Jump to content

mERAZED

Medlemmer
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yeah, da blir reported av minern riktig, men ikke current hashrate.
 2. Switcha fra NH til t-rex mot eth nå som jeg fikk rig framen. Men jeg har jo foredelig mh nå? På cmd så står detr riktig hastinghet, men på nettsiden står det anderledes. Skal ha rundt 400, men den viser dette: Har egentlig bare brukt nh hele tiden, så er ikke så oppdatert når det gjelder mining mot pools. Sist jeg gjorde det var når jeg minet graft. 😛
 3. Folkens, trenger litt hjelp. Ang kjøpsloven etc. Min bror sitt inno3d med blokk tok kvelden for 2 måneder siden. Han fikk godkjent reklamasjon hos ProShop .Spørsmålet her er da om han skal komme først i køen eller ikke? Slik som proshop har gjort det , så er han nå bakerst. Kan han kreve å få før andre? Kan han kreve erstatning på tap i mining i følge kjl. § 33 eller kjl. § 40 i kjøpsloven? Siden proshop velger å selge til andre før han? Og har han rett til å få evt et annet kort, siden det blir mest sannynelig et lhr kort?
 4. Da var 3080 henta fra Jokern. 5 dager fra bestilling til levering hos NoN. Elsker det.
 5. Fant det ikke selv, men fikk mail om at de var in stock. Var et skjult produkt.
 6. Dagens kupp har vært goooood. ZOTAC GeForce RTX 3070 , MSI GeForce RTX 3070 og Gigabyte 3070. Samt at 3080 fra netonnet bestillingen den 24 kom idag.
 7. Fungerer det? Har ventet på backplate fra ek i 3 måneder nå.
 8. Føles veldig bra å bli sendt 3080 strix oc etter bare 2 dager.
×
×
 • Create New...