Gå til innhold

Ruskepus

Medlemmer
  • Innlegg

    386
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ruskepus sine prestasjoner

146

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette handler kun om "rubler" i kassa. Sånn har desverre samfunnet blitt. Ukraina kan feire i kveld. Det gjør jeg også. God Helg!
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_on_Conventional_Armed_Forces_in_Europe Har lest denne, og det virker som "vesten" og de nasjonene som er demokratiske har blitt lurt trill rundt. Regner med Norge også må trekke seg nå.
  3. Noen som har noen ide om denne lille uanseelige notisen? Jeg ble usikker på hva Tyrkia egentlig mener. "Turkish President Erdogan on Friday signed an act suspending Ankara's obligations under the Treaty on Conventional Armed Forces in Europe (CFE Treaty). The act will come into force on April 8"
  4. Kan virke som Macron endelig har skjønt greia med de gale Ruzz. Han prøvde vel lenge å snakke, men nå har pipa fått en helt annen lyd. Frankrike har atomvåpen de også, som de vil kunne bruke sier han. Og det var lønningsdag, så jeg sendte som vanlig mitt lille bidrag.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=Yq7FKO5DlV0 Synes denne gir mer og mer mening. Klassiker. Lønn på konto, donasjon sendt for å bevare vettet i verden. God helg.
  6. Snart lønningsdag igjen, og da doneres det atter for finansiering av flere droner. Jeg bruker u24.gov.ua, for den virker "sikrest". Har forsaket noen "lønningspils" på denne siden, men tror det er verdt det!
  7. Godt nytt år fra meg også, til alle dere som er medlemmer på Hardware.
  8. Det er spådd dårlig fyrverkeri vær, så kruttbudsjettet blir i stedet donert til Ukraina. Håper de får brukt kruttet på en bedre måte enn å skremme dyra våre, og bare lyse opp skyer. Så får vi håpe det nye året gir gode resultater for frihet, trygghet og sannhet!
  9. Da er en liten donasjon sendt fra meg. Takk for info rundt "sikre" adresser. La oss holde de franske hellige ordene fra revolusonen fortsatt som sannhet: frihet, likhet og brorskap høyt i det vi støtter frihetskjemperne i Ukraina.
  10. Bojangles. Hvor slipper du på penger for at UA skal få seg noen flere droner? Har litt jeg tenkte å donere, men trenger en "sikker" link.
  11. Og dette er grunnen til at jeg mener direktiver skal ha en tidsbegrensing, og ikke ha tilbakevikende kraft som direktiver kan gis. https://snl.no/direktiv
  12. Så du mener virkelig at grunnloven ikke er gyldig i Norge? Lover må gjennom et spesielt system for å bli gyldige i dette landet. Du er uenig i de tre rettspillarene i vi har i det norske samfundet? https://www.regjeringen.no/no/om-regjeringa/slik-blir-norge-styrt/slik-blir-lover-til2/id2565033/
  13. LOL. Må le om du tror politikerene bryr seg om Grunnloven i Norge. Les litt nøyere, og du ser at det er et Direktiv! Da gjelder ikke de norske lovene lenger, og de kan bestemme hva de vil. Noen ganger er direktiver greie hvis du må hastebestemme noe, men jeg mener de alltid skal ha begrenset tidsgyldighet. Norske lover skal stå over direktiver!!! Nå er det på nytt oss vanlige som skal betale.
  14. Mitt tips blir da "Animal farm" av George Orvell. Her finner du kjernen av diktaturenes vesen.
×
×
  • Opprett ny...