Gå til innhold

persilledusk

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Blogginnlegg skrevet av persilledusk

  1. persilledusk
    uff.. jeg har da pådratt meg kink i nakken to dager før siste eksamen, men krysser fingrene for at jeg er bedre i morgen. holder på å etablere meg blogg et annet sted også, men tar nok litt tid før den er fullt ut funksjonell, og helt min egen! Heldigvis for meg kan snuglepusen (kjæresten) min html og stæsj, og kan hjelpe meg der jeg faller kort! Han e så søt.. anyways! Det er bare å besøke den, MEN den er absolutt ikke ferdig (keep that in mind), har bare et kjipt ferdigdesign just nu! hei og hå!
     
    Min andre blogg
  2. persilledusk
    overlevd første dag på skolen etter ferien.. men syns ikke kombinasjonen sekk, krykker og lange avstander er nevneverdig god. Men tenk på musklene jeg får! når den verste sviende følelsen i beina og håndflater gir seg, blir det kanskje bedre? men nok om mitt miserable krykkeliv.. hvem er Line? joda, jeg er nitten år, selvutnevnt nerd (med påfølgende gode grunner til det:
    - jeg er hardbanka Star Wars fan (vi snakker dvd-boks, t-skjorter, plakater, og forhåpentligvis et Bobba-kostyme en vakker dag )
    - jeg bruker uforskammet mye tid på nettet.. (Bloons: alle versjoner, forum, bare surfing og intens sjekking av amobil for nye mobilnyheter)
    - bruker morsomme t-skjorter av typen (C3PO som søplekasse, Darth Vader som trimmer en dødsstjerneformet busk, SpongeBob T-skjorte, "Let the Wookie win")
    - jeg kan sitere Monthy Python - The Holy Grail (og ja, jeg digger "White and Nerdy")
    - jeg har en Transfomers Robot, seff Optimus Prime
    - jeg driver med origami
     
    vel, nå tenker du sikkert: hun kan da umulig ha en type med det der? men jo, det har hun.. har funnet en stakkars sjel som aksepterer nerden jeg er, og er glad i meg fordet kan vel legge til at han er en liten nerd selv da! men jeg tror star wars slår ut det meste i grunn.. ellers PLEIDE jeg å være aktiv, med trening og fotball, før jeg flyttet for å studere. Musikk er livet mitt, har alltid noe på øret eller høyttalerne mine.. og det må være bra! Bra er:
    - neil sedaka
    - led zeppelin
    - queen
    - beach boys
    - opeth
    - S.O.A.D
    - Manu Chao
    - Pink Floyd
    ++ masse annet i samme leie, eller anderledes
    Jeg er meg selv på godt og vondt, og ingen skal tvinge meg til å bli en puddel, med tights, hårbånd, boblejakke og brunkrem! da vil jeg heller være nerd, bleik, med jeans og darth vader t-skjorte.. sånn er det bare
  3. persilledusk
    jeg er så lei meg! Ingen ord kan beskrive det.. og bare på grunn av min store kjeft... beklager beklager beklager beklager... kan ikke få sagt det nok. Får nok ikke sove i natt, men det har jeg vel godt av. BEKLAGER! Jeg er en horribel person...
  4. persilledusk
    ja.... en hel uke med frihet er over og det er snart tilbake til skole, taxi og innleveringer. Kan ikke si at jeg gleder meg nevneverdig, men gleder meg til at kjæresten min kommer hjem og gipsen skal av! Kun 2 dager igjen, og på onsdag vil jeg endelig få se resten av benet mitt, og sikkert få klagd lit over at all muskulaturen er forlengst borte. Med gipsen på er benet like stort som det friske, så jeg kan ikke si at jeg er overvettes positivt innstilt. Men jeg håper å kunne gå på det snart, og slippe å betale 200 kroner dagen i taxi, bare for å komme meg til skolen.
     
    I påsken har det selvfølgelig blitt mye tid brukt foran Wii-en. Mest på grunn av mitt nåværende situasjon, siden jeg er svært immobil. Og det har blitt Super Paper Mario, MYE Super Paper Mario. Men hvorfor ikke? Et utrolig fett spill, som klarer å rive meg med hvertfall! Har nesten rundet det (level-wise) og er på Count Blecks slott. Vil jeg noensinne runde det? Er det eneste spillet som jeg faktisk har vært god i og kommet virkelig langt i, så jeg har kosa meg! Ellers har det blitt film, anime (Maity-sama!! deiski!!) og henging med venner. Fikk også prøvd med på Nintendo 64, men det endte som vanlig med at jeg ble grusa i alt jeg prøvde meg på. Og da var det ikke like morsomt...
     
    Uansett! Gleder meg fælt til kjæresten min kommer! Jeg er en sånn person som blir så forferdelig glad i de jeg blir glad i uansett hvor teit det høres ut.. Har jeg ikke sett han på en uke, føles det utrolig lenge siden sist... og nå har det blitt vel over en uke, og fikk vite at jeg enda ikke får se ham på noen dager. Teiten. Jaja, får vel tvinge han til å lage no mat til meg, så blir jeg glad og blid og solstråle som vanlig. Slik er jeg ikke nå, et berg av oppgaver i Kostnad og Inntektsanalyse venter og jeg er ikke den første til å hoppe ut tav pysjen og sette igang. Men må vel bare bite tenna sammen og begi meg ut i minefeltet. Det er slik det går når man bedriver påsken med moro, og ikke arbeid...
  5. persilledusk
    jah.. ny dag/natt og mange tanker å tenke. Det er alltid slik for meg, alle de rare og bisarre oppfatningene og tankene, redslene og håpene, ting man angrer på å ha gjort eller ikke gjort, de kommer frem om kvelden. I det du legger hodet på puta og akkurat har glidd under den trygge dyna. Når du er helt alene, og kun tikkingen fra klokka forstyrrer tankegangen, får du tid til å tenke på alt. All tiden før dette har egentlig vært tanketom, ikke misforstå, man tenker jo, men ikke like dypt som sent om kvelden. Om dagen, når lyset, lydene, tv-en, mennesker rundt deg bråker, distraherer og opptar deg tenker du mer overflatisk. Syns hvertfall jeg. Jeg er en typisk bekymrer. Jeg bruker mye tid på å bekymre meg for min egen helse, skolearbeid, kjæresten min, mennesker rundt meg og genrelt verden slik den er.
     
    Jeg bruker så ufattelig mye tid på: tenk om. Hvorfor? Jeg VIL leve i nuet! Jeg VIL glemme alt negativt som har hendt før. Jeg VIL ha det så bra jeg kan uten å uroe meg for alt som kan skje. Mennesket er bygd opp merkelig. Jeg er tydeligvis satt på anti-virus, type Norton, som hyler og skriker hver gang noe ukjent dukker opp, som kan være skadelig. Kan jeg ikke bare klare meg med brannmur? Det essensielle. Selvfølgelig er det mye der ute å bekymre seg over, men jeg kan ikke ta alt inn over meg. Da vil jeg bare henge meg opp og selvdestruere. Og det er ikke akkurat ønskelig.
     
    Men tilbake til tankene, jeg tenker mye på livet mitt nå. Hva skjer videre? Kommer jeg til å flytte? Vil jeg klare studiene? Eller det mer jordnære, i en ikke altfor fjern fremtid, vil jeg komme meg opp før tolv i morgen? En blogg er mye en tankesamling, hvertfall for meg. En måte å systematisere, men ikke egentlig, for hodet mitt er som regel ikke systematisert. Jeg er bare ikke slik. Jeg svever hit og dit, og plukker opp løse tråder mens jeg tråler hodet etter svar på alskens problemer. Er problemet egentlig veldig enkelt? Jeg tenker.... for mye?
  6. persilledusk
    Da er det straks den tiden igjen... Snøen har allerede besøkt Kristiansand, men varte heldigvis ikke så lenge.. ulempen var jo at det var sørpe overalt og at det senere på kvelden haglet utenfor.. Men likevel, det er snart vinter! Shit, det gikk vel egentlig opp for meg da jeg måtte investere i nye stilongser siden det var så innmari kaldt. Jeg er ikke spesielt glad i kulde og sne jeg! Joda, snøballkrig og slalom er greit nok, men alt orket med klær av og på, og frostbitt i trynet og alt det der? Spar meg! Ikke minst med tanke på at jeg er allergisk, ull-klær klør og jeg får kuldeeksem! Herlig!
     
    Men ikke alt er like jævlig, det er noe med følelsen av å komme inn i varmen, ta seg en kopp varm kakao og kose seg i tjukke ullsokker. Og alle minnene man hadde da man var små og lagde snøhuler, dynka de som var mindre enn deg og fikk dytta snø bak i nakken av dine såkalte "venner". Men akkurat nå ville det bare vært plagsomt... Det kan godt snø til jul! Jeg elsker hvit jul, bare fordi da er det ordentlig jul. Man sitter inne foran peisen og mesker seg med julemat, mens det laver ned utenfor.. Jeg kan kjenne lukten av røkelse bare jeg tenker på det.. Ok, de fleste har sikkert skjønt at jeg har litt jule-abstinenser allerede.. Men med bare et par uker til eksamen, er det lov syns jeg.. men jeg skal av prinsipp IKKE kjøpe noe juleting før desember. Kakemenn i oktober er bare på bærtur!
     
    Kosa meg med kameraet mitt i fjor og tok en del frostbilder og gleder meg til å se om det blir noe i år også, for det er det fineste med vinter. Hva det gjør med alt ute. Alt blir som et smykke!
  7. persilledusk
    Line har vært i Trondheim og kosa seg!
     
    Forrige helg bar det fra sørlandets vindkast og regn til trøndernes regntunge sidegater.. Ikke mye forskjell akkurat der altså.. Men folket er anderledes vettu! Har besøkt ørtifjørti forskjellige venner og bekjente og har helt i meg veldig mye alkohol.
     
    Startet med herlige flyturer, jeg gadd rett og slett ikke å tilbringe 19 timer med buss/tog og ekle svette mennesker, så jeg valgte svette flymennesker isteden. Og dum som jeg er skjønte jeg jo ikke helt at man faktisk kan velge plass på de nye norwegian maskinene og endte opp helt bakerst i flyet, most inn i setet foran. Flott for en med lange ben som meg. Men det årna seg, for på vei hjem tok jeg jo hintet... En busstur senere og jeg var i min hjemby (som jeg forøvrig ikke er så kjent i ) og det var ganske godt!
     
    Den første dagen ble brukt til å feire Stians bursdag, men fikk samtidlig gaver fra mine venner for bursdagen som var! Asti og sjokolade er absolutt ikke verst Den største utfordringen før vi kom Stian var å forsere en helevetes grusbakke i minst 33,3 % stigning i mine nye støvletter, som mange sikkert vil si ikke er SÅ høye, men for meg er de et stort steg. Det er faktisk de første helene jeg klarer å gå i siden jeg brakk ankelen! Så det! Og jeg klarte å gå opp bakken, men har ikke vært så sliten på lenge... Kom til en butikk der jeg fikk 9 øl for 45,50... 9 ØL ja... tenkte ikke på det før etterpå, men fikk nok en sweet deal der ja Vorset kom i gang, med partymusikk, masker, kake og labeling-maskiner! Skal ikke si no på humøret og oppfinnsomheten til folk hvertfall! Etterpå bar det til Rick's og det var skikkelig gøy og koselig! Men nå kommer vi til det ekle....
     
    Mine kjære medbloggere og lesere: når er det greit å tafse på intetanende bildetagere? Jeg ante fred og ingen fare og tok bilde av en kompis foran Nidarosdomen, da en eller annen fremmed tar rundt meg bakfra og sier (i sin sleipeste ekle stemme): Hei.... Går det bra eller? *wink wink*. Jeg er fjetret og stotrer et "JA!" og løper min vei... Teite mennesker!!!!! Jeg går ikke i hore-klær heller, jeg er godt pakket inn i jakke, lue, skjerf og jeans.... SERR! Skjerpings.. På et utested er en ting, men ute på gata, på en som tar bilde!! ÆSJ!
     
    Ellers var oppholdet gøy da Dagen etter var det fest hos mine kompiser (som var så elskverdige å la meg dele sovesofaen med en av dem ) der hele den lille stua ble fylt opp og deres HVITE teppe, etterhvert ble fylt med snacks, ølkorker og rødvinssøl. Jeg var IKKE skyldig i det, jeg drikker ikke rødvin på fest faktisk...
     
    Søndag var det RBK-kamp og stemningen var jo på topp.. Så da resultatet bare ble 1-1, ble vi litt slukøret, men RBK burde jo ha vunnet! Så mange sjangser... UFF! Men det ble skjerf og grillpølse på meg, så jeg var jo fornøyd!
     
    Mandag: grove vafler, fly, forsinkelser, taxi (over 400 kroner for å komme hjem! STEIKE!), klem av sambo og senga... jeg var sliten den kvelden.. og det er jeg nå og! Blir tidlig opp i morgen, lille Line skal på morgensykling kvart over seks! Jiiha!
  8. persilledusk
    I dag er dagen! Jeg er ute at tenårene og har rundet 20 dagen har blitt brukt til å komme seg etter en heidundrandes fest i går kveld... Pysj, godteri og sex og singelliv - episoder passer meg fint! Fikk frokost av sambo og et nydelig smykke og øredobber! Hadde aldri trodd jeg skule fått no sånt av en gutt, men elsker det! Gleder meg skikkelig til bursdagsmiddag, vin og hjemmelaget creme brulee og jordbær... BORTSKJEMT! Men det har man da ærlig talt rett til på bursdagen sin.....
     
    skal kose meg!
  9. persilledusk
    oi.. mye som skjer rundt meg, har nesten ikke tid til å gå på nettet engang. Siden sist:
    - blitt med i kor, førstesopran og skal snart kles i striper
    - blitt hjelpelærer i matte, men er litt vanskelig siden jeg må følge to separate klasser med hver sin lærer på en gang
    - hatt forkjølelsen fra helvete
    - kost meg på hyttetur med Spillopus (koret mitt), med drikking, vannpipe, synging og ikke minst miming!!
    Halvårets høydepunkt, men nesten slått av remake av en filmscene, der jentene knalla til med "fittesatan anarkikommando!!" og medhørende KUG i panna.. oh man!
    Det fikk meg nesten til å glemme at jeg, selv gjennom fire lag med gensere, to bukser, en tights og dyne, frøs no inni hampen.
     
    Anywho, den snikende følelsen av hverdag sniker mer og mer innpå meg, og samboeren min er oppslukt i konte-eksamner og har ikke mye tid til å underholde meg desverre. Det er litt kjipt, jeg kan ikke være for alene med tankene mine, for da begynner jeg å bekymre meg og.. jah, det er ikke en god ide. Rett og slett, jeg liker ikke å være alene med meg selv, hvis jeg har noe å bekymre meg for! Så jeg får prøve å tenke positivt! Laget mitt leder quizen sammenlagt, jeg skal på fest i helga og bli "stripet" og sannsynligvis drikke meg skikkelig drida... Og det er jo gøy nok det
     
    Men gleder meg massivt til sambos bursdag, da skal det bli kos! Kanskje jeg skal driste meg til å bake, selv om tidligere prosjekter ikke akkurat har gitt meg ros og heder for noe som helst. J
    eg er en av de som glemmer natron, eller bare ikke får det til rett og slett. Og så ligger bare kakepølen der og stirrer på meg, som bare for å gni inn i trynet mitt at jeg virkelig ikke kan bake. Men skrive kort kan jeg! Og dekorere. Og.... finne på morsomme gaver!
     
    Bare en ussel måned nå, så er jeg 20! GOSH, glede seg.. Nå kan jeg komme inn lovlig på barer på kvelden og kose meg hvis andre vil ut på fest etter et langt vorspielparty... ikke verst! Lurer på hva jeg får i gave......
  10. persilledusk
    Av og til blir jeg innmari frustrert...
    Jeg har jobba ræva ta meg i hele sommer, fra juni til august, men får jeg lønn? NEI! Den må jeg desverre få i september, fordi de hadde det så travelt på lønningskontoret i sommer... stakars! Serr, her sitter jeg med 100 kroner på kontoen min og skolestart der jeg MÅ kjøpe bøker til flere tusen kroner.. da hjelper det lite å få penger en måned etter at skolen har begynt, men takk skal dokker ha! Ikke har jeg fått studielånet mitt ennå heller...
    Takk gud for samboeren min, så går jeg hvertfall ikke sulten inn i neste uke... ARGH! Studenter har som regel ikke så mye penger de se...
     
    Okei, nok gnåling... Jeg kan jo bragge litt om den nye telefonen min!
    Som nevnt er det en KU990, som fungerer så det suser! Elsker alle kamerafunskjonene jeg kan bruke og ikke minst redigeringsmulighetene bare på telefonen. Den trykkfølsomme skjermen fungerer også som en drøm, selv om det kan være lett å bomme av og til, men pytt, jeg ser kul ut uansett. Var noe av det jeg likte godt med pekepennen. Sitter jeg på toget eller et bibliotek, ser jeg med ett mer intellektuell ut... Helt greit!
    Ellers blir jeg også vant til LGs menysystemer, selv om noe av det er litt ulogisk sett i sammenheng med Sony Ericsson... Men alt ialt veldig fornøyd! Og det gleder meg jo stort at samboeren min bare åler seg rundt og leker med mobilen min hele tiden, selv om han nettopp har kjøpt ny sjæl det er kult å overgå typen sånn sett, noe moro må vi jenter ha.
     
    Eller har det vært studiestart, Kaizers Orchestra og mye nye mennesker. Selv skal jeg kanskje bli med i en forening til, og sette i gang med fast quiz-lag. Og det er veldig artig. Var med en periode i fjor og vi klarte en 4 plass i siste runde før sommeren. Det skal bli godt å komme ordentlig igang... Så lenge en har penger that is!
  11. persilledusk
    oi oi oi... Line har vært altfor opptatt med rumpevasking og altfor frustrert over familiens internettproblemer til å kunne oppdatere på LANG tid, men NUH! Nå er jeg i Kristiansand og pakker klær og bokser inn i hyller og skap for harde livet. Utenfor døren står det: Her bor : Line & Henrik Det digger jeg! Gleda meg som en unge i flere måneder til å henge opp skiltet (papirlappen jeg har skrevet selv) og sole meg i glansen av its awesomeness! Nå er hvertfall stereoanlegget, tv'en og dataene på plass, a.k.a det viktigste. Vi kan også snart se gulvet i leiligheten! Å jada.... Haha. Nei får vel oppdatere mer senere, får må vel hjelpe stakkars sambo med oppvasken! Har forresten oppgradert tlf til LG Ku990! Hell yeah! Er jeg fornøyd? JA!!
     
    Peace out...
  12. persilledusk
    Line er pä siste dag i Tyskland, og jeg kan med sikkerhet si at jeg minst har drukket opp en hylle pä vinmonopolet! For det förste, alt er jo sä billig! For det andre, det er sä godt! For det tredje, det er sä BILLIG! Kielewoche er bare et utrolig bra arrangement, bra atmosphaere, god mat, kule mennesker og mye ä se og pröve. Jeg har kosa meg verre, og ser ikke frem til 4 uker med rumpetörking og endelös trasking i gangene, men men! Penger mä en ha!
     
    Gleder meg dessuten til ä se SAMBOEREN min igjen! Haha, vi har flytta inn i leiligheten, men det er fortsatt esker overalt da... ekke sä lett! Men senga er god, og dusjen stor. Og det er alt man trenger for en dag.. Peace out, og jeg kommer tilbake när nattetimene blir lange...
  13. persilledusk
    Sørlandet er forlengst glemt og borte, og når jeg ser utover de gode, gamle og kjente jordene og engene fylles hjertet mitt med glede. Det er godt å være tilbake, spesielt når gamle kjente også er i byen. Det er late kvelder, fylt med grilling, allergi-nys, lite klær og gossip.
     
    Selv om jeg også er på opplæring på gamlehjemmet, har jeg fått tid til å slappe av. Selv om det er ganske tøft å jobbe på gamlehjemmet må jeg si jeg er overrasket over megselv, det var ikke så vanskelig å gjennomføre oppgavene som jeg trodde. Selv om det virker skremmende av og til, så kommer man over det. Disse menneskene trenger jo maksimalt med hjelp, og noen må jo gjøre jobben: i dette tilfellet meg Så jeg håper jeg klarer det senere i sommer.. syns forresten det var ganske dumt å legge opplæring en måned før jeg faktisk begynner i jobben.. Får bare satse på at jeg husker opplæringa da!
     
    Eksamensresultatene kryper nærmere meg også.. Har prøvd å skyve de godt inn i skapet, under boblejakker, skisko og alskens krimskrams jeg helst ikke vil tenke på akkurat nå, men de har en måte å klare å komme seg under sprekken i skapet likevel. Heldigvis ga den første eksamen meg ikke krampegråt og en ødelagt sommer, siden jeg karret meg til en B i mikroøkonomi.. TADA! Ganske stolt av megselv, selv om jeg ikke lykkes i å slå min kjæres karakter i samme fag..BUMMER!
     
    Gleder meg forresten veldig til å snike meg til ham og svigers nå til lørdagen.. har ikke sett snurten av gutten på en uka nå, og må si at savnet er stort. Han har en måte å alltid lure seg under huden min, uansett hva jeg driver med så forsvinner tankene mine til rødtoppen min, og jeg lurer på om han har fått noen nye fregner.. Skal bli godt å bare være nær ham igjen! Han er alt for meg, det er bare mat som kommer foran ( HAHA, neida...).. Bottomline: savner jæveln og skulle ønske han var her..
     
    Aller sist..... GOD SOMMER! Nyt finværet og prøv å bli brune... det skal jeg (og med brun mener jeg rosa... jeg er av typen "blenda-hvit", som enten får fregner eller andre grads forbrenning etter en time i sola)
  14. persilledusk
    Endelig er skoleåret omme! Siste eksamen er forbi og jeg kan endelig hvile på mine lauvbær... men om eksamnene mine gikk bra vet jeg ikke... men en kan jo håpe!
     
    Feira sommerferien med en utflukt til Jegers, med pølser, maiskolber og grillings.. Beach Boys, Bob Marley og annen snacks på høyttalere og svaberg og stille vann så langt øyet kunne se. Kom tilogmed noe søte ender, med andunger svømmende forbi! *skjønne* Var bare så utrolig digg å ikke ha en bekymring i verden og chille som søren.. oppbrettede olabukser, solkrem, solbriller, grilllukt i luften, skjærgårdspils og gode busser! Ble uheldigvis ingen bading, da undetegnede på mystisk vis har klart å bli forkjølet! Hvordan er beyond me... Men uansett, skal bare hilse til de av dere som ikke er ferdige med jobb og skole, og si: DIGG for meg at jeg har ferie og kan slenge i sola! Is, sol og kjoler!
     
    Som også bringer meg til dagen ekle øyeblikk... Stod ved kassa i butikken og skulle ha meg en is, og så varmt som det er har jeg på en sommerkjole, med en helt vanlig utringning, ikke no "all on display" her i gården. Da kommer "ekle mannen", som jeg velger å kalle, inn. Jeg har aldri sett han før, men han kommer bort og pør om det går bra, mens han planter øynene godt ned i utringningen min, vi snakker hele hodet på skakke nedover og han går videre. ÆSJ! ÆSJ! Ææææææææææææææææsj.. Det verste var egentlig hele, "åh, deg har jeg ikke sett på leng... PUPPER!!!!!!!!!!", fra en ekkel gammel kar som kjøpte seg pils klokka 1300 på en onsdag.. GET A GRIP!
     
    Peace out!
  15. persilledusk
    Jah.. to eksamener er forbi, med en viss satisfaction. Selvfølgelig fikk vi en regneoppgave fra helvete, som jeg ikke klarte å løse, men skitt au. Kan ikke klare alt heller. Slik er det bare! Nå er det bare å forberede seg til rettslære og senere statistikk og bare utnytte hjernen min til det fulle. Fikk heldigvis en deilig og rolig 17 mai der jeg tilogmed fikk overtalt min hardt arbeidende kjæreste til å se på toget, kjøpe is til meg og krype inn i armkroken hans og stjele litt kos. Det trengte jeg.
     
    Men hey! Er jo bare 9 dager igjen så er jeg ferdig med eksamen og har ferie! HAHA! FERIE! Sol, grillings og sove lenge...... helt til jeg skal jobbe da :S jaja. penga må inn i banken! Tyskalndsturen blir jo en høydare, det blir kun øl, musikk og sol. Og diverse gale tyskere som leser høyt fra seksualundervisningsbok, etterfulgt av bongospilling til ni om morran. Men det blir fint med litt forandring. Å være konstant bakfull og mett, med ølbriller og håret i alle retninger. Med en morraånde som kunne skremt vekk en hvilken som helst alkis. At jeg skal tilbringe Tyskland med min beste drikkevenninne er jo også bare fett. Blir bra med ekte østoldfyll i tyskland. Jeg ser for meg jorde-, skog- og grøftefyll i stor skala.
     
    Etter den storstilte fylleturen blir det tilbake til rumpevasking, løfting og mating, i presume. Skal jobbe på gamlehjem altså, i et snertent lite sykepleierantrekk. Kanskje det er på tide å få meg Crocs? GOD ide altså! Crocs er KULT. Også så fine og TRENDY de erl *kremt*
    NEVER!
     
    Tilslutt: Ebay gotta love this!
  16. persilledusk
    Sola er her, det er herlig å leve! Selv om jeg syns det er litt kjipt å sitte inne og lese til eksamen mens sola stråler utenfor. Derfor satt jeg med ute for å lese i går, i beste soltid, rundt 12. Smørte meg godt inne med solkrem slik at jeg IKKE skulle bli brent, Men kun noen timer senere, har jeg en ildrød arm, flekkvis brente steder på beina og generelt ganske ufornøyd med solkremen. Nå skal det sies at jeg er hvitere enn spøkelset Laban, men likevel. Jeg liker ikke å bli brent! meh!
     
    Ellers fikk jeg i går en siste kveld med kjæresten, før eksamenshelvete bryter løs og jeg er så stressa at jeg ikke vet opp og ned på verden. Han blir jo også meget opptatt fremover, så det var digg å slappe av med sommerkoteletter, potetsalat og vin. Litt kosing gjorde også susen.
     
    Nå er det vel bare å stålsette seg, onsdag kastes jeg ut i det...
  17. persilledusk
    Vet du. Av og til tviler jeg på at alle drømmer betyr noe. Og da spesielt med tanke på mine. Jeg drømmer ofte, og har meget MEGET sære drømmer. Jeg kan jo nevne et par som har utmerket seg.
     
    Drømte her om dagen at jeg hadde vært på byen med Darryl (fra Charmed) og at han ble stupfull og jeg måtte dra ham hjem. Han snakket norsk i drømmen min og bodde i en høyblokk eller no, som lignet mistenkelig på en lugar innvendig. Han var ganske hyggelig, til å være drita.
     
    Ofte har jeg delte drømmer. Jeg hopper fra drøm til drøm og de har sjelden noe med hverandre å gjøre.
    Jeg drømte først at jeg var den eneste av en 10-20 mennesker som visste at de alle skulle bli drept på mystisk vis, men hvis jeg fotrtalte dem det ble jeg drept. Hun ene skulle bli drept ved at en sklie hun satt i kom ut av kontroll (ja, en sklie som tydeligvis var styrt av en pilot, hvem sa at drømmer skulle gi mening) og at hun da havnet i et basseng fylt med krokodiller. Hun kom ut i vannet men ble plukket opp av Cartman (fra South Park) og han hev en sandwich ut i bassenget så krokodillene skulle bli distrahert, så hun jente kunne komme i sikkerhet. Selv ble han distrahert av en potet så jeg vet ikke hva som skjedde med han. Jenta feira overlevelsen med en øl, da noen agenter snek seg opp bak henne og ga henne en sprøyte.
     
    Bam! Nå er jeg på Farmen. Med hele familien min. Vi vasker og oppdager grusomme hemmeligheter. Alt av moderne hjelpemidler som blir liggende og slenge blir tatt og erstattet med nøkler. Jeg er nå også oppe i et fly. Jeg vet ikke om jeg vant Farmen.
     
    Og senest i natt drømte jeg først at jeg var ute i en snøstorm og måtte ha kontroll på et drøss med andre unger. Tror jeg mista noen på veien. Så var jeg plutselig hengende i et gymtau og skulle klatre til toppen. Da jeg klarte det (noe jeg aldri ville klart i virkeligheten) FØR alle andre, fikk jeg være med på danseskole.
     
    Jeg er nå i England og bor hos en familie og en gutt med afro, som bor inne i et kott ved den skjulte trappa. Jeg har tydeligvis fått meg en fiende som fniser av meg bak ryggen min, jeg sier et eller annet som provoserer henne og hun kaster rødvin på meg. Jeg har på meg hvit bukse (dette må jo ha noe å gjøre med min fylletur noen helger siden!) og får masse flekker på den. Jeg bitcher om dette til min far (som tydeligvis også er der) og blir med til kottet til gutten så han kan viske med viskelær på buksa, selv om vi konkluderer med at det ikke vil gå å få vekk flekkene.
     
    Er det rart jeg er trøtt om morran?
  18. persilledusk
    Okei. Forrige uke starta bra. Ny datamaskin (Acer Aspire 5720ZG) fredag, men skulle på feiring av svigerfars 60-årsdag så testingen lot vente på seg til søndag. Forøvrig gikk feiringen bedre enn forventet, tror jeg fremstod som "hyggelig og søt" for de fleste onkler og tanter og familievenner. Penskoene fikk dessuten sin debut, for første gang etter benbruddet, men noe hæler var det ikke snakk om Vil jo ikke utfordre skjebnen heller! Uansett, etter en fin helg i Oslo, ble det hastet tilbake for å teste ut det nye vidunderet. Den funka strålende og jeg koste meg med Vista (nye funksjoner og spill!) og webkamera. Klarte tilogmed og skrive ut med skriveren min. Alt var fryd og gammen.
     
    Dagen etter satt jeg og hørte på musikk, testa ut høyttalerne mine på den før *spraaak* og hvit skrift på blå bakgrunn viste seg. Faen. FAEN! Tenkte jeg. H*****e! Og mange andre fine ord. Jaja, tenkte jeg, får vel bare bruke reparasjonsverktøy da, var sikkert bare no tull. Etter endeløse søk etter feil, kom meldingen opp "kunne ikke reparere problemet automatisk", en hel del grovere banneord ble uttrykt og en viss trang til å hive dataen veggimellom meldte seg på. Jeg behersket meg og fant ut at, jepp, dataen min oldt til 1 dags bruk. Hurra. Etter en samtale med Acer skal jeg sende den på rep. Flotte greier. Da tenker jeg at jeg muligens har den tilbake om minimum et halvt år da eller? Fader heller. Flaks jeg har den gamle slitne Dell'en min fortsatt! Likevel.
     
    Jaja, ellers har jeg hatt type i 6 måneder. Kan vel forsåvidt si meg enig i mange av Feh's punkter om fordeler og ulemper om forhold, men når du får en fin cd brent av din kjære, med et lite brev inni, kan jeg ikke annet enn å smelte og være veldig, veldig glad i han. Fint at jeg har noe til å løfte humøret mitt en smule. Utrolig hva litt tungegymnastikk og bjørneklemmer gjør også.
  19. persilledusk
    så digg det er å gå ut! Jeg hadde helt glemt følelsen av å ha et skikkelig jentevors, rølpete fulle folk og rødvinsflekker på buksa.. Jeg skal ta "helga" fra begynnelsen:
     
    Torsdag
    Jeg og min roomie fikk celebert besøk fra Tromsø, og bestemte oss for å feire det med pubquiz, noe undertegnede ikke hadde gjort siden jeg brakk benet (brakk det etter pubquiz ). Denne gangen gikk det langt bedre, vi kom på 9'ende plass og kosa vårs med noen øl, sammen med samtlige medlemmer av laget The Haaseths. Først etter quizen ble vi overfalt av en fyr i et lekerør, som insisterte på å hilse på alle han kjente/ikke kjente. Det var jo hyggelig nok det, men veldig sært, for ikke å nevne at det var lite flatterende med et rør som kostyme.
     
    Vi ble med til Brølets pub, og satt på det gedigne traktorhjulet fylt med "minst 1000" korker. Der så jeg og gjesten på at min roomie hadde bratt flaskeføring med begge hendene, og et latter som avslørte at hun var i veldig god form. Det ble en relativt rolig kveld, der jeg ikke drakk meg grisefull og endte opp med å gjøre noe dumt, som å brekke benet. Så langt, så godt.
     
    Fredag
    Veldig rolig dag, men fortsatt utrolig koslig! Det ble film-titting, av den teite, barnslige typen, "40-year old virgin". Men med litt godteri, sladring og planlegging av den store by-kvelden, ble det fortsatt skikkelig bra. Noen, og da mener jeg roomien min, ble litt gira på sukker og hevdet å ha sett "et lys" utenfor vinduet. Jeg på min side, så bare et gatelys, og var ganske sikker på at det var det eneste lyset utenfor, men min roomie hevdet hardnakket at dette måtte være noe muffens. *kremt*
     
    Lørdag
    Oi. Dette ble en luftig kveld. Det starta rolig, med trøtte jenter som var gira på en kveld på byen. De andre gikk på polet for å hamstre diverse skadelig alkohol, siden jeg er for liten til å gjøre slikt selv Da de kom tilbake med en flaske absolut, en tequila og jeg allerede hadde en flaske rom, visste jeg dette kunne enten gå veldig bra eller veldig veldig galt. Vi satte igang med drinkmiksing, men vi manglet endel essensielle deler til drinkene, så ikke alle smakte slik de skulle, men det meste gled ned likevel. Det ble nå massiv "girltalk" og kjærester, jentesaker, sminke, bh-størrelser og alskens andre temaer ble grundig gjennomgått i plenum. Alt dette akkompagnert til partymusikk i beste 8'ende klasse stil, Hits for Kids, Backstreet Boys, trance og alt som vanligvis skjærer i ørene passer utmerket på vors.
     
    Vi var utspjåket, men høy promille og store drømmer om å smugle meg inn på diverse utesteder. Vel, to steder ville ikke la meg gli ubemerket inn, men vi kom da inn på en hyggelig liten pub. Der ble det raskt øl og rødvin på bordet, der jeg i et uoppmerksomt øyeblikk klarte å søle innholdet utover mine HVITE bukser. Jeg har så høy IQ. Jeg klarte faktisk å redde dem, men det var mer takket være BioTex, enn meg. Vi hadde også såvidt besøk av en vag bekjent, som valgte å feire lørdagen ved å sove, vertikalt, med hånden spikra rundt ølflaska, og hodet i en såkalt "duppeposisjon". Jeg blir alltid like overrasket over mennesker som sovner på fest, men som likevel klarer å holde ølen i hånda, uten å søle den ut. Kvelden gikk mot slutten og vi bestemte oss for å droppe innom kebaben på vei hjem. Etter det husker jeg hverken å ha gått ned trappa hjemme hos meg eller å ha gått fra byen. En knall dag!
     
    Søndag
    Jeg våkna tidlig, og hodet var helt fint. Jeg hadde heldigvis ikke tømmermenn fra helvete på besøk og jeg kunne tenke og bevege meg noenlunde fritt. Dagen ble brukt til å le oss skakke av Team Antonsen, spise rester av maten fra i går og til slutt bestemme oss for å grille. Været var nydelig og kos i sola var aldeles ypperlig! Takk for en utrolig digg helg!
  20. persilledusk
    det er rart hvordan man kan bli så usannsynlig glad i noen. Jeg topper det igjen.. Jeg går konstant rundt med sommerfugler i magen og bare gleder meg til neste gang jeg skal få en klem og bare sniffe inn lukten av gutten min. Følelsen av å strekke meg på tærne for å gi han et kyss, og bare synke inn i armene hans og kjenne hjertet slå. Det er nirvana for meg. Jeg trenger ikke så mye, bare en liten påminnelse på at han er der.
     
    Og alle de små tingene som gjør at han er den han er. Det være seg en teit t-skjorte, bitching over econometrics eller når han ler av meg fordi jeg blir spurt om barnebillett på bussen. Jeg blir så varm inni meg når han løfter meg opp, skriver et brev til meg eller bare holder meg tett inntil seg og kysser meg på pannen. Han er så sterk! Det er noe med det at han kan løfte deg opp eller virkelig gi deg en kamp om fjernkontrollen. At han i begynnelsen lot meg vinne for at jeg skulle like ham, mens han nå aldri lar meg få overtaket lenger. At han laget creme brulee til meg på vår første deit, er jo noe som virkelig overvant meg, og han er fortsatt den samme. Vi kan le og være goofy sammen, jeg trenger ikke være jenta i hold-in strømpebukser og to tonn sminke for at han skal like meg. Jeg kan være megselv og likevel få ham til å være interessert.
     
    Kan jeg be om mer? Ikke nå. Nå er det slik jeg alltid har villet hatt det. Og snart skal vi se hverandre enda mer! Samboere. Jeg smaker på ordet og det er søtt, jeg liker det. Og gleder meg til å vekke han på grusomme måter de dagene jeg våkner først. Og kanskje tilogmed være så elskverdig å lage frokost av og til? Vel, det er et stort kanskje. Men jeg gleder meg!
  21. persilledusk
    skolen er i full sving og med bare litt over 4 uker til første eksamen har presset, og skyldfølelsen over å ikke henge helt med når det gjelder oppgaver, lesing og generell forståelse av fagene jeg har. Jeg må si at jeg lurer på hva for slags intrikat mekanisme som fungerer som min hjerne. Line, som hater matte og det "i den gata" går på økonomi og bedriver skoledagene med å paritelt derivere H med hensyn på V1. Hva har skjedd? Har onde gnomer tatt over og fått hjernen min til å si: " Å! Dette er gøy!".
     
    Det som er mest frustrerende er når du sitter i flere timer med samme stykke og ikke får det til å gå opp, uansett hvilken metode du bruker. Det er virkelig irriterende, men ikke like ille som at du da ikke klarer å slutte å tenke på det! Mens du lager middag, prøver å sove eller få med deg Frustrerte Fruer på tv, sniker q1q2 opphøyd i 1/30 sniker seg inn i tankene og du får jo spenningshodepine av mindre. Er det for lite forlagt at jeg kan legge igjen dette på skolen, i grupperommet? Tydeligvis.
     
    Og hva er det med oppglødde lærere, som aldri går ut av grupperommet? Du spør et spørsmål, og før du vet ordet av det får du et lengre foredrag om viktigheten av å tegne små modeller av markedet før du setter igang med noe som helst! For ikke å glemme å gjøre matte ti minutter hver dag! Det skal jeg tydeligvis ha igjen for..... Hmf.... Kan man kalle det en matte-overdose? Føles slik. Og slik skal det fortsette, 4 år til... Jeez! Klarer jeg dette kan jeg gjøre hva som helst!
     
    Men, jeg kan i det minste skryte av å være flinkere i matte enn jeg noengang var på vgs, ungdomsskolen og barneskolen. Enn så lenge! Eksamen kan jo knekke enhver stolt nakke. Jeg håper min får være i fred. Det er bare å grue seg....
  22. persilledusk
    endelig er gipsen av! etter 6 uker med livsfarlig balansekunst i dusjen på ett ben og mismatchende sokker hver dag var det en fryd å få av gipsen. Ikke bare er benet lettere, men jeg kan gå med sko, STÅ i dusjen og lage mat uten å måtte sette meg hvert 15. minutt. Men det er fortsatt slitsomt, og var benet pent da det kom ut av gipsen?
     
    NEI. Det så ut som en blanding av en dårlig laget voksfot og Tut-Ankhamons mumifiserte ben. Har aldri sett så tørr og gusten hud, og i tillegg har foten min en slik lekker og frisk blålig farge. Hevelser og synlig "tykkere" fot av diverse plater og skruer innlagt er jo også smukt. Og det herlige arret mitt over ankelkulen er jo ikke til å kimse av. Men dager og mangfoldige smørninger senere så det da litt mer ut som den gamle foten min.
     
    Det var utrolig deilig å klemme kjæresten min igjen! Det er så rart det å glede seg til å gjøre en så dagligdags ting.. ikke bare det å klemme noen, men det å kunne lage mat, kle på seg, dusje og ikke minst gå til bussen! Jeg er så takknemlig for at jeg egentlig er veldig frisk. Men alvor til side, jeg ser jo ut som Dr. House når jeg går. Og jeg vil ikke si at det er spesielt pent eller tiltrekkende. Jeg har en lekker halting som gir assosiasjoner til både Igor og stokkebefengte eldre herremenn. Men jeg satser på at rødtoppen min liker det lell, siden han vet at det går over etterhvert. Inntil videre: HALTES!
  23. persilledusk
    Ja, etter en strabasiøs ferd fra Kristiansand til hjembyen med min grandonkel, diverse feilavkjøringer og nesten kollisjoner er jeg heime og klar for påske! Godteriet er innkjøpt og bunkret opp, ingen skiturer, (men det er likeså godt, siden jeg er like grasiøs som Bambi på isen) og familiehygge og vennereunion er på trappene.
    Påsken er for meg en veldig familietid! Da skal man samles og finne på noe sammen. Selv om hyttetur med brettspill og skiløp utgår i år, er det likevel artig å komme hjem til påske og bare kose seg. Fikk tilogmed min hardt studerende kjæreste til å reise hjem til sin familie i påsken, siden jeg synes det var for ille at han skulle være alene hele påsken.
     
    Så: GOD PÅSKE TIL ALLE HER I FORUMET!
  24. persilledusk
    ja, da er jeg i gang med en blogg.. er vel egentlig bare enda et ledd i å finne noe å fylle de små timer med, jeg har mye innebygget energi! Jeg brakk benet for en måned siden, og har hatt MYE fritid, men liten mulighet og ork til å røre meg. Benet i gips og tenker mye på det jeg savner å være i stand til å gjøre. Bare det å gi kjæresten min en ordentlig klem, eller stå oppreist i mer enn 20 minutter. Spesielt det å dusje, er jo et kapittel i seg selv. Bare det å komme seg inn i dusjen (har en sånn artig kant inn til dusjen som gjør at jeg må hinke over den inn i dusjen), og det å holde seg oppreist på et ben i en glatt dusj, samt det å såpe seg inn, mens man holder balansen. I tillegg kan jeg ikke få vann på gipsen så jeg koser meg! I morgen er det dessuten tilbake til studiene, som har vært mer eller mindre nedprioritert etter bruddet og påfølgende operasjon. Blir spennende å møte mennesker igjen (følt meg litt innestengt de siste ukene) og å være på forelesning!
     
    Jeg har mye tid til å tenke, på alle tilfeldighetene som førte til bruddet, og hvilke små ting jeg kunne gjort for å ha unngått det. Om bare. Det har jeg tenkt ofte. Men man får ikke gjort så mye med det, kunne vært verre. Jeg prøver jo å være positiv, og tenke på at det ikke er så lenge igjen! Jeg har da bare 5 skruer i foten... men vil jo helst være frisk da! Elsker dessuten å trene og føler meg shabby nå som jeg ikke får holdt meg i form. Det kjipeste er vel at foten ikke blir som før, før etter et år.. Men som sagt, POSITIV! Gleder meg til bare å kunne gå med en stokk, eller uten krykker i det hele tatt. Å kunne stå opp av sengen og det å ta på meg bukser uten å sette meg ned man skjønner ikke hvor godt man har det før man skader seg...
×
×
  • Opprett ny...