Jump to content

brukernavn331

Medlemmer
 • Content Count

  573
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Recent Profile Visitors

4773 profile views
 1. Velg «gjenopprett fra iCloud sikkerhetskopi» neste gang.
 2. Hei! Det siste halvåret har vi opplevd problemer med et firma som skulle montere solskjerming på verandaen våres. Skal prøve å fatte meg i korthet. Da selger var på befaring var han veldig på at om man bestilte raskt så var leveringstiden kort (4-6 uker). Det hele ble montert etter 3 måneder. Da det endelig ble montert så man fort at det var feil farge på duken. 1,5 mnd etter kom de for å sette på riktig duk. Det viste seg at også den hadde feil farge. Denne uken fikk vi endelig riktig farge. Men vi er likevel ikke fornøyd da hele duken «hakker» seg nedover, noe den ikke gjorde før. Vi forhåndsbetalte 50% og fikk faktura på resterende 50% nå idag. Hele denne «reisen» har bestått av avtaler som ikke har blitt holdt, montører som har kommet flere timer forsent og ikke minst tid og penger for vår del (har måtte ta fri fra jobb 2 ganger). Hva syntes dere man kan kreve i avslag? Eller er det noe poeng i å kreve noe?
 3. Bruk funksjonen «Søvn | vekking» i alarm-appen.
 4. Sjeldent jeg tenker slik, men i dette tilfelle klarte jeg ikke å la være 😂
 5. Om du logger inn på iCloud.com, ligger det ingen bilder under «Bilder» der?
 6. Vurderte du å google? Jeg fikk opp flere treff bare ved å google tittelen på posten..
 7. Kanskje det bare er en feature
 8. Fler som opplever buggen der man åpner en app men det blir en transparent åpning og appen lukkes? Hatt det problemet med DNB og Bank Norwegian appen helt siden Public release av iOS 15. Idag startet det samme med Messenger.
 9. Jøss, to tilfeller med samme problem. Kan man ringe Møller og høre om de kan sjekke mechatronicen? Men vil jo ikke høres ut som en besserwisser heller..
 10. Det blir spennende å høre hva forsikringsselskapet sier. Når jeg googlet de samme problemene så dukket denne tråden opp: https://www.speakev.com/threads/hybrid-error-gearbox-error-broken-gte.133310/ Høres identisk ut med det som skjedde oss og det virker som at bare en liten del ble skiftet ut. PS: Takk for godt og utfyllende svar!
 11. Hei! Samboer var ute å kjørte forrige uke da hun plutselig fikk melding på dashboardet «Hybrid system feil» og noen påfølgende meldinger. Varslene var oransje, ikke røde. Den ble fraktet til nærmeste Møller-forretning og hun fikk idag telefon om at girkassa må byttes og vil koste 140 000. Modellen er en Golf GTE 2016. Alltid blitt kjørt i automatmodus og har ikke bikket 60 000 km. Garantien utløp i januar. Er det ingenting vi kan si eller gjøre her annet enn å ta det på forsikringen? Syntes det høres rart ut at girkassa bare kan dø sånn..
 12. Har dere åpnet Snapchat og sjekket om valget kommer opp? Funker fint her ihvertfall
 13. Bare gjør akkurat som hun gjør i videoen.
 14. Flere som sliter med at man ikke får varsler på alt? Messenger, Snapchat og Gmail har blitt en plage..
×
×
 • Create New...