Jump to content

hanlan

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. > Youtubes sjef ble jo filmet med skjult kamera der hun innrømmet at målet deres nå var å hindre at Trump ble gjenvalgt for eksempel. Det var dette med faktasjekk da... Det som var klippet bort i den "dokumentaren" du utvilsomt har sett var at det hun snakket om var å stoppe påvirkningen som ble gjort utenfra, fra land som Kina og Russland.
 2. Neivel? Så gjennomsiktige terminalvinduer er ikke en "effekt"? Fordi DU ikke liker det eller kommer til å bruke det, så betyr det ikke at det er bortkastet programmeringstid. Heller en demo av hva som er mulig i det nye terminalvinduet.
 3. > Det nytter ikke å ringe til Microsoft dersom systemene skjærer seg. Det er (unnskyld språket) litt bullshit. Det går ikke lang tid fra du har fylt ut en supportticket i Azure til de er på telefonen. Selv for en C (haster ikke) så tar det ikke mer enn maks et par timer.
 4. Det bør kanskje legges til at Azure er på listen over skytjenestetilbydere som blir rammet av endringene.
 5. Kanskje ikke rett, men mindre feil enn normalt. De hadde vel rett når de påsto at skjermen var uoriginal? Du ser på videoen at skjermen som er brukt i reparasjonen ikke er en refurbished original. Helt enig!
 6. Akkurat i denne saken kan det se ut som Apple har rett. Se denne oppfølgingen fra Louis Rossmann: Men det er en uting at Apple ikke vil selge originaldeler til tredjepartsverksteder.
 7. Sannsynligvis fordi det var poengløst. Det var ikke forbudt å eksportere kode som var trykket, og bl.a. kildekoden til pgp ble printet og eksportert. Bruce Schneier sin Applied Cryptography var jo til salgs verden over og var en slags bibel for kryptografer.
 8. De "tilfører" jo angrerett, forbrukskjøplov osv. Det er jo noe?
 9. Hmm... something lost in translation? "Dette betyr at dersom angripere greier å trenge gjennom både nettlesersikkerheten og operativsystemsikkerheten, kan de få full tilgang til å kompromittere systemet, bare ved å få brukeren til åpne en ondsinnet eller infisert webside i nettleseren. " Hvis en angriper allerede har kommet seg gjennom både nettlesersikkerheten og operativsystemsikkerheten, hvorfor skal han da åpne en nettside for å få tilgang til systemet? Han har jo allerede full tilgang...
 10. Det er vel ganske lenge siden man gikk fra å regne valuta med fire desimaler til seks. Husker vi snakket om det på jobben i '99-2000 en gang. Og når det gjelder avrundingsfeil med flyttall, så finnes datatypen Decimal i IEEE 754 som ikke har avrundingsfeil. Den er støttet i alle relevante CPU'er. https://en.wikipedia.org/wiki/Decimal_floating_point
 11. Sannsynligheten for at koden fra 2007 er mer feilfri enn kode fra 2015 er ganske stor. Fordi? Fordi du har 8 år med feilrettinger bak deg.
 12. Som nevnt i et innlegg over så har jeg hatt min fargelaser (En Xerox Phaser 6280N var det visst) i over seks år. Samme toner som når jeg kjøpte den. Toner er jo tørt pulver, så med mindre det kommer fuktighet inn i den så vet jeg ikke helt om det er noen holdbarhetsdato på toner. Grunnen til at jeg kjøpte laser og ikke en ny blekkskiver var nettopp på grunn av at jeg skriver ut så lite at blekket tørket mellom hver gang...
×
×
 • Create New...