Gå til innhold

Sjørøver

Medlemmer
  • Innlegg

    3 639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sjørøver sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fler hundretusen høres en smule overdrevet ut.
  2. Jeg har vurdert Rc390 for banekjøring, og det er vell tilnærmet samme motor? Hvordan er registeret på de?
  3. Hvordan er dette i det hele tatt mulig? Hvorfor solgte du?
  4. Ja, i retrospektiv. Men der og da så var det alltid mulig for de å hente seg inn igjen. Det var alltid masse snakk om hver eneste episode på jobb. Sto opp grytidlig hver morgen mens det gikk for å se episodene før jobb. Men etter den episoden ble det bare stilt. Ingen snakket om det mer. Husker det var flere som ikke så de siste par episodene før lenge etterpå.
  5. Noen så kan anbefale serie til meg og samboer? Gjerne noe uten alt for mange sesonger. Gjerne noe eldre som kan ha gått under radaren. Smaken er ganske bred, men ikke noe veldig brutalt.
  6. Deler ikke det synet, så kanskje jeg må se det igjen. Han var bare en mann som gjorde alt han kunne for at familien skulle leve godt etter hans død, så tok det litt av. Litt som Arthas i Warcraft 3 og Anakin i Star Wars.
  7. Anbefaler alt animert. Andor er jo før Rogue One. Usikker på hvordan det ville vært å sett serien før filmen. Den er ikke helt ferdig enda, så vent ett år i så fall. @OddZen
  8. Du kan jo bare starte med mandalorian sesong 1&2,book of boba fett også mandalorian sesong 3. Om du vil maksimalt utbytte må de se clone wars serien, som jeg kan anbefale som lettbeint bakgrunns underholdning. Det blir faktisk ganske bra mot slutten. I starten er det mye dårlig animasjon. Da kan du også se bad batch som er greit det også. Du får bedre introduksjon til flere karakterer via animasjons seriene.
  9. Det er veldig mye i forskjellige tidsepoker. Er det noe spesifikt du vil se?
  10. Deler ikke den oppfatningen. Det er langt mellom gode serier på 90 og 00 tallet. Kan vell egentlig si før game of thrones. Det var vell poenget. Men har sett at folk har snudd om Skylar på runde nummer to.
  11. Lando mener sprintrace ikke er holdbart for lagene. Hva synes dere om sprintløp? Jeg synes ikke det er særlig givende. Hadde vært kulere med marathon løp, en obligatorisk refuel 👍
  12. F1tv er veldig bra. Du kan kjøpe det billig abonnementet deres, da får du se alt i reprise sånn som jeg har forstått det. Har vurdert det selv. Er mange løp jeg ikke får sett live, og den nye amerikanske kommentatoren er så som så.
  13. Hvordan har egentlig breaking bad eldes? Noen som har sett det før første gang nettopp?
×
×
  • Opprett ny...