Gå til innhold

Hamnli2

Medlemmer
 • Innlegg

  1 924
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hamnli2

 1. Jeg er enig i at vi slipper inn for mange tvilsome typer i Norge, men å frata borgerskapet for at noen drar til opprinnelseslandet sitt og sloss for det de tror på blir ikke rett. Vi har lovt dem sjangsen til et bedre liv i Norge, og det må vi stå for. Vi får heller prøve å ta oss av disse og lære dem litt om etikk og folkerett når de kommer tilbake og heller sikre at vi ikke tar inn flere av samme ilken.

 2. Hva vil du ha ut av landet da?

  Hvordan styreform som er best kommer helt an på hva målet er.

   

  Når det kommer til vei og togbane-nett så er Norge i en litt spesiell situasjon. Vi har et stort land, med få innbyggere, og krevende natur. Tuneller og bruer er dyre greier og naturen forvitrer veinettet i større grad en i andre land (har jeg hørt da, er ikke noe jeg gidder å finne kilder på, så dette kan du fritt se bort fra). At veinettet ikke er like bra i Norge som i andre land er med andre ord forståelig.

   

  Eldreomsorgen er universalt forstått som for dårlig. Jeg har ikke møtt noen som mener at de eldre blir tatt for godt vare på. Det var tross alt disse som lagde det Norge vi har i dag, de fortjener noen år på sofaen synes jeg.

   

  Når det kommer til kommunikasjonsnettverket kan jeg egentlig ikke klage. Norge har vel ett av de bedre kommunikasjonsnettverkene i verden. Jeg vet at i Storbritannia og USA har de grenser for hvor mye data du får bruke på internett i måneden. Dette er ofte nede i 2-3 Gigabyte. Dvs en god dag på youtube så er du fri for nett resten av måneden (om du ikke vil betale veldig dyrt).

   

  Om du vil ha mer ressurser til infrastruktur må jeg nesten spørre hvor du vil ta det fra?

 3. Du lærer vel alt du trenger for å stå spesialjegeropptaket uansett hvor du blir stasjonert og hva du gjør i førstegangstjenesten. Eneste du må passe på er å trene på egenhånd om du får en lat stilling.

   

  Ellers vil vel jegertroppene gi god trening for spes jeg. og de finner du vel nesten overalt.

 4. Det egentlige spørsmålet er jo "hvorfor er det galt å piratkopiere?"

   

  De fleste motstandere av piratkopiering ser ut til å mene at det er galt fordi de som lagde åndsverket ikke får betalt, og det er greit.

   

  Men hva da med åndsverk der skaperen ikke lengre er i live?

   

  Er det galt å laste ned Metallica men ikke Elvis?

   

  En når man laster ned noe man ikke hadde kjøpt likevel?

   

  En når skaperen selv legger ut for gratis nedlasting, er det da galt om man re-distribuerer?

   

  Og for å fortsette på samme viset, skal man betale hver gang man ser på en vegg som er tagget på? For skaperen har vel rett på penger for kunstverket sitt?

   

   

  Sånn jeg ser det så ser det ærlig slemt ut å ikke være for fri distribuering av digital kultur. Det koster ingenting å kopiere digitale filer og å spre dem over hele verden. Hadde det vært like enkelt med mat regner jeg med at vi ikke ville hatt hungersnød i verden.

   

  Om du da er imot piratkopiering fordi bakeren ikke får betalt for brødet sitt, og gir faen i de millionene som sulter, så må du sitte deg ned og ta en titt på moralene dine, for da er det noe som knirker.

   

  Digitale filer kan deles; fort, enkelt og kostnadsfritt. Det burde absolutt være et mål for alle at så mange som overhodet mulig får tilgang til så mye kultur som mulig.

   

  Forøvrig er det ikke sånn at piratkopiering, eller fri distribusjon dreper hverken musikk, film eller spillbransjen. Alle tre bransjene er, og har vært, i sterk vekst siden starten, til tross for at piratkopiering har eksistert siden man fikk alternativer til live musikk. Og det er forsåvidt bare å se på kina, der bruker artister nye måter å tjene penger på, for piratkopiering er så mye mer ut brakt at de ikke tjener nok på platesalg lengre. Likevel lager Kina enda kultur, og likevel er alle tre bransjene enda i vekst, enda de nesten ikke tjener på platesalg lengre.

  • Liker 4
 5. Jeg plages med samme problemet. Jeg styrte en stund med å prøve å få forskjellige bakgrunnsbilder på de forskjellige monitorene, samt få ekstra lang taskbar. Jeg måtte bare gi opp og etterhvert bruke et program kalt ultramon.

   

  Jeg kjører vista btw, dette er visstnokk mye enklere i xp og windows 7.

 6. Zeitgeist teller forrestne ikke, dette er en konspiratorisk dokumentar, ikke en konspirasjonsdokumentar.

   

  Og forskjellen er?

   

  Greia er at det IKKE bare er postkontor-folk som deg (eller hva du enn er, du er ihvertfall ikke noen president?) som ønsker verdensdominans, men dette er noe du helst skal få dømme selv, og jeg helst si minst mulig om.

   

  1. Ikke anta noe som helst om meg, er du snill.

  2. Jeg sa ganske tydelig at det er mange menn med makt som ønsker verdensdominans. Det sier seg selv, menn som ønsker makt skaffer seg makt. De mennene som har mest makt ønsker seg mest makt. Problemet er at ingen av disse vil dele makten sin, og derfor vil de alltid sloss seg imellom.

   

  Jeg har konkludert med mitt, nå etter noenlunde kritisk konspirasjonsresearch i 2år, og det er at din versjon er like ute på jordet, hvis ikke lengre, som/enn at Bush-familien er reptiler.

  Du må ignorere temmelig mye fakta og informasjon for å klare å konkludere med at det ikke er noen særlige anti-frihet-prosjekter ute å går som ser ut til å klare seg ganske fint.

   

  Se, tingen er at man trenger ikke være anti-frihet for å ta over verden. Det går fint ann å gjøre det uten å fjerne alle rettighetene våre. Derimot antar du at det må nødvendigvis komme med blod, tårer og død, og det burde du være forsiktig med, for det er slettes ikke sikkert.

   

  Så synes jeg det er ufint av deg, Baltasar, å hevde at Stoltenberg vil selge landet vårt. Du anklager han her for høyforræderi, det er en ganske særiøs anklage. Da burde du ha mer en en magefølelse å gå på synes jeg.

 7. Vel, de mener vel alle at teoriene sine er sanne vil jeg tro, ellers hadde de vel ikke trodd på dem til å begynne med regner jeg med.

   

  Jeg tror ikke på noen av de "offisielle" konspirasjonsteoriene, illuminati, 9\11, nwo, chemtrails, cropcircles, alien abductions osv.

   

  Men det er vel ingen tvil om at det finnes mennesker som ønsker å ta over verden vel? Jeg er en av dem, jeg kunne godt tenkt med å være enehersker. Nå har ikke jeg makt nok til å gjennomføre noe slikt (enda, hehe), men jeg regner med det finnes mange andre der ute med både ønske og makt. Og igjen regner jeg med disse er klar over hverandre, og jobber aktivt for at ikke motstanderne skal få et fotfeste.

   

  Derfor er det usansynlig at verden noensinne vil bli styrt av en maktelite, noen par hundre rikfolk, rett og slett fordi de ikke vil gå med på sånnt. Derimot er det meget mulig at et land, eller en union tar over verden før eller senere, men med oppfinnelsen av atombomben har vi nok utsatt dette med noen hundre år til atombomben blir avleggs.

×
×
 • Opprett ny...