Jump to content

brukernavn331

Medlemmer
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

Recent Profile Visitors

4455 profile views
 1. Veldig spesielt. Jeg opplever noe av det samme. Etter jeg koblet til 5GHz-wifi istedenfor 2.4GHz så vil ingen podcaster spilles av - samme hvilken podcastapp jeg prøver. Står bare å laster. Musikkavspilling osv fungerer helt fint. Opplever ikke problemet på iPad selvom det er koblet til 5GHz det også. Tok kontakt med Apple men de visste heller ikke hva dette var.
 2. Hei! Jeg kjøpte nylig en splitter (da jeg trodde det var så enkelt..) for å ha nett til Apple TV på ene uttaket og dekoder på det andre. Koblet denne til uttaket fra veggen og forventet at det skulle fungere smertefritt. Det gjorde det altså ikke. Etter å lest litt så viser det seg at man må kjøpe 2 stk splittere for at dette skal fungere. Finnes det ingen andre enkle muligheter? Jeg har altså 2 uttak bak tven. Den ene porten er allerede opptatt, så jeg skulle gjerne ha «delt» den andre porten. Forslag?
 3. Noen som er på nyeste beta som har testet den nye funksjonen med opplåsing av telefon med AW? Fungerer det bra?
 4. Er det god dekning når dette skjer? Og hvilken operatør? Samboer hadde nylig noe av de samme problemene på sin OnePlus. Plutselig fikk hun melding om at det var ubesvart anrop mens noen anrop fungerte som normalt. Tok også lang tid når hun skulle ringe ut.
 5. Jeg hadde samme problem, men nå har jeg begynt å lade over natta igjen så har glemt litt av problemet. Unntaket var en natt her da jeg ikke ladet. Da gikk jeg fra 100% til 80%, litt forbedring etter å oppdatert til 14.3. Er dekningen hennes bra?
 6. Nuvel. Jeg byttet fra Spotify til Apple Music og kunne ikke vært mer fornøyd. Bedre lyd/kvalitet på Music enn Spotify også.
 7. Hei, har en Golf hybrid fra 2016. Er det slik at forhandler/verksted kan installere CarPlay? Evt pris på det?
 8. 1: Jeg elsker folk som kritiserer et produkt de ikke selv har prøvd. 2: Jeg elsker folk som absolutt må ha en mening om hva folk skal bruke penger på og ikke. 3: Punkt 1 og 2 er ment ironisk.
 9. Syntes det er litt rart at det ikke fungerer fordet, siden Siri er på norsk på både iPhone og iPad.
 10. Ah, takk for svar! Da skjønner jeg ikke hvorfor de promoterer det på norsk. Ei skjønner jeg hvorfor ikke Siri finnes på norsk på HomePod heller. Men men
 11. iOS 14.3 ute nå. Står at Fitness+ har blitt lansert med oppdateringen. Men finner ikke appen på telefonen?
×
×
 • Create New...