Jump to content

Kjeks1

Medlemmer
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har Hiveon hatt stabilt høyere utbetaling enn de andre nå? Vurderer skifte fra ethermine etter neste payout. Ligger på ca 7.8 usd om dagen for ish 100mh/s, mens hiveon frister med 10.8. (Selvom jeg så den også rundt 8 i mårrest)
 2. Jeg kjørte 60% power og +1200 mem, skal ligge pluss/minus 100mh/s da. Å se på en stream samtidig eller surfe på pc faller du nok under 90 ja.
 3. Veldig bra nå, men var 11-12 for noen dager siden. Jeg bruker pc’n til gaming også, så average variere en del ila en uke.
 4. God inntjening på ethermine nå, har over 0,01 eth i døgnet med et 3080. Er det pga mange transaksjoner i fallende marked? Trodde earnings skulle ned med lavere pris, men jeg har 30-40% høyere earning enn for noen dager siden 😅
 5. Bare å legge inn eth-adressen fra miraiex i mineren. Så miner du til ny adresse. Om du har over 0,01 eth utestående mot den gamle adressen, blir det utbetalt Ila 14 dager fra ethermine.
 6. Har du grei luftflyt ellers i kabinettet? Må jo ha friskluft inn. Jeg hadde gremtes med under 90mh/s. Skru opp minnet til over +1000 😁 Har forøvrig -150 på core, men tror det har lite å si, verken + eller -.
 7. Ja trodde ikke det var mulig.. men men, Metamask var det. Miner rett til MiraiEx nå, så var bare for å få tømt siste "rest" jeg minet til metamask.
 8. Kan ikke svaret på alt, men jeg kjører strix 3080 oc'n på +1200 mem, power 68%, vifter på fast 80%. Drar ca 250w i phoenix miner, og 100ish mh/s. Har 86-88c på memory junction. Kan dra ned power enda litt, men da faller hashen litt også. Har ikke fintunet det, da hashen varierer litt. Er gamingriggen jeg bruker normalt. Kan sikkert dra ned vifter litt også, men det plager meg ikke da jeg normalt sitter med headphones. Heller for mye vifte enn for lite tenker jeg
 9. Sånn kan det gå når man er trøtt og bare skal tømme en wallet før man legger seg.. skjønte ikke hvorfor det aldri kom frem 😅
 10. Fant svaret. Unpaid balances above 0.01 ETH will be paid out every 14 days Kan leve med å vente en uke på å få tømt den "gamle" adressen
 11. Datt litt ut av tråden her, går unna! 😁 Ser noen sider tilbake at ethermine endret betalingspolicy. Jeg som stoppa på min metamask-adresse med rundt 0,016 og satset å få den utbetalt i dag siden jeg bytta til MiraiEx for å slippe ett ledd med gebyr.. Vil det si at jeg må starte mining til den adressen igjen for å nå 0,05 før det blir utbetalt? Tar vel en 8-10 dager det med ett enkelt 3080 med blandet bruk..
 12. Har noen hørt hvordan MiraiEx forholder seg til miningpool? Vurderer mine rett dit i stedet for til Metamask
 13. Opprett en konto på en exchange, f.eks norske MiraeiEx, eller internasjonale Binance, Coinbase, Kraken osv. Send kryptoen dit, og selg/trade den til nok/eur/usd. Forsjellige gebyrer vil være en del av prosessen, så litt svinn må man regne med i alle ledd. edit: MiraiEx er kanskje ikke den billigste, men er norsk og oversiktlig, så kan være en fin start. De fleste har nok kontoer på flere børser.
 14. Bytta ut 3080 ftw3 utlra med 3080 rog strix og "GPU Memory Junction temp" er en god del lavre. fra 98 på evga, til godt under 90 på strix under mining, så er ikke bekymret.
×
×
 • Create New...