Jump to content

khammerat

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Har du prøvd å klokke cpu? Det burde gi deg en boost intil du bestemmer deg i hvert fall. Jeg har samme cpu og et 1070 kort, og min fps ligger som regel rundt 100fps i de fleste spill uten at jeg kniper for mye på grafikk.
 2. Ingenting. Hvis du gir han noe som helst, så legger det opp til at du må få noe på din bursdag. Det betyr ekstra pes for ham senere. Så den beste gaven, er ingen gave...
 3. Har ikke prøvd denne selv, men har hørt den er bra.
 4. Kommer jo an på hvilke krav man har, men med litt rabatt burde denne havne rund 2k
 5. Du kan starte med å behandle henne som en person, og ikke et kjønn. Du kan være så hengiven du føler for å være, og så leser du signalene du får tilbake. Akkurat som du burde gjøre med andre. Man kan generalisere mye om kjønn, men det gir liten mening i vennskap.
 6. Hvordan er denne opp mot de du linket til?
 7. Jeg prøver bare å argumentere for at jeg tror litt av poenget med anmeldelser er at man er tidlig ute. Jeg innser nå at det var dumt av meg å diskutere dette i et diskusjonsforum.... Unnskyld.
 8. Jeg er ikke uenig, men synes personlig at de også burde være tidlig ute med sin dom. Det er jo dette de lever av, å vurdere spill for oss vanlig dødlige som tjener penger på andre måter. Poenget er vel at vi leser disse anmeldelsene FØR vi evt kjøper spillet, så vi slipper å sløse med pengene vi slaver for. Som du selv sier så er disse spillene i konstant utvikling, og det er vel nærmest umulig å gi en totalvurdering uten å nærme seg en masteroppgave. Da sier seg selv at et MMO ikke har sjangs til å få en fullverdig anmeldese ved launch, men det er vel der en proff spillanmelder burde vise sin styrke og fagkunnskap med å legge vekt på de relevante egenskapene ved spillet som lar seg vurdere på den tiden han/hun har til rådighet. To uker så nærme lansering synes jeg burde gi et godt nok grunnlag for en proff spillanmelder til å gi sin dom. Så kan vel heller anmelderen anke og gi en ny vurdering ved en senere anledning.
 9. To ukers betatesting så nærme en utgivelse synes jeg er helt greit. To ukers testing er burde gi et godt grunnlag, og en profesjonell anmelder burde kunne gi en god vurdering ut i fra det. Det er mange her som unnskylder dem med at spillet ikke er ferdig, vel, 2 uker før launch så er spillet mer eller mindre klart og det er som regel bare enkle justeringer og bugs som fixes på. Og mmos' er alltid i utvikling, det er forskjellige classes, races, servers, guilds... Hvis det skal gjøres en fullstendig anmeldelse som enkelte påstår, så vil man aldri kunne bli ferdig. Og selvfølgelig er det helt greit at de venter litt. Jeg bryr meg sjelden om karakterene uansett, og bryr meg mer om gameplay. MEN som profesjonelle anmeldere så mener jeg det er jobben dems å gi en tidlig dom, det gjør de med alle spill.
 10. Det er en grei unnskyldning at dere vil bruke tid på vurderingen av spillet, men dere skal være profesjonelle og burde klare å sette opp noen kriterier å anmelde ut i fra selv etter kort tid. Selvfølgelig er spillet for stort til å gi en totalvurdering etter et par ukers spill, beta eller ikke, men hvor lenge skal dere vente? Et par mnd? Et år? Til dere når max level? Jeg vil påstå at de fleste spillene dere vurderer har mange sider dere ikke vurderer, men det er jobben deres å gi et førsteinntrykk av bla. grafikk og gameplay. De fleste som leser anmeldelsene deres burde vite det, og det er ingenting i veien for at dere påpeker dette tydelig i anmeldelsen. Det er søtt at dere vil vurdere spillet skikkelig, men jeg synes det er litt tamt av dere som profesjonelle anmeldere å ikke gi deres lesere en tidlig dom(det burde være mye som kan vurderes etter 2 ukers spill). Det er alltids rom for dere til å lage en ny ved en senere anledning eller å oppdatere karakteren ettersom dere får mer erfaring med spillet.
×
×
 • Create New...