Gå til innhold

Ed Hunter

Medlemmer
  • Innlegg

    5 409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ed Hunter

  1. Har støpt en såle  (ca 100 x 50 cm) med hurtigsement til utedel varmepumpe. Nå er denne installert men rekker litt høyere opp slik at den ikke kommer under vinduet (som er rett bak). Ikke mulig å senke utedelen (står på stativ). Er det noen måter å fjerne noen cm fra sålen uten å gå løs med meisel og støpe på nytt?

    Takker for evt tips!

  2. Skjermen ser ikkje så "elegant" ut nei, men synes det virker meir ergonomisk med kortere avstand til fører og større ikoner. Er lei ultra-minimalismen i Model 3... Ja, det er ikkje behov for vanlig dash-oppsett på selvkjørende bil, men vi er langt unna...

    Synes også konfiguratoren er ganske lik Tesla sin, kan legge til Performance pakke, hjul, lakk eks... Treffer ganske likt med Long Range AWD pris og utstyrsmessig? På en annen side, viss du ser på tall så er nok Model 3 det beste kjøpet fortsatt. ;)

     

     

  3. On 7/9/2020 at 11:12 AM, KriZZ said:

    Vanskelig å si, men er ikke mange av denne og den ekstra rekkevidden frister nok mange.

     

    450+ bør være et enkelt salg

    Dog ga vi 425k for vår LR RWD helt ny fra Tesla med originale vinterhjul og autopilot når den kom i begrenset antall.

    Kan nok ha den en stund før vi må under prisen vi ga når den eventuelt skal selges.

     

    Planen er å bytte ut lr rwd med en y lr awd når den er på plass her, også beholder jeg min performance :) 

    Gav 435 med autopilot men uten vinterhjul når vi kjøpte. Virker som 450 er ein grei pris ja, frister veldig å bytte til Polestar 2!

  4. Vurderer å selge bil, noen som har formening realistisk pris på en Model 3 Long Range RWD med 12k km på telleren? Finner ingen LR RWD på Finn og sammenligne med.

    Midnight silver, sommer og vinterhjul (uorginal sommer, orginal vinter).

  5. On 6/29/2020 at 7:48 PM, Kahuna said:

    Noen som vet hva man kan bruke for å behandle svart veganerskinn? Under rette lysforhold kan jeg *såvidt* ane at førersetet ikke lenger er like svart som de andre setene. Har snart kjørt 21kkm. 

    Ikkje erfaring med, men har lest flere som nevner ColourLock sine produkter fungerer bra. Koster ca. 500 kr for et sett.

    https://www.colourlock.com/

  6. Er det nødvendig å resette tpms sensor etter bytte fra 18" til 19" hjul? Har oppdatert hjul konfigurasjonen fra 18" til 19" og får nå inn verdier fra hjulene korrekt, men ser at forbruksindikatoren er noen ganger veldig høg.

     

  7. Har vel litt med Korona-tider også.

    Fant forresten noe om at den ikkje lengre får sikkerhetspatcher...

    Quote

    Huawei released the Mate 10 and Mate 10 Pro over two years ago and the phones may just have reached the end of their support lifespans. While EMUI 10 will eventually be released for the flagships, Huawei has now removed them from its official security update page.

    Not good... 

    Kilde: https://www.notebookcheck.net/Huawei-delists-the-Mate-10-and-Mate-10-Pro-from-its-security-update-schedule.454235.0.html

  8. 7 hours ago, magb said:

    Har 19" Monaco gp6 på min Model 3. Nesten identisk med Tsportline til mye lavere pris, jeg kan selv  ikke se noen forskjell på Monaco og Tsportline.

    Hvis det er sommerdekk, hvilken type og om du er fornøyd med valget? Lurer på Hankook Evo3 enten med eller uten støydemping men åpen for forslag.

  9. Hadde sjølv z97 hovedkort tidligere frå Gigabyte og instalerte m2 ssd (pcie nvme). Sørg for at bios er oppdatert, er sikkert også noen innstillinger som må stilles inn også (men det er forskjellige frå produsent til produsent), men skal fungere uten adapter.

    Litt usikker på om du får full båndbredde dog...

    Fant video også som kanskje er relevant:

     

     

  10. On 2/15/2020 at 8:27 PM, PaladinNO said:

    Jeg har nettopp kjøpt meg ett for overføring av delene fra gamle PCen (siden alle harddiskene nå er flyttet over, kan jeg frigi Lian Li V1020A til noe annet):
    https://www.dustinhome.no/product/5011151922/pure-base-500-glass

    ...men jeg har ikke begynt å flytte over hardware ennå. Skal jeg lage en liten logg på prosjektet?
    Kanskje det skal bli den første jobben til den nye speilrefleksen jeg har på tur (EOS 800D). ^^

    Kabinettet minte meg mye om en mindre utgave av Fractal Design Define R6 (som var grunnen til at jeg gikk for Pure Base 500), og utifra bildene ser det tilsvarende enkelt å bygge i (om enn en god del mindre, men det skal da mindre hardware inn i det også).

    Gikk til innkjøp av dette og flyttet hardware frå et Phanteks case til Pure Base 500, ganske fornøyd med støy, temperatur og alt egentlig. Kabinettet er kompakt, men har plass til det eg har behov for (1080ti, 240 mm AiO i front og 140 mm vifter som exhaust).

  11. Meget fornøyd med styrken i bagasjerom iallefall, stor oppgradering. :)

     

    Hvilke vinterdekk kjører folk? VC7, Hakka R3? 

     

    Hørte med Dekk1 ang. Goodyear Ultra Grip Ice2 Sound Comfort pga god score og lite støy, men fikk svar om at dei ikkje produserte riktig dimensjon 18"?
     
    Edit: Piggfritt
  12. Trur denne codec er innebygget på pc (windows), Tesla sitt infotainment er vel basert på linux? Syns eg har lest at noen som har fått til Nrk nett tv? Mulig det er håp for Tidal med litt triksing..

     

    Tidal over bt går fint ja.

×
×
  • Opprett ny...