Gå til innhold

arya

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av arya

  1. Hei! Jeg prøver å finne noen konferanser som jeg skal foreslå til avdelingen min at vi deltar på. Er det noen av dere som skal på noen spennende konferanser/messer i Norge eller i utlandet i år? Har du vært på tilsvarende konferanse tidligere og kan anbefale? Bør være IT relevant. Oppgi gjerne dato og By Fins det noe bra sider å følge med på? Takk på forhånd for alle svar
  2. Høres veldig ut som crash bandicoot 3 på playstation 1
  3. Hei. Jeg leier en leilighet uten kablet nett med unntak av ett soverom hvor ruter står. Nå trenger kidden kablet nett til stasjonær pc på andre siden av leiligheten. Jeg lurer på om dere har noen tips til et mesh nettverk mellom 1000.- og 3000.- som har mulighet for å koble seg til kablet til AP. Jeg har sett at telenor sin snøhetta-mesh funker for dette men det jeg sliter med er å finne ut av hvilke specs jeg ser etter for å se om AP har mulighet for kabel. Til info så er leilighet ca 80kvm, ett plan og det er en avstand på ish 12m mellom rommene, lettvegger. Tips til specs eller produkt?
  4. Jeg har søkt litt på nettet på dette spørsmålet men det varierer jo veldig ut i fra hvor lenge man har jobbet i bransjen, utdannelse, sertifiseringer og stillingstittel. Så for å finne ut litt mer konkret hva det er å forvente i lønn lurer jeg på om dere vil dele hva dere har basert på bakgrunnen deres? Grunnen til at jeg lurer er at jeg selv er nylig utdannet men har nå jobbet et år i bransjen og lurer på hvor mye erfaring man må ha før man er over "begynnerlønn" stadiet og hvordan framtiden ser ut. Jeg kan selv begynne Stillingstittel: IT-konsulent (privat sektor). Erfaring: 1 år Sertifisering: 0 for øyeblikket. Tenkte å ta en MCITP i sommer. Arbeidsoppgaver: Bruker support, Server drift, tele og datalinjer, patching, installering, konfigurerering, oppgradering og prosjektrådgivning. Utdanning: 1årig Fagskole /Nettverksadministrator med fokus på Microsoft platform, Cisco og Linux. Årsinntekt: 350 000 fast lønn Håper dere kan hjelpe meg å få en oversikt.
×
×
  • Opprett ny...