Gå til innhold

BirgerCaC

Medlemmer
  • Innlegg

    9 048
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. BirgerCaC's innlegg in [Løst] Hvordan laste ned fra Youtube? ble markert som svaret   
    http://www.youtube-mp3.org/no
  2. BirgerCaC's innlegg in HP Pavilion 15 15.6" bærbar PC ble markert som svaret   
    Meget gode maskiner, som jeg bare kan si godt om! De "gamle modellene" bråket en dal, men de nyere modellene bråker ikke i det hele tatt
     
    Gamle rykter som ikke få folk har lagt fra seg. Mange fortsetter å uttale seg på maskiner som de hadde for 6 år siden, og tror det samme om HP den dag i dag. HP maskinene (pavilion serien) bråker ikke noe som helst, slik aom de fleste maskiner er i dag. Man må stappe øret helt intill maskinen for å høre "bråket", så HP har forbedret seg enormt. Varme er heller IKKE ett problem
     
    Har dermed kun varmt å si om Hp og Pavilion.
  3. BirgerCaC's innlegg in [Løst] CD-spilleren under "Min datamaskin" er vekke. ble markert som svaret   
    Hadde samme problemet med en maskin og jeg fant ut at det ikke var noe å gjøre rett og slett. DVD spilleren var ødelagt dessverre, så jeg kjøpte meg en ny DVD spiller. Ikke ett stort tap dog, da de koster litt over 100 lappen Så du kan like gjerne bytte den ut.
  4. BirgerCaC's innlegg in [Løst] PC starter for å stoppe umiddelbart. ble markert som svaret   
    Start med en minnebrikke og sjekk, eller så kan du bytte PSU og de om det hjelper. Jeg tror ille på at det er PSUen her.
    Bytt PSU.
  5. BirgerCaC's innlegg in Ny gaming-laptop ble markert som svaret   
    Multicom maskinene eller ASUS Gamer maskinene. Bla den serien som du linket til i førstepost er en maskinserie som jeg har hatt selv og som jeg sterkt kan anbefale til andre! Multicom maskinene har jeg ikke så ille mye erfaring med når det gjelder bruk, kvalitet og lignende, men i forhold til maskinvare så ser det ut som om du får masse maskinvare for en rimelig penge. ASUS har derimot en grei maskinvare i forhold til pengene, men også en meget god kvalitet på maskinene sine.
     
    Det sikreste jeg kan anbefale nå da er ASUS maskinen av den samme serie som du selv linket til i førstepost. Multicom maskinene er jeg litt skeptisk til med tanke på kvalitet...
  6. BirgerCaC's innlegg in Hemmelig rom under bakken? Hjelphjelp ble markert som svaret   
    Grav ned en container og lag en slags luke i taket på containeren. Dekk containeren med to meter jord. Det holder kan jeg si, men mindre atombomben treffer hagen din da En ting du da må tenke på er luft. Noe som du sikkert vet må ha for å leve. Dette med luft kan bli vanskelig. En lufteluke kan ikke være så dumt, men hvis det er en atombombe som ramler ned så er ikke den luften det beste man kan få i seg for å si den slik. Ellers så kan du grave ned en luftbeholder i jorden under containeren og ha en luke i gulvet på containeren som du kan hente luft ved behov. Luke til overflaten ett sted og kullos filter eller lignende kan også fungere tilstrekkelig i og med at du ikke vil bruke så ille mye penger på dette prosjektet.
     
    Anbefaler deg at du lagrer litt mat i denne containeren. Du skal vell kunne leve der i noen dager også regner jeg med og da er mat viktig, og i stedet for å legge inn vann så kan du lagre vann der. Ta å tapp vann i dusjen og legg det i store plastdunker i containeren. Når det gjelder å få en gang fra hullet på taket på containeren og opp til overflaten mellom 2 meter jord er ikke så ille lett, men det lar seg gjøre. Du kan f eks grave ett hull også kan du lege en luke med lecablokker som du murer som en pipe og du firer deg ned. Dette er nok den beste løsningen tenker jeg, eller så kan du også bruke ett rør om du føler at det er godt nok, men en ordentelig luke må du ha slik at ingen finner rommet ditt.
     
    For du vet. Når atomkrigen er ute så er ikke folk slik som de pleier å være. Da blir de desperate. Håper at du fikk litt hjelp og noen ideer
  7. BirgerCaC's innlegg in Gaming pc oppgradering. ble markert som svaret   
    Kanskje du som trenger det?
     
    Topic:
     
    Overklokk CPU, kjøp en CPU kjøler og skaff deg ett bedre skjermkort. PSU og Harddisk kan du oppgradere når de slutter å fungere. Noe som sikkert kommer til å skje snart, pga alderen.
  8. BirgerCaC's innlegg in [Løst] hjelp til valg av bærbar ble markert som svaret   
    http://www.komplett.no/msi-ge70-173-full-hd/781358#!tab:extra
  9. BirgerCaC's innlegg in iPad eller mac? ble markert som svaret   
    Tenk godt over hva du skal bruke den til! Tenk også godt over om du trenger den til noe annet enn surfing osv. Kanskje litt spilling i fremtiden og kanskje fremtidsutsiktene blir annerledes slik at du trenger noe annet enn f eks iPad.
     
    Tenk også godt på at du faktisk får mer for pengene ved kjøpe av en Pc i stedet for å kjøpe en mac!
    Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...