Jump to content

lømmel

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hatt et lignende problem et par ganger. Det fiksa jeg med å la strømmen være av et par minutter på skjermen. Trekk ut strømmen, la den stå litt. Kanskje det hjelper. Går kjapt å sjekke i hvert fall.
 2. Nei, tviler på at en sånn kontrakt er spesielt bindende. Men jeg støtter eksen i at dette nok blir utmattende. Nå er tilfellet jeg kjenner til med eldre barn, men avstand i kjøretid ser lik ut. Barna hater det. De bor halve tiden i en annen kommune, langt fra venner og fritidsaktiviteter. Hver andre uke er de utelatt fra det meste av sosiale aktiviteter. 30 min er lang tid for et barn, og det å ta en tur til venner i den uken blir en time i bil frem og tilbake. Det er mye.
 3. Han nevner fortsatt ikke rase. Han disser dem. De er asiatiske. Det trenger ikke være ment rasistisk. Tviler på at det er det, sånn jeg oppfatter konteksten i videoen.
 4. Har hørt mange si at de misliker det stygge trynet til folk uten at det handler om rase, eller om utseende i det hele tatt. Det handler mer om at man misliker noen. Det er en måte å utrykke misnøye på. At man ikke liker et språk er vel ikke rasistisk? Han sier heller ikke at den rasen mennesker burde være teknologisk avanserte. Det er noe som blir lagt til av de som tolker det i verste mening. Han sier riktignok teknologisk avansert land, men er ikke det noe de fleste mener om Japan? Han disser de som sikkert har stått der en stund uten å løse problemet, ikke rasen de tilhører. Igjen, det er veldig usympatisk og kjipt nok i seg selv, men jeg synes det blir for mye å kalle det rasistisk.
 5. At det er folk han ikke vil ha der, og bruker negative adjektiver for å understreke det. Han nevner ikke rase, så hvorfor skal du tolke det sånn. Stereotypisk anklagelse om språk? Jeg synes også det er et vanskelig språk å forstå seg på, kult, men veldig forskjellig fra vestlig språk. Er det virkelig en negativ stereotyp at japanere er teknologiske? Tre menn som ikke klarer å koble til en konsoll er vel lov å være litt frustrert over. Som jeg skrev over, han er usympatisk, men klarer ikke se noe rasistisk i dette. Og sammenhengen er at han er frustrert over mye folk på rommet. Ikke at de er asiatiske.
 6. Folk liker å tolke i verste mening. Han er usympatisk, ikke rasist sånn jeg tolker videoen. Blir selvfølgelig vanskelig å være sikker når man ikke kan fransk, men bare leser den engelske oversettelsen. Jeg toker det slik: Han som filmer utrykker frustrasjon over at det er så mange mennesker inne på rommet hans for at romkompisen skal spille PES. Han sier visstnok stygge ansikter, men tviler på at det handler om rase. Han sier at han synes språket er .... noe som vel heller ikke er rasistisk. De fleste kan vel være enig i at andre språk man ikke kan, høres sært ut. Det blir nok enda verre når de har så mye fonetiske lyder vi ikke har i vår del av verden. Den siste kommentaren er vel heller ikke rasistisk, men heller en frustrasjon over at det er minst tre mennesker inne på et rommet ditt bare for å koble til en jævla konsoll. Synes heller ikke det ser ut som Griezmann ser så veldig komfortabel ut med kommentarene hans, men heller smiler litt avvæpnende for at han har dratt så mange inn på rommet de deler. Så kan være enig i usympatisk, men tviler sterkt på rasistisk.
 7. Jo, alle tiltak som begrenser smitte har en effekt, selv om et finnes bedre tiltak. De virker bedre jo flere som følger dem. Du derimot velger å ikke følge de tiltakene, fordi du vil bare følge de tiltakene du mener er bra nok.
 8. Tiltak virker bedre jo flere som følger dem. Du sier du ikke velger å ikke følge dem fordi du mener de ikke går langt nok. Tiltak virker fint lite så lenge folk kun velger de tiltak de finner bra nok.
 9. Jeg følger ikke tiltak med liten effekt. Og tiltak har liten effekt fordi folk ikke følger dem....
×
×
 • Create New...