Jump to content

Kjeks1

Medlemmer
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg gleder meg ihvertfall til en ny build med 3080, og tipper jeg går for FE. Forrige grafikkort jeg kjøpte var dette, så gleder meg 😅 Kommer nok til å vente på Zen 3 før jeg får tatt det i bruk, men frykter som andre at om det ikke blir bestilt med launch kan det bli en stund til neste batch
 2. Ah, fikk jeg ikke med meg da jeg enda ikke hadde bestemt meg for ny TV da.. Men BlackFriday-opplegget til Elkjøp ga jeg opp rimelig raskt.. og prisjakt viser ikke at den har vært nede på 16k. Var det begrenset tid eller gjaldt det hele BF?
 3. LG 65 C9 ble akkurat satt ned til 19990,- på Komplett. Røyk på den gitt..
 4. Nå som X1 lanseres i Norge, er det noen fordeler/ulemper ved å bytte fra USA til Norge som location? Vil der være mulig å bare fortsette som før med tilgang til amerikansk store og priser? (Er det virkelig så lett?)
 5. Prisen var vel en del høyere i starten, før USA-pris ble bekreftet og de fleste butikkene satt den til ca 3500,-. Så har den bare økt sakte men sikkert siden da. På satus står det nå ubekreftet 16. februar på neste parti, så tror ikke du skal ha store forhåpninger på å få den med det første, er nok enda en del kø av forhåndsbestillinger. Men nå som komplett har fått noen ekstra skulle man jo tro at andre butikker også for inn ett parti i disse dager. Bare å holde ett øye åpen
 6. Bestilte 21. august, så gikk akkurat glipp av levering 13. des, da dem som hadde bestilt t.o.m 20. august fikk
 7. Og prisen har økt til 3995,- på komplett nå, men får min til 3490,- som jeg bestilte for. Da er jo plutselig prisforskjellen på ps4 og x1 et ikke-tema lengre? Tror vel ikke nettbutikkene kan legge seg noe høyere enn microsoft selc på x1 som er 3990,-. Eller er dette bare at butikkene nå "skor" seg på manglen av ps4?
 8. Nå fikk jeg akkurat sendingsbekreftelse fra Komplett I går sto det forventet sending 16.jan, så her har noe skjedd Bestilte 21. august..
 9. Fikk akkurat sendingsbekreftelse fra Komplett I går sto det forventet 16.januar..
 10. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1554585&page=1 Ja
 11. Da gikk mitt håp om at dem kanskje skulle få inn noen flere enn trodd i vasken Fremdeles forventet 16. januar på meg. Bestilt 21. aug. Andre som har bestilt 20. aug har fått endret til 13. des, så blir vel ingen ps4 før jul på meg da.. Får kose meg videre med Forza 5 jeg da
 12. Eller så kan du avbestille, så kommer jeg lengre frem i køen Ser jo at folk som har bestilt 20. august har fått endret til 13. des.. Jeg bestilte 21. august og har fremdeles 16. januar. Så tror ikke det er mye om å gjøre nå..
 13. Bestilt hos komplett 21. august. Fremdeles forventet levering 16. januar
 14. Bestilt denne uken? Altså coolshop har fått inn noen etter at markedet i Norge var støvsugd?
×
×
 • Create New...