Gå til innhold

support81

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av support81

  1. http://www.autopower.no/index.php?id=ppc

    Har ppc tuning på min Golf 5 2006 modell, det er en 1,9 tdi med dsg kasse

    Produsenten av disse har vistnok ett sammarbeid med vw raicing så jeg regner med at de vet hva de holder på med og jeg er kjempefornøyd selv

    Med denne ppc tuningen så får du med deg en boks som kobles inn i diagnosestikken din slik at du kan fjerne trimmingen enkelt med ett par tastetrykk dersom bilen skal på service eller på eu kontroll for så å plugge den inn igjen og ett par minutter og ett par tastetrykk senere så er bilen trimmet igjen :-)

    en helt genial og idiotsikker metode som alle klarer å få til selv, med display som forteller deg hva du skal gjøre og når du skal trykke på de rette knappene, pluss det var det som ga mest effekt etter det jeg kunne finne til min bil

     

    Lykke til

     

    Mvh support81

  2. Dette høres ut som ett problem jeg var borti selv for ett par år siden, dersom du har gitt litt gass i revers og du kanskje i tillegg har ett slarkent eller dårlig motorfeste så kan faktisk giroverføringen din vfi seg utt av possisjon

    På den bilen jeg var borti så var det bare å få justert inn giroverføringen på nytt igjen og bytte ett motorfeste

    Dette er forsåvidt en enkel jobb for den som har gjort det før og bør ikke ta mere enn 10 minutter

    Du kan som en test ta av hele giroverføringen forran på girkassa og bare gire for hånd rett på spaken som kommer ut av girkassa

    Du drar den ut og inn og vrir på den og forsøker om du kan få den smertefritt i alle gir der uten at den hopper ut av gir, dersom den holder seg i gir da så er det bare overføringen som er ute av possisjon

    Lykke til

     

    Mvh support81

  3. Hihi! Morsomt å se hvor fantastisk enige flere her er om hvor dårlige franske biler er. Her generaliseres det under en lav sko, og ærlig talt: Hvor har dere gjemt hue? For det første er det klin umulig å slå alle franske merker under ett. PSA; ja greit nok, det er mye samme bilene. Men f.eks Renault og PSA? Hallo?

    Og du Logiman, som bruker verkstedets manglende vilje til service som et argument for at franske biler er dårlige biler? Da hadde du kanskje digget Citroen og hatet alt laget av VAG, om du bodde i en annen kant av landet? Eller kanskje i et annet land?

    Neida, jeg har ingen planer om å fortelle om hvor fantastisk franske biler er. Har hatt endel av de, sammen med diverse andre europeiske og japanske merker, men det blir jo uansett mine personlige erfaringer, lett blandet med det mine bekjente/venner har fortalt meg om egne kjøretøy.

    Statistikken er igrunnen det eneste som faktisk kan stoles på i så måte. Og man MÅ også utenfor Gnores grenser, det holder ikke med lokale/nasjonale undersøkelser. Til det er det altfor mye tilfeldigheter og avhengig av den enkelte importørs/forhandlers servicenivå, hvorvidt man oppfatter bilen som bra eller dårlig.

    Ta f.eks Toyota, som får så fantastisk bra resultater på div feilstatistikker, spesielt her til lands. Har det slått noen av dere "fransk-hatere" her at det kanskje henger sammen med at importør/verksted her er ekstremt nøye på å ta feil de vet vil komme, før de kommer? Altså bytte div deler som de vet kommer til å ryke, mens f.eks bilen er på ordinær service?

     

    Har dere egentlig tenkt igjennom hvem som egentlig produserer de forskjellige delene til de forskjellige bilene? Ta f.eks varmeseter på PSA og VAG biler på 90-tallet. På alle PSA satt det tysk-produserte varmeseter. Disse røk utrolig lett, og var årsak til flere branner. De tålte ikke at man satt kneet ned i setet. På VAG var det fransk-produserte varmeseter, som funket perfekt.

    Slike eksempler som dette finner man en million av, og det blir en utrolig komplisert statistikk å finne reell feil-statistikk, spesiellt basert på land. F.eks er Citroen Berlingo varebil hovedsakelig produsert i Frankrike og Spania. Jeg har hatt en som var produsert i Frankrike, og hadde "null" feil. Berlingo-er produsert i Spania har vært noe plaget med diverse gjengangerfeil, feil på komponenter som Berlingo-er produsert i Frankrike ikke har feil med.... Samme fenomen finner du med ALLE ANDRE bilmerker, rett og slett fordi alle bilmerker produserer de forskjellige modeller på forskjellige fabrikker, og henter tilsynelatende identiske komponenter fra forskjellige leverandører.

     

    Selv eier jeg idag et glimrende eksempel på slikt: En Opel Vectra. Disse blir jo også produsert som Vauxhall, for England. Identiske komponenter, så det burde bli en identisk bil av det Her i Norge er den utgaven Vectra jeg har, sett på som normalt grei i forhold til feil. Altså finner man diverse feil, men ikke mer enn normalt. På et stort engelsk forum for denne modellen, klages det mye på diverse gjengangerfeil. Disse feilene finner du ikke igjen på norske Opler. Jeg undret meg litt over dette, og snakket med verksmester hos "mitt" Opel-verksted, som kunne fortelle at de feilene rettet de opp før bilen ble solgt, eller på de tidlige servicene, uten å plage kundene med det.

    Forøvrig er omtrent all elektronikken i min Opel, av merket Valeo eller Bosch. Akkurat de samme to merkene du finner igjen i PSA-biler.

     

    Bare ta girkassen jeg har i min bil nå. 5-girs automat med en slags tiptronic. Identisk, ja 100% identisk girkasse, benyttes av en haug med andre bilmodeller. Den benyttes blant annet av Toyota, hvor kassen er berømt for å være skuddsikker. I andre bilmerker kan samme kasse (med sammenlignbare belastninger) være kjent for å ryke. hvorfor skjer dette tro? KAN det kanskje ha noe med verkstedet? Hvilken olje som benyttes? Hvor ofte oljen byttes?

    I f.eks Volvo XC60, hvor denne kassen står, ryker kassen for "ingenting". Men så sier også Volvo at kassen ikke skal ha service/byttes olje på! Mens Toyota skifter relativt ofte olje, og uten at jeg kjenner til Toyota her i Norge, vet jeg at i enkelte land så har Toyota rutine på å flushe oljen, ikke bare bytte. DERFOR varer autokasser "evig" i Toyota. Skjønner?

    En bils oppfattet kvalitet vil altså være minst så avhengig av hvor og av hvilke hender/maskiner den bygges av, og hvilken service bilen i praksis får, enn det er avhengig av merke.

     

    Jeg blir iallfall ganske oppgitt av å høre på slike diskusjoner som dette. Fullstendig barbert for nyanser, og proppfull av fordommer og manglende interesse for å finne fakta.

     

    Det neste blir vel å fortelle at pikken min er større en pikken din. Ja unnskyld for uttrykkene, men.. Eller at faren min er tøffere enn din far. Eller kanskje en av dere vil komme bort i min ende av sandkassen, og pisse på sandslottet jeg har brukt en hel time på å bygge?

     

    Så. Tygg en Toy. Alle merker har modeller med mer eller mindre feil. Sånn er det bare. Samma f... hvilket merke det er. Problemet oppstår når du som kunde vil ha gjort noe med det.

     

     

    Til trådstarter: Til info så er det 5 års reklamasjonsrett i dette landet. Det er det eieren av denne bilen skal forholde seg til. Anbefaler henne å benytte en advokat, f.eks gjennom forsikringen eller NAF, eller lignende. Det bør kunne lønne seg. Så kan du anbefale henne å kjøpe en Citroen Xsara. Den bilen benytter samme girkassene som i 307, men der fungerer kassene. Morsomt, ikke sant?? :p

    Er nesten latterlig å sette skyld og ansvar over på landet som produserer disse franske bilene eller skylle på måten servicen og repperasjonene blir utført på

    Det bør jo egentlig være en bileier totalt likegyldig hvor bilen er produsert eller hvem som gjør servicen

    Er det ikke peugeot, renult og citroeng som avgjør hvem og hvor bilene deres skal produseres? det er jo latterlig at de ikke krever bedre kontroll og utført arbeid enn ett minimum av ut porten garanti

    Er jo like så latterlig at ett merkeverksted kan se seg fornøyd med dårlig utført service på en bil også da

    Jeg mener at dersom det er flushing av girkassa slik som de udødelige girkassene til toyota som må til for å få girkassene til å holde så er det vell det som må gjøres uansett hva en produsent måtte mene dersom produsentens metode ikke fungerer

    Er det slik at produsenter og forhandlere av franske biler aldri lerer av tidligere feil og erfaringer? Ja da er jo det grunn god nok til å holde seg borte fra franske biler uansett hvor i verden de måtte vere produsert,

    Eller er det slik at folk som har fått seg en fransk bil bør holde seg til ett annet merkeverksted som har lert seg å ta servicer og ta vare på bilene?

  4. Jeg har en Toyota Hiace 4x4 2005 modell med en 2,5td D4D motor

    Har lurt på å chippe den for å få litt ekstra ut av den når jeg har med meg tillhenger og kunne trenge litt ekstra i motbakkene

    Er det noen her som har noen erfaringer med å chippe Toyota D4D motorene, er enkelte som sier at det er nesten bortkasta penger og at det ikke har noen effekt i det hele tatt på disse bilene?

    Har en Golf 1,9tdi 06 modell som er chippet med pcr og der var det en drastisk forandring, men nå finnes det ikke pcr tuning til Toyotas D4D motorene.

    Det finnes jo en jungel av diverse chipper ute på markedet og alle sammen lover jo gull og grønne skoger, men er ikke så fristet til å kaste penger i vasken på ett produkt som har lite for seg.

    Er det noen som eventuelt har noen annbefalinger om hva som gir best effekt på min Hiace

     

    Setter pris på alle utspill og svar siden jeg er helt grønn på dette området

     

     

    Mvh support81

  5. Hallo.

     

    Lurte på om noen her har noen egne tanker ang. Chrysler Stratus?

     

    Har hørt at det er mye feil på bilene dems, stemmer det?

    Ikke lurt å kjøpe på grunn av konkurs - har det noe å si i forhold til deler o.l.?

    Stakkars da, nesten dårlig gjort at det ikke er noen som har svart deg tidligere, får jo håpe at du ikke har endt opp med å kjøpe deg en slik bil ennå da :cry:

     

    Chrysler Stratus er vell en av de få bilene som kan komme inn under kattegorien lort/søppelbil

    Har heldigvis ikke hat en slik bil selv, men har skrudd på flere stykker av dem og jeg har nok aldri mødt en fornøyd eier av en slik bil ennå

    De har store problemer med bremser og det elektriske. Det er ofte en grunn til at en tilsynelatende flott bil med masse utstyr selges for en dritt og ingenting, det er som oftest ikke noe å ha på

     

    Så mitt beste råd til deg må være å holde deg langt borte fra disse bilen

    Lykke til med valg av bil og bilkjøpet :-)

     

    mvh support81

  6. Hei,

     

    Jeg har en ford fiesta flair 1.25 liter fra 1997.

     

    På denne er det imponerende nok ABS og airbager. Har også et lys som indikerer antispinn. Det er dette lyset spørsmålet dreier seg om.

     

    Jeg har som sagt et lys i dashbordet som lyser sammen med airbag og ABS lyset og alle de andre lysene når bilen starter opp.

    Men jeg spinner gaanske så mye med denne bilen i og med at den drar på ganske bra på førstegiret.

    Men jeg merker ikke noe til noe antispinn og antispinn lyset lyser heller ikke når jeg spinner.

     

    Jeg har lest i instruksjonsboken og der står det et eget kapittel om antispinnsystemet, men greier ikke å finne ut om det er på min modell.

    Syns det er ganske rart at jeg skal ha en lampe som faktisk lyser dersom det ikke er antispinn. Syns også det er rart at lyset lyser hvis det er en sikring som har gått.

    Jeg har derfor 4 spørsmål.

     

    Lyser disse lampene for å vise at lampa virker eller for at kretsen virker?

     

    Er det noen om vet om det ER antispinn på min modell og at lyset ikke bare er pga standard dash oppsett eller noe.

     

    Skal lyset lyse når denne er aktiv?

     

    Hva kan være galt dersom det er antispinn og det skal lyse ?

     

     

     

    Takk

    Disse lampene du nevner, antispinn, airbagg, og abs lysene skal lyse når tenningen slås på, dem skal lyse en liten stund ca ett par sekunder etter at bilen er startet for så å slokne igjen, det indikerer at alt er i orden, dersom en av disse lampene fremdeles lyser under kjøring så er det tegn på at noe er galt

    enkelte biler med antispinn har en bryter der du kan velge å slå av antispinnen, da skal lampen for antispinn begynne å lyse når systemet er utkoblet, den vil også begynne å lyse dersom du begynner å skal spinne når den er koblet til, så dersom du er ute å kjører på glatta og bilen skal til å begynne å spinne så skal antispinnen ta over gasspådraget og diverse og vil da begynne å blinke elller lyse, men den skal slukke igjen når sladdingen/spinningen er overstått

     

    Håper du ble noe klokere

  7. Har prøvd å holde den på alle mulige måter, ingenting hjelper. Tok den en gang så langt ut bensinen spruta ut :p

     

    Hvordan kan jeg åpne den utluftingen?

    prøv å stake den opp med en ståltråd eller blås med trykkluft

    Vet også om tilfeller der folk har ettermontert en slags spiral i påfyllingsrøret for å hindre bensintyveri, dersom denne blir for sammenklemt ved montering så får du ett problem med for tett påfyllingsrør, eller det er kan rett og slett være at det har kommet noe stårre dritt i påfyllingsrøret som tetter det litt til

    Har selv fjernet disse sperrene i påfyllingsrøret noen ganger på grunn av problemer ved fylling, har enkelt og greit bare tatt en brøytestikk og staket opp påfyllingsrøret og fjernet hele sperren

  8. dersom de har måttet blåse rent i sylinderene for bensin så sier det en del om tenningsfeil

    Dersom bilen ikke tenner skikkelig når den skal så får du oppsamling av bensin i motor og du brenner pluggene når bilen da plutselig tenner

    Ville ha sjekket fordeleren en gang til hadde jeg vert deg, en del eldre japser har til tider problemer med fordeleren

    Har byttet mange fordelere på gamle japser, men ta og mål fordelerlokk, rotor og pluggledninger, ohmès for å måle motstanden i dem

    Men er 99% sikker på at dette er ett tenningsproblem

  9. Hei Godtfolk.

     

    Har fått et problem med min Mazda 626 2.0i 1990

    Varmapparatet virker nå bare på full hastighet. Di andre hastighetene har sluttet å virke etter tur og orden.

    Lurer på om dette kan være feil i bryteren, eller om det mest sannsynlig er selve virfta det er noe feil med.

     

    Håper på godt svar

     

    chAngES

     

    Det kan være enten bryteren som justerer viftehastigheten, men mest sansynlig så er det motstanden som sitter ved viftemotoren, den har en lei tendens til å ryke, pleier ofte å sitte ved viftemotoren og der som ledningsstikken går inn i vifta, den stikken er som regel skrudd fast med ett par skruer og er forsåvidt lett og enkel å bytte, koster heller ikke mange kronene, eventuelt kan den kjøpes billigere hos en lokal høgger

  10. hadde bedt verkstedet om å stille opp med leiebil, dersom de ikke har tid til å fulføre jobben de har påbegynt og lovt å gjøre ferdig innen en tidsfrist

    Det at dem har andre jobber som må gjøres før de er ferdig med din bil er rett og slett et arogant og uakseptabelt svar

    Det blir omtrent som å stå i i kø ved kassa på rema1000 og få beskjed om at alle som står bak deg i køen skal gå inn i køen forran deg og begrunne det med at dem har andre folk å ekspidere en deg. Kjenner ikke noen som hadde funnet seg i en slik behandling

    Dersom dem ikke hadde tid til å fulføre jobben skulle dem heller ikke ha påtatt seg jobben, og dersom dem da påtar seg nye oppdrag så skal da ikke det gå utover deg som allerede står i kø og venter på bilen skal bli ferdig

     

    Forlang leiebil eller finn ett annet verksted til å fullføre jobben så for dem ta opp eventuelle problemer med betalingen med garantiansvarlig/forsikringsselskapet, det bør ikke være ditt problem at dem driter seg ut og driver med en slett og dårlig kundebehandling

     

    Lykke til

  11. som jeg nevnte deg i den forige tråden du startet på dette problemet

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1023198&hl=

     

    Toppene på disse bilene har vell heller ikke all verdens beste rykte på seg

    Du kan rissikere at det er toppen som har slått seg eller sprekt slik de som oftest pleier å gjøre

    De sprekker mellom ventilsetene og du vill derfor ikke nødvendigvis merke noe på vann eller oljeforbruk/lekasje

    Hadde tatt å målt kompresjonen på den, det koster ikke allverdens og er nok det som jeg ser på som den mest sansynlige årsaken

     

    Dersom bilen din har fryst så er det bare å starte den og la den svive i ca 5 min før du stopper den igjen, la den så stå i noen minutter igjen og start den opp igjen i 5 min igjen, la den så stå i 5-10 min og start den igjen la den så svive i 5-10 min igjen, men husk å følge med på temperaturmåleren inne i instrumentene, når temperaturmåleren i instrumentene begynner å stige så skal det også komme varme i varmeapperatet, når du kjenner at det er lunk i varmeapperatet på bilen så er det trygt å kjøre fordi du da har full sirkulasjon i motorens kjølesystem

     

    Lykke til

  12. Toppene på disse bilene har vell heller ikke all verdens beste rykte på seg

    Du kan rissikere at det er toppen som har slått seg eller sprekt slik de som oftest pleier å gjøre

    De sprekker mellom ventilsetene og du vill derfor ikke nødvendigvis merke noe på vann eller oljeforbruk/lekasje

    Hadde tatt å målt kompresjonen på den, det koster ikke allverdens og er nok det som jeg ser på som den mest sansynlige årsaken

  13. 110% Garantert dreneringen til soltaket som har tettet seg som de andre her nevner.

    Dersom du åpner soltaket ditt og ser inn i hjørnene på soltaket ditt, i rammen rundt hullet i taket så vil du se ett lite hull i hvert hjørne, forsøk å stake det opp med en stakefjær/ståltråd eller aller helst prøv med trykkluft å blås igjennom med det

    For å sjekke etterpå åm de er åpne er det bare å helle litt vann inn i hullene å se etter om det kommer ut igjen under bilen din

    Dette klarer du fint å ordne selv, ellers er det ikke mere en en 5-10 minutters jobb på ett verksted

  14. I begge diskusjonene kom vi fram til at legningen ikke under noen omstendigheter bestemmes av handlinger og at en gutt fint kan være heteroseksuell selv om han deltar i homoseksuelle handlinger, så lenge han ikke tenner på kjønnet til den andre gutten.

    Hmm? Hva mener du med dette utsagnet?

    Hvordan er det mulig for en man å suge eller ronke en annen man uten at han tenner på det?

    Jeg mener, er det i det hele tatt mulig å ta tak i en annen mans pikk for så å sette seg til å sutte på den uten at en tenner seksuelt på det i utgangspugtet?

    Kunne aller i mit liv fått meg til å gjennomføre noe som helst sex relaterte ting i senga uten at det var noe som tente meg på forhånd

    Dersom du som man ikke har sans for andres tissemenn og ikke tenner på dem så holder en seg borte

    Men dersom du som man har lyst på andre tissemenn, ja da er du enten eller, jeg mener enten homo, bi eller homo/bi-nyskjerrig

     

    Du sitter ikke å ronker eller suger en annen man dersom det ikke er noe som frister eller trigger deg på forhånd og da er det jo tankene dine som har styrt deg til den handlingen, da er det jo enten tankene eller handlingene som er homofile/bifile, for min del så ser jeg ikke helt den store forskjellen

  15. Høres nesten ut som skikkelig drittsex

     

    Har ikke forsøk og synes nok heller ikke at det frister noe serlig, men drev en av kondomeriets butikker en gang i tiden og vi fikk da en del forespørsel em det var noe spessielt en brukte for å vaske seg med etter scatsex/kaviarsex

    Så joda det finnes faktisk noen som liker denne typen for sex, men tror dem med mest erfaring innen dette sitter på helt andre forumer

  16. Fungerer aluminiumssilikat eller blåsesand fra Biltema bra?

     

    Joda fungerer fint det, eneste er at det er noe dyrere en møbelsanden, men det funker helt greit

    Jo finere sanden er jo bedre rengjør den for rust, men flaten som er sandblåst blir ikke rivt så mye opp og du får en glattere overflate

    Jo grovere sanden er jo dårlige rengjør den for rust, men flaten som blir sandblåst blir

    rivt opp en del mere og det sandblåste stålet blir mere ru og får en grovere overflate

     

    Grunnen til at det blir brukt stargitt eller annen grov sand er der det er viktigst med god vedheft for grunning og lakk, på for eksempel platformer, båter, landbruksredskaper og lastebilutstyr

  17. problemer med levering kan nok forekomme for de fleste bedrifter

    Mne jeg har selv bestilt dekk hos dekkonline mange mange ganger, har vell vert borti en gang med problemer, men da fikke jeg selvsagt pengene igjen på kontoen etter ett par dager

    pleier normalt å ta en uke fra jeg bestiller til jeg har dem på døra

    Siste bestillingen fra dem var for to uker siden, disse dekkene ble montert på bilen for en uke siden, så i mitt tilfelel så har jeg stort sett bare greie og positive erfaringer med å bestille fra dem

  18. Heisann!

     

    Jeg lurer på om jeg har gjort noe dumt... Jeg har brukt lakkstift for å dekke over en masse steinsprang i lakken.

     

    1. Når skal jeg ha klarlakk på? Det står at den skal brukes på "nylakkerte" flater - vil det si 1 time gamle lakkflater eller 2 uker?

     

    2. Skal jeg polere før jeg bruker klarlakk?

     

    3. Hvor mange lag lakkstift er det vanlig å måtte påføre? Det virker jo ikke som den dekker noe særlig.

     

    4. Siden lakken fra stiften (som egentlig er en liten pensel) etterlater lakken i en litt annen farge, er det kanskje lurt å polere bilen før lakken herder skikkelig?

     

    Takker for all hjelp!!

    1. Klarlakken bør du ha på før den nye lakken du har påført blir full av dritt og fettstoffer som den ofte blir etter at du har brukt bilen, så en time er nermere det riktige en to uker

     

    2. Du skal IKKE polere før klarlakk, dersom du polerer før du tar på klarlakken så ender du opp med masse gris og søl, klarlakken vil nemlig ikke hefte på poleringsvoksen og den vil derfor bare flasse av igjen

     

    3. Er litt forskjell på hvor mange lag med lakk en må ha på, det kommer selvsagt ann på dekkevnen til lakken, men det er bare å smøre på til det dekker skikkelig

     

    4. For å gjenta, du må IKKE polere før lakkering av klarlakk, men du kan eventuelt rubbe det litt før du har på klarlakken, men da gjør det ikke noe om det har gått 14 dager siden du la på pensellakeken, da rubber du forsiktig legger på klarlaken og polerer etter ett par uker når klarlakken er tørket skikkelig

  19. Sandblåsing er helt klart det beste som finnes for å fjerne rust

    Så sandblås alle flekkene dine og ikke bare de største

    Du trenger heller ikke noen punktblåser dersom du allerede har tilgang på en vanlig sandblåser, en punktblåser gjør normalt en dårligere jobb enn en vanlig sandblåser

     

    Du finne heller ikke noe bedre underlag for grunning eller sparkling en det du får etter sandblåsing

    Det eneste som kan vær lurt er å pusse litt i obergangene mellom rent stål og lakken før grunning eller sparkling

     

    Vil også anbefale deg å satse på Møbelsand i stedet for Stargitt

    Stargitten er sort i farge, og en del grovere enn møbelsand som er kvit i farge

    Stargitt er mere beregnet for båter, plattformer og større redskaper

    Møbelsanden griser heller ikke så mye og renser stålet bedre en den grovere stargitt sanden

     

    Dersom du har tenkt å legge på malingen på egenhånd og ikke har noen serlig peiling eller en skikkelig plass å stå å lakkere så hadde jeg bare rullemalt den

    Har faktisk rullemalt en del biler opp igjennom, dersom du bruker riktig rulle og blander lakken riktig så blir det faktisk helt greit nok på en gammel bil

  20. Du kan våtslipe eller pusse med tørt papir

    Du bør gå for 400 korning på pussepapiret

     

    Men samtidig må det vel sies at det ikke nødvendigvis blir noe billigere eller noe mindre arbeid for lakkereren fordi du tar det verste grundarbeidet selv

    Grundarbeidet er det viktigeste med hele lakkeringsjobben, uansett hvor god lakereren er til å lakke så fjerner ikke det dårlig grundarbeid

    Dersom lakereren får fanger slik den ser ut nå så vet han hvor alle feil og skavanker er, dersom du begynner å pusse på den er det ikke sikkert at han ser alle sår og småskader fordi du har mattet ned delen og blir derfor vanskeligere å finne feilene

    En lakerer bruker pussemaskin og bruker derfor ikke lange tiden på å pusse ned disse delene for deg, du kan rissikere at han må bruke ennå mere tid dersom du ikke har fått grundarbeidet skikkelig

    Du får heller ikke like god garanti for arbeidet dersom du selv tar grundarbeidet

×
×
  • Opprett ny...