Gå til innhold

jon...01

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

jon...01 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, er det noen her inne som har gått maskinteknikk på teknisk fagskole her inne. Har begynt å se på mulighetene til å videre utdanne meg fra det fagbrevet jeg har idag og da virker det som at teknisk fagskole på deltid kan være et godt alternativ. Har prøvd å lese litt om de ulike linjene. Men det er mye flotte videoer og ord om hva man kan lære, men det sier ikke så mye konkret. Så er det noen med denne utdanningen som kan si litt om hvordan det er å studere og hva slags jobb man får i ettertid? Eller noen som bare har erfaring med hvordan det er å kombinere deltids fagskole med 100% jobb?
  2. Hei, jeg har en eldre Toyota Avensis fra 2006, og ønsker å bytte ut den originale spilleren med en ny en. Egentlig har jeg lyst på en spiller med Android auto, da det virker veldig greit å bare kunne plugge i mobilen og få tilgang til musikk/podkaster men og navigasjon med Google Maps. men de spillerene jeg finner med Android auto er altfor dyre i forhold til hva jeg ar lyst å bruke på en sånn gammel bil. Er det noen som har gjort noe lignende? finnes det noen gode alternativer til Android auto? (har lest om Mirror-link men ser ikke ut som dette vil fungere siden jeg har en Samsung mobil.) Eller er det noen som har noen gode tips til spillere generelt?
  3. Jeg ser for meg at jeg kan bruke noen år på alt sammen. Har ikke behov for at alt er i tipptopp stand de første årene Takk, for nyttig nedbrytning av kostnadene. Men spørsmålet mutt videre blir da. Hvor mye må jeg ta med engang? Kan jeg la saltutslaget vente? Eller må jeg ordne det med engang? (Kjelleren kan eventuelt tømmes og bare la betongen stå igjen) Kjøkken og badet kan jeg fint leve med sånn som det er i noen år.
  4. Hei, jeg har kommet over en bolig som jeg vurderer å kjøpe. Er en del av en tomannsbolig fra 1921. Boligen er forsåvidt i ok stand men krever en del oppussing og renovering. Hovedproblemene som er anmerket i takstrapporten er: Saltutslag på betongmur i kjeller, kommer ikke frem hvor mye. Og deler av kjelleren er "innredet". Er det eventuelt et problem å ha litt salt utslag i kjeller om man ikke skal bruke det til boligformål? Taket er også gammelt, og takstmann skriver at det må byttes innen rimelig tid. Er litt vannmerker på innsiden av et loftsvindu. Men det står at dette er tørt og at lekkasjen mest sannsynlig er gammel. Badet er gammelt, men ikke i veldig dårlig stand. Kan fint leve med kvaliteten på badet i noen år, før eventuell oppussing. Men er det stor sjanse for lekkasje med gammel membran av plastduk? Det jeg ser for meg må gjøres i huset, er plating og maling av de fleste rommene. Og eventuelt må enkelt av gulvene byttes. Kjøkkenet er gammelt men ser ok ut, så kan males frem til budsjettet er høyere. Takstmann skriver at det elektriske anlegget i det minste krever en kontroll (legger ved bilde av sikringsskap) Og rør er eldre kobberrør, bør/må de byttes nå? Spørsmålet mitt er egentlig, er det realistisk å kunne pusse opp hele/deler av bygget til ok standard for ca. 600 000kr? Eller kan jeg forvente mye høyere regninger? All innvendig snekker arbeid kan gjøres selv, utenom rør og elektro selvfølgelig (Jeg vet selvfølgelig at dette kan variere enormt, men er ute etter noen "peilepinner" Legger ved litt diverse bilde Jeg setter pris på alle svar!
×
×
  • Opprett ny...