Gå til innhold

TLZ

Medlemmer
  • Innlegg

    7 201
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av TLZ

  1. Det fantes dårlig musikk på 50, 70 tallet og sikkert i både barokken og renesansen. Siden den var dårlig hører vel aldri om dem i dag. ;)

    (Kan forøvrig nevne at det var perioder innen klassisk musikkk som var "poppa" og perioder som var mer preget av det kunsteriske)

     

    Jeg vil si at det (antall, ikke nødvendigvis prosent eller hva som for mest oppmerksomhet) i dag at det er mer god musikk enn noen gang. Det gjelder bare å lete utenfor kanaler som VG-lista(selv om en ikke bør avise alt som er der uten å i det hele tatt gitt det en vurdering).

     

    Porcupine Tree har jeg hørte nyeste plata av, ganske stillig.m

     

    Mitt intrykk er at det er mye dritt blant populærmusikken, men jeg vet ikke nøyaktig hvordan den var for 30 år siden. Man vet at det var dritt da og, men hvor mye...

     

    Uansett, hvorfor gidde å vie oppmerksomhet mot denne dårlige musikken? Lenge leve den gode musikken, for den er det mye av hvis en bare gidder å lete! :)

  2. HW.no posts:

    Dream Theater - Take The Time (Særlig riffet som kommer0:40)

    Dream Theater - Regressio(Introen til Metropolis platen)

    Behemoth - Sculpting the Throne ov Seth

     

    "System of a Down er en av de beste bandene der ute." Jeg har ikke skrevet, "Jeg synes" eller "Det er min mening at", men burde det strengt tatt være nødvendig? Det er jo JEG som skriver det. Selvfølgelig er det min subjektive oppfatning.

     

    Nå synes jeg meninger som "[x] band er best]" blir litt teite(uansett hvor mange "Jeg synes" man legger til) da en ved å si at det er best at alle andre band er dårligere. Med andre ord så angriper de alle andre band. Noe som strengt tatt tyder på at en er veldig ensporet rundt et band....

     

    Jeg går med mobil overalt, men vil faktisk tørre å påstå at jeg ikke er så veldig avhengi. Jeg glemmer den ofte på rommet mitt uten at det har så mye å si. Jeg fikk mobil(av foreldrene mine, kjøpte egen senere) i ungdomskolen, noe som jeg vil si er en passende tid. Evt. 6 elelr 7 klasse. 5 blir alt fot tidlig. Dette presset med å ha den kuleste mobilen er pur idioti, selv ønsker jeg bare en ENKEL mobil som har den fantastiske funksjonen av å faktisk funke, det å funke er noe som har blitt nedprioritert til fordel for allskens unødvendig tull.

     

    Interesann blogg du har, føler meg inspirert... kanskje jeg lager en selv. :p

×
×
  • Opprett ny...