, men jeg ønsker helst at alt er plug and play og klar til å brukes denne gangen. Av erfaring så vet jeg at jeg må regne med en del tid til overs om jeg bygger selv. Ikke bare selve byggingen men alt som oppstår underveis. Er det fortsatt likevel mye å spare ved å bygge selv i disse dager eller kan jeg forvente en bedre pakkepris hos f.eks. Komplett rundt BF tror du?
  6. Jeg er for øyeblikket uten PC, og det klør i fingrene etter å trykke "bestill" hos Komplett… Med tanke på at 40-serien til Nvidia er rett rundt hjørnet - tror dere Komplett holder tilbake og kommer til å ha et supersalg på 30-serien nå neste måned eller kommer de bare til å bytte ut alt med 40-serien? (ser veldig få kort fra 30-serien er tilgjengelig på lager hos Komplett per i dag, og de som er tilgjengelig kommer i form av en Komplett-PC som er helt vanvittig overpriset - f.eks. Komplett Epic Gamer i285 med 12900K + 3090 som nærmer seg 60 lapper) Komplett har jo Bursdags-salg akkurat nå, men jeg må innrømme at det ikke er stort der som hverken er relevant eller frister. Jeg tenker å gå high-end på mitt neste kjøp (min RTX 3080, men helst 3090 og opp - i9 12900K - 32GB DDR5). Tenker å bruke maskinen til VR, Live-Streaming, Musikk -og Videoproduksjon.
  7. ^ Veldig godt svar! Jeg tror det handler mer om å bare ha følelsen av å ha det siste og beste. Selv om det er en ytelsesforskjell fra forrige generasjon, så er det ingen revolusjon på gang her. Slik vi har lært av tidligere generasjoner, så må vi alltid ta Nvidia sine påstander om ytelsesøkning med en klype salt. Umulig å vite hva de baserer seg på med "2x til 4x performance boost" fra forrige generasjon. Her må man bare vente til de er i hendene på ekte brukere for å få riktig tall. Ta forrige generasjon som et eksempel: Nvidia + Hele internett mente at 3070 kom til å gruse 2080 Ti med 20 - 30% bedre ytelse ++ for over halvparten av prisen. De mente også at 3070 kom til å være 60% kjappere enn 2070 på alle områder. Dette viste seg å ikke stemme i det hele tatt. På noen områder er 2080 Ti faktisk bedre enn 3070, med bl.a. mer vram og høyere overklokkingsterskel. Man kan nå få et toppkort fra MSI til rundt 15 lapper kos Komplett: MSI GeForce RTX 3090 Ti GAMING X TRIO - Skjermkort - Komplett.no Jeg kjøper heller dette til 15K nå enn å vente på 4070/4080 12GB, som meste sannsynlig kommer til å koste lignende eller mer i starten. Men dette er bare min mening. Skal du uansett ha det beste (4090/4090 Ti) så spiller vel ikke pris noen rolle uansett.
  8. De endte opp med å beklage og sendte et gavekort på mail. Må selvfølgelig bruke dette gavekortet hos de, men det er vel bedre enn ingenting..! 🙃
  9. Jeg tenkte litt det samme… om ikke annet burde jeg vel fått en oppgradering av hovedkort etter så mye rot. Selvfølgelig selger de ikke dette kortet (Z590-F) lengre hos Komplett, så jeg får ikke sjekket prisdifferansen hos de, men har heldigvis Prisjakt. TUF-serien er jo uansett en nedgradering fra ROG Strix-serien. Mangler en del porter/innganger jeg har hatt bruk for før ++ 2 forsøk. Det var faktisk jeg selv som oppdaget feilen helt tilfeldig før jeg sendte den inn sist, noe som gjorde jobben dems enda lettere. 🙃
  10. Hei! Jeg kjøpte en Demo-PC fra Komplett for en stund tilbake. Jeg har ikke hatt annet enn problemer med denne. Den har blitt sendt til og fra service flere ganger, med forsinkelser gjennom posten og tjo og hei… 😡 Sist gang den var innom service klarte de å finne problemet, som viste seg å være et defekt hovedkort. De byttet ut dette. De byttet dog til et billigere hovedkort (Z590 TUF Plus) enn det som opprinnelig fulgte med (Z590-F ROG Strix). De ser ut til å ha lagt inn et eksternt WiFi-kort i tillegg. ——— Er det innafor å spørre om et gavekort/få prisdifferansen tilbake for dette? Er det noen her som vet hva jeg har rett på eller ikke i en slik situasjon? Asus ROG Strix Z590-F Gaming WiFi vs Asus TUF Z590-Plus Gaming: What is the difference? (versus.com) Egentlig så er jeg bare lettet over at PCen ikke fryser hver gang jeg bruker den, men føler dette er en prinsippsak. Hvertfall med tanke på at det har vært så mye styr med denne Demo-PCen siden jeg kjøpte den. *Regner med prisdifferansen var større hos Komplett da de solgte begge disse kortene. Prisdifferanse billigst hos Prisjakt.no (24.8.22): Kr 1766,- Z590 TUF-Plus Kr 2391,- Z590-F ROG Strix
  11. Jeg føler slike forutsigelser aldri stemmer overens med det Norske markedet. Det kan jo være vi får helt bananas tilbud rundt Black Friday/Week/Month - men tviler på at vi ser drastisk nedgang fra der prisen er nå hos enkelte butikker.
  12. Ser man det! Proshop har jeg selv også brukt fra tid til annen! Mener på Komplett har prismatch også i tilfelle man vil kjøpe fra dem! Takk for info Oppdatering: Til info, tok kontakt med Komplett. De ser ut til å ha endret på prismatch vilkårene sine. Man kan nå kun bruke prismatch mot følgende butikker: Elkjøp, Power, NetonNet, HiFi Klubben, Apple.no, Samsung.no. Fikk beskjed om at om noe skulle oppstå ift garanti på enten ProShop eller Deal.no, så ville dette bli vanskelig å få løst. Min erfaring med ProShop er derimot noe helt annet - jeg har selv brukt garanti på flere komponenter der uten noen problemer. Hyggelig service og rask behandling. Her ble det minuspoeng på Komplett gitt.
  13. Tenkte opprinnelig å vente på 40-serien til å oppgradere fra min 2080 Ti, men ser nå at 3090 går for kr 16 206,- for øyeblikket. Er dette en for god deal å se bort fra? Vurderes sterkt! Dog, har aldri kjøpt noe som helst fra Deal.no før! Se tilbudet her!
×
×
  • Opprett ny...