Jump to content

eivindl

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)
 1. Som et ekstra sikkerhets ledd kan det være lurt å sjekke MD5 hash verdien av AHK installasjons- filen for å sikre at filen som er lastet ned ikke har blitt tuklet med.
 2. Jeg personlig likte ikke Mafia 3, lite gjennomtenkt og bygget på en motor som ikke var ferdig vises veldig godt når man sammenligner Mafia 2 og 3. Mafia 2 var et fantastisk spill med en herlig story, litt spent på om det blir noe bedre med graphics overhaul og performance improvements, er spent da. Mafia har jeg ikke fått spilt pga en bug som gjør at jeg ikke kan snu meg hehe, men når remastered kommer ut skal jeg definitivt spille det, har hørt mye bra om det.
 3. Lurer jo på om det de driver med er lovlig i den forstand at det ikke står noe som helst om NK i annonsen men jeg får fra NK.
 4. @Habla Møberg Har fått en del fra "NK the reliable part" og ikke sachs som er det som vises, kan visst ikke stole på bildeler.no
 5. Kan du fortelle litt mer om hvorfor du mener den er dårlig i forhold til hva den får fra fabrikk? ?
 6. Tror faktisk delen er fra SACHS, skal høre med dem på chat i morgen.
 7. Oppdaterer tråden når jeg får produktet for å oppklare om det faktisk er SACHS, men virker som det i dette tilfellet.
 8. Virker som om merket er Sachs, tror det under bare er måten de annonserer produktene på. Hvis du går tilbake et hakk så står det sånn her, må jo nesten være Sachs når det står sånn her eller så er det vel svindel ?
 9. Hei folkens, bestilte akkurat et komplett clutch kit fra bildeler.no til min Toyota Camry Mark IV, 2000 Er det noen som har noe erfaring med kvalitet og installasjons vennlighet på dette produktet eller lignende? https://www.bildeler.no/clutch-komplett/v/41535/
 10. Det spørs selvsagt på hvordan bilen er bygget opp og hva slags sikkerhetstiltak som er satt inn. Teknologien jeg har hørt mest om er den som trigger en sikkerhetsventil som brenn opp hydrogenet ved å sende det ut i kontrollerte mengder.
 11. En sedan pleier ikke veie 2.2 tonn, regner med du kjører en stasjonsvogn eller større.
 12. Ja, mikrobiler blir fort lettere enn større biler men en hydrogen varient ville veid rundt 800 kilo
 13. Når vi snakker om energi tyver så er det elbiler, du taper mye energi når bilen veier 2 tonn ekstra og det går utover veiene.
 14. Mange er kritiske til hydrogen men jeg tror det er fremtiden og at el biler bare er et av leddene til overgangen, med hydrogen så slipper du vekt problemet som er med batterier og det er 100% utslippsfritt. NEL gjør en fantastisk jobb for fremtiden og jeg tipper at selskapet kommer til å bli like stort som Equinor en dag.
 15. Folk tror virkelig at alt har med CO2 og klimagasser å gjøre, kan ikke folk åpne øynene og se at det faktisk kan og antageligvis er andre grunner til at temperaturen øker... Litt tragisk at fattige lille Norge skal være landet som fikser dette. Det virker som et påskudd for og få pengene til Norge og ingenting annet. Kan hende de vil rane flere land, men Norge går jo virkelig fem på.
×
×
 • Create New...