Jump to content

brukernavn331

Medlemmer
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 :)

Recent Profile Visitors

3952 profile views
 1. Artig at du kritiserer de som skryter av seg selv, for så å gjøre akkurat det samme i neste innlegg
 2. Kan velge Hent i butikk på produktene så er rimelig sikker på det ja.
 3. De har chat du kan nå dem på, men enig i at de burde hatt et telefonnummer man kunne nådd dem på. Har forøvrig besøkt butikken de har i både Oslo og Gdansk, og de virker litt kunnskapsløse om egne produkter (noe de burde ha med et så lite utvalg i butikken). Mye "vet ikke" på spørsmål som ble stilt.
 4. Det er den offisielle nettbutikken til Xiaomi. Har bestilt derifra tidligere og alt gikk smertefritt Linken til Dragonlove handlet om Mistore.no, ikke Mi-Home.no.
 5. Hei! Er inne på tanken om å selge laptop og stasjonær pc og heller gå for en gaming laptop. Har ikke tenkt til å spille supertunge spill på den, så det er ikke nødvendig å gå for det dyreste og beste. Har likevel noen kriterier: *Maks 15k. *Strøminntak må være på venstre side. *God kjøling. *Minst 15" skjerm. Pc'ene jeg har tenkt til å selge har følgende specs.. Stasjonær kjøpt i slutten av 2015: Intel LGA1150 Core i7-4790K HyperX Savage DDR3 2400MHz 16GB Samsung 850 EVO 500GB SSD Intel 520 Series 180GB SSD MSI GeForce GTX980 4GB Gaming PCI-E MSI LGA1150 Z97 GAMING 5 Corsair Cooling Hydro H75 CPU Kjøler Corsair RM850, 850W PSU Corsair Graphite 230T Midi Tower Sort DELL U2715H Ultrasharp 27" QHD 2560x1440 skjerm ASUS ZenBook UX430UN kjøpt i 2018: https://www.komplett.no/product/953531#productinfo Hva kan jeg legge ut disse for?
 6. Om jeg har et album på pcen. Er det mulig å legge det over i en spilleliste på YT music? Det fungerer på Spotify, men siden jeg allerede betaler for YouTube premium så kan jeg jo bytte.
 7. Prøv noe med stock Android og se hvordan det er i forhold til iOS? Feks Nokia, Pixel etc
 8. Tviler på at det går an å gjenopprette bildene. Men kan du ikke bare laste opp bildene til iCloud igjen om du fikk lagret dem i Google Photo?
 9. ^Takk for oppklaringen, da har jeg misforstått
 10. Rart. Jeg fikk ihvertfall lagt inn adressen jeg bor på og Google godkjente det.
 11. Appene vil ikke oppdatere seg i bakgrunnen. Dermed må du mest sannsynlig inn i hvert enkelt app og se etter nye varsler. Har altså ingenting med oppdateringer av selve appen sendt ut av utvikler.
 12. Du kan jo legge det inn selv? https://support.google.com/maps/answer/6320846?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
 13. Takk for råd! Det endte faktisk med at jeg kansellerte hele returen og beholdt klokka. Alternativene der ute ble egentlig ikke så mange tilslutt. Dessuten er det gjerne slik med Apple, ihvertfall for meg, at det tar litt tid med å bli vandt til produktet. IPhonen hatet jeg de første dagene, men nå er den perfekt. Satser på det samme skjer med klokka Fant dessuten ut at jeg kan stramme klokka ett hakk til og da kjenner jeg vibrasjonen bedre. Lyd kan man jo forsåvidt også bruke.
 14. Jeg hadde en Vivoactive 3 fra Garmin før jeg byttet til iPhone. Den fungerte perfekt. Men i iOS kunne man ikke velge hvilke varsler man ville ha uten å skru dem av på selve telefonen, så den ble fort solgt. Har man muligheten med Fenix til å skru av varsler som man vil i selve Garmin-appen på iPhone? Problemet med Apple Watch er at skjermen ikke lyser opp når man får et varsel, og sånn skal det visst være. Kjøpte klokken for å slippe å dra opp telefonen hver gang, men endte med at jeg ikke fikk med meg at det kom varsler inn fordi jeg ikke merket noe særlig til vibreringen på klokken. Så kravet mitt må rett og slett være at klokken lyser opp når man får varsel. Men det antar jeg er noe man får på alle smartklokker, bortsett fra Apple watch?
×
×
 • Create New...