Jump to content

michaelhe

Medlemmer
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

164 :)

About michaelhe

 • Birthday 10/21/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5188 profile views
 1. Jeg har ingen problemer med å akseptere at ulike tenkere og selverklærte profeter har eksistert. Det er greit, men en fjær blir fort til 5 høns over tid. Jeg tenker at Monty Python har den beste beskrivelsen av dette.
 2. Jesus var mest sannsynlig en pelsløs tobeint primat, nært beslektet med Orangutanen.
 3. Er dette Ari Ben greiene igjen? Pressen gjør alt de kan for å bygge myter rundt ham. Slik jeg ser det handler det om nasjonalisme. Han var sikkert en grei fyr. Vet ingenting om ham som jeg ikke har sett på TV. Hvis man ønsker å gjøre noe med problematikken, så går man mindre i tog og bygger ut behandlingen.
 4. michaelhe

  Hvordan bli ufør?

  Det er veldig lett å bli ufør i Norge, slik jeg forstår det? Det er bare å gå gjennom skolesystemet eller å prøve seg i arbeidslivet.
 5. Dette er ikke noe argument? Jeg lurer på om du troller? Artene endres seg fordi de ulik grad tilpasser seg tilværelsene. Endringen består i antallet fødsler og død. Det er ingen dyr som er shapeshiftere fra X-Men (bortsett fra enkelt blekkspruter og noen kameleoner etc)? Naturlig seleksjon er bare et begrep for å måle eller definere statistiske endringer hos organismer over geologisk tid.
 6. De som er krise trenger omsorg, dvs de må vite at noen bryr seg. Det er punkt en. Analyser er ofte sekundære. Hvorfor er syke pasienter i fengsel? Hvis han ikke får det han trenger i forhold til smertelindring, og han er trygdet, så finnes det fine land med gode tall fra pandemien med en annen holdning til dette.
 7. Hva mener du? Det at det er forskjeller mellom organismer i dag er jo ikke et argument mot felles opphav? Påstanden er ikke at katter og bjørner er det samme? Har noen hevdet dette?
 8. Anti-depressiver er greie i perioder, men ingen varig løsning. Ingen mister seg selv ved bruk av anti-depressiver. Liker du ikke virkningen,, så slutter du bare. Inntil du er umyndiggjort bestemmer du selv hva du skal putte i munnen. Noen får abstinenser etter at de slutter, men det er ikke noe heroin-noja. Selv fikk jeg ikke noe slikt. Men du må ikke ta piller som få deg til å føle deg dårligere. Hvis noe er ubehagelig, så må du straks informere legen, som så kan finne et alternativ. Det er veldig mange typer piller, og alle har ulik kropp og tåler ulike ting.
 9. Dette er jo bare tøys? Dette er jo motbevist simpelthen ved å se på DNA. Dere må bare slutte å kle dere ut som viktorianske biskoper, for da kler Dawkins seg ut som Huxley igjen, og så går vi gjennom det samme skuespillet. Hvis dere leter etter motargumenter, ta utgangspunkt i Simon Conway Morris sine teorier om "convergence" eller i "horizontal gene transfer". Det er veldig kjedelig å se endeløse repriser av debatter om 17hundretalls naturteologi.
 10. Folk som bevisst utnytter svakheter hos andre er det verste jeg vet.
 11. Dette høres voldsomt slitsomt ut, både for deg selv og de andre du møter. Du tenker kanskje på folk i Uganda og Russland? De som bor der er voldsomt modige, men det er nesten slik at man må bli Onkel Tom, dvs en slags korsfestet Jesus, for å vekke noen sympati i slike land. Hvis man ikke har noen verdi, så er det heller ingen som gråter om noe skjer med deg. Det er mulig noe kunne skjedd i Russland med et annet styre, eller med en slags endring innad i den gresk ortodokse kirken. Uten dette blir det umulig. I Uganda under Museveni, som heldigvis er gammel, så pushes en slik agenda delvis med støtte fra amerikanske evangeliske kristne som Scott Lively. Om man kunne endre holdningen blant disse bevegelsene i USA, så kanskje man kunne gjøre noe? Når medier i vesten normaliserer synet på LGBT, så kan dette ha noe å si på sikt. Men land som Russland og Kina har gjennomskuet populærkulturens rolle som holdningsleverandør, og produserer egne ting. La oss si at russiske LGBT ble militante og gikk med maskingevær, hvordan tror du vanlige russere ville reagert? Utpresning og trusler er ikke noe godt grunnlag for noe varig forhold. Det å bli å bli fryktet og foraktet er ikke det samme som å bli likt eller respektert.
 12. Du har rett har rett google cloud er overalt, uavhengig av plattform. Men det er andre funksjoner i windows som går via sky. Men det var denne google overvåkningen jeg tenkte på, altså en liten feilslutning. Jeg beklager.
 13. Det er sant. Men hvordan vet du at dine alternativer er sanne? Problemet i dag er at folk googler seg fram til ting de liker. Noen ganger, f.eks om hva som er best av smør og margarin så er det ikke så viktig. Men med en gang kreftbehandling blir diskutert eller en annen alvorlig sykdom, så er rådene helt avgjørende. Det er altså kildekritikk som er vesentlig. Noen ganger blir rett og slett nødt til å stole på ulike fagfolk. Bilmoteren mangler den delen han sier, og galakser ekspanderer i den raten hun sier. Hva vet jeg?
×
×
 • Create New...