Gå til innhold

brukernavn331

Medlemmer
 • Innlegg

  591
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

5 190 profilvisninger

brukernavn331 sine prestasjoner

130

Nettsamfunnsomdømme

 1. Sorry, mente såklart den tynne kabelen som skal gjennom veggen 😄 Han som monterte TV-en sa han ikke kunne føre kabelen gjennom veggen for det var noe en elektriker måtte gjøre. Derfor ble jeg litt usikker.
 2. Hei! Har en The Frame hengende på veggen der jeg gjerne skulle skjult kabelen. Stikkontakten er på andre siden av veggen. Noen som har gjort dette før og kan fortelle hvordan dere gikk frem? Brukte dere elektriker?
 3. Noen som har Pixel Watch og Pixel som vil dele erfaringer?
 4. Knirker dekselet? Mitt gjorde det, så returnerte. Akkurat som at dekselet var bittelitt for stort enkelte steder.
 5. Last ned Telegram og bli med i disse to: https://t.me/wallklm https://t.me/AR72014
 6. Fler som venter på sin levering fra Jetpak/Telia? Fortsatt ikke lastet opp på bil ifølge sporing 😰
 7. Burde man sette opp telefonen fra scratch eller er det like greit å bruke iCloud kopien? Mange mener det første for å fjerne «rusk fra systemet». Hva tenker folket? Har det noe å si?
 8. Fikk sporingslink fra Telia nå med forventet levering imorgen 🤔
 9. Er det altså så svart-hvitt? At her tar rett og slett elektrikerfirmaet 100% feil? Hva er det som tilsier at støpselet ikke er synderen?
 10. Oppdatering: Sendte en lengere mail til elektrikerfirmaet med svar herifra, el-tilsynet og en elektriker. Nekter fortsatt for monteringsfeil eller at det var feil på stikkontakten og skylder på støpselet. Men de tilbyr seg å montere opp et nytt stikk. Surt å sitte igjen med regninga for elektrikervakt..
 11. Det er en slik type kabel ja. Men den har stått tilkoblet i rundt 3 år nå og har vært mer eller mindre urørt. Så det burde vel minimere risikoen for at kablene skal ha knekt. Litt usikker på hva megging er, men han satt med et aparat og tok målinger. Var da han sa det var kortslutning som følge av en produksjonsfeil på stikket. Han ba meg ta bilder rett etter han tok av dekselet. (se nederst i denne posten) Den er koblet rett ut fra veggen. Var tidligere et stikk med 2 kontakter som ble byttet til et med 4.
 12. Riktig, men til en NAS-server. Støpselet ser slik ut:
 13. Det er med en sånn kloss som lyser grønt når den er på, usikker på hva det kalles. Likevel rart at elektrikervakten var skråsikker på at det ikke skyldtes støpselet..
 14. Har ikke så mye greie på sånt for å være ærlig, så for meg ser det likt ut. Førstemann målte og fant ingen feil annet enn på selve kontakten.
×
×
 • Opprett ny...