Jump to content

Computron

Medlemmer
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143 :)

1 Follower

About Computron

 • Birthday 06/11/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5257 profile views
 1. Mitt generelle inntrykk rundt Bouvet er de ligger noe bak på (fast)lønn og hvis de ansatte ikke har noe særlig til bonus heller, så kan man jo lure litt på hvordan de klarer å holde på folk, sånn utenom eventuelt interessante prosjekter og arbeidsoppgaver. Mulig de har noen unike goder dog og lignende. Eller er de kanskje litt av den typen; "Vi vil bare ha folk som virkelig, virkelig ønsker å jobbe hos oss uansett lønn, fordi vårt firma er så utrolig spesielt bra og helt unike i verden", slik som enkelte selskaper lever i en eller annen villfarelse om?
 2. Det egentlige poenget i kommentaren til vedkommende, var kanskje å sørge for å fremstå som mer kompetent og litt mer informert (arrogant) enn andre, litt slik som slitsomme hipstere og/eller "jeg er mye mer nerd enn deg" menneskene som alltid skal proklamere at "jeg har likt det der lenge før alle andre visste noe som helst om at det eksisterte" i relasjon til et eller annet populært tema. Videre er nok Chocolatey greit nok det, men er nok ikke så utbredt helt enda. Men åpenbart en såpass bra ide at Microsoft ser verdien av det. Eventuelt en naturlig videreutvikling, kanskje.
 3. Når jeg går over annonsen på nytt; Med tanke på at hele stillingen er nylig opprettet, så kan man vel kanskje få inntrykk av at hele rollen/stillingen er satt sammen i fellesskap av senior profilene på IT i dag, hvor de rett og slett samlet sammen alle "hummer og kanari" oppgavene som de synes er litt kjipe/krevende eller bare kjedelige å jobbe med. Så ble dette innholdet i en ny stilling, men hvor man etterpå fant ut at man egentlig ikke har så mye budsjett til overs til den nye stillingen. Ren hypotese selvsagt, men skulle ikke forundre meg om den egentlige historien her er at man i praksis har tenkt å dynge ned en stakkars (grovt) underbetalt person med alt mulig crap, slik at de andre på IT får jobbe i fred. Ser ikke bort fra at de til slutt må lyse ut rollen på nytt dog, med en bedre/høyere stillingkode og ditto lønnsramme.
 4. Veldig interessant video med en som har fulgt MLM bransjen i over 20 år og gravd frem masse detaljer, om hvordan MLM industrien fikk makt og blir beskyttet, og hvordan de lurer alt og alle. Og en del detaljer om starten til Amway f.eks, et av de største og mest "kjente" MLM selskapene i historien. Anbefales!
 5. Ja, reagerte på det der jeg også. Jeg tror at det de mest realistisk kan håpe på her mht. de betingelsene som tilbys, er en 19-20 åring med ferskt fagbrev og som (sårt) trenger en jobb.
 6. Du er inne på noe der, Blåbær. Isolert sett, når man ser på ansvaret man får i rollen, ønsket kompetanse og at vedkommende også skal være opplæringsansvarlig/mentor (mistenker at man fort blir go-to personansvarlig i praksis, men uten ekstra lønn eller kred) for lærlingene også, så var ikke betingelsene mye å skryte av synes jeg. Men igjen; Mulig dette likevel kan passe for en ung 19-20-åring som skal i gang med å bygge karrieren, og som bare trenger å begynne et sted for å komme seg videre, sten for sten.
 7. Nå nå, det er viktig at man ikke kommer med fakta og logikk for å ødelegge feberfantasiene om flat jordklode.
 8. For ikke å snakke om "It's not the fart that kills, it's the smell"......
 9. Mye ulike svar her, som bekrefter at Tinder kan være enten "himmel eller helvete". Noen kan finne seg en partner, mens andre sveiper og sveiper og finner aldri noen. Som flere her, meg selv inkludert, har nevnt så blir det tydelig etterhvert at det finnes baksider ved det hele. Det er en ganske fersk artikkel nå på NRK.no som kommer inn på mye rundt Tinder og folks erfaringer med det: https://www.nrk.no/bare-ett-sveip-til-1.15461657
 10. Hvilket igjen, dersom det du nevner faktisk slår til, så vil samfunnet skape enda flere tilfeller med gutter og jenter som vokser opp uten en pappa, noe som kan få svært store konsekvenser både for de barna og for samfunnet, kanskje spesielt for guttene. Hvis man ser på forskningen over de som roter seg bort i problemer med loven og/eller har trøbbel på skolen og/eller problemer med ulike former for rusmidler f.eks, så ser man en tydelig tendens til at de som vokste opp uten fedre lettere havner "på kjøret" i livet. Edit: For å samkjøre med OT: Det er naturligvis viktig å finne seg en bra partner, både for kvinner og menn. Dersom man senere f.eks ønsker seg barn, er det best for barnet å ha gode foreldre som har et godt forhold til hverandre, det høres ut som en selvfølge men det er mange som ikke klarer å inngå kompromisser, noe som skaper mye grums i et forhold.
 11. Det der gir jo nye dimensjoner til uttrykket "hummer og kanari"! Sånn sett veldig passende med tanke på Tinder. Edit: Men helt knall at fikk deg ei kone ut av dette da!
 12. Jeg tror det begynner å bli en utbredt erfaring/oppfatning etterhvert om at Tinder ikke funker så bra for mange mennesker, verken for kvinner eller menn, kanskje dog på litt ulike måter noen ganger. Generelt tror jeg at både menn og kvinner bruker Tinder i stor grad til korte "flings" og one night stands, og det aller meste går på ren seksuell tiltrekning, basert på de få bildene som man ser på profilene. Man stopper å bli ordentlig interessert i menneskene bak, og går heller videre til neste person på Tinder. Jeg sier dette summert opp i veldig korte trekk, og på veldig generelt grunnlag selvsagt. Jeg tror dog du kan finne mer interessante gutter/menn gjennom venner og hobbyer f.eks, eventuelt kan du kanskje prøve speed dating og lignende.
 13. Ja, kontrakten din gjelder fortsatt, med akkurat samme betingelser og regler. Det er dog mulig at det likevel lages nye kontrakter, for å samkjøre ting etter overtagelse hos nytt firma. Edit: Ved sistnevnte, så må man være svært oppmerksom på forsøk på å "snike inn" dårligere vilkår, spesielt hvis dette ikke kommuniseres til dere ansatte.
 14. Vel om du ønsker å se an mulighetene, så tror jeg ikke du skal ha noe problem med å få tak i en selger. Mobiloperatører spesielt er stort alltid veldig "PÅ" når det kommer til salg. Dersom du tar kontakt med chat'en til Telenor, så tror jeg du fort kan få en selger til å ringe deg.
 15. Undertegnede har vel lenge før den aktuelle dokumentaren hatt et inntrykk av at hele saken var temmelig spesiell. Og det har vært kjent i rundt 20 år nå at det har vært svært tynn bevisføring og stor berøringsangst rundt hele saken. Om han ble uskyldig dømt eller ikke, vil man vel nå etterhvert endelig finne ut av, forhåpentligvis. Som flere av advokatene til Viggo Kristiansen har sagt; Han har aldri fått en fair rettsak. Ut fra det man vet om sakens forløp, hva som ble gjort, hva som ikke ble gjort samt den enorme angsten for å ta i denne saken hos de med riktig innflytelse, så ville det fra et personlig ståsted ikke forundre meg om dette kan være et av tidenes justismord i norsk rettsvesen. Og i Norge har vi faktisk hatt vår andel av store justismord fra før, så det ser ikke bra ut og potensielt måtte legge til enda et her.
×
×
 • Create New...