Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    25
  • comments
    9
  • views
    16058

Uuuuuumf!

Sign in to follow this  
persilledusk

154 views

Jah.. to eksamener er forbi, med en viss satisfaction. Selvfølgelig fikk vi en regneoppgave fra helvete, som jeg ikke klarte å løse, men skitt au. Kan ikke klare alt heller. Slik er det bare! Nå er det bare å forberede seg til rettslære og senere statistikk og bare utnytte hjernen min til det fulle. Fikk heldigvis en deilig og rolig 17 mai der jeg tilogmed fikk overtalt min hardt arbeidende kjæreste til å se på toget, kjøpe is til meg og krype inn i armkroken hans og stjele litt kos. Det trengte jeg.

 

Men hey! Er jo bare 9 dager igjen så er jeg ferdig med eksamen og har ferie! HAHA! FERIE! Sol, grillings og sove lenge...... helt til jeg skal jobbe da :S jaja. penga må inn i banken! Tyskalndsturen blir jo en høydare, det blir kun øl, musikk og sol. Og diverse gale tyskere som leser høyt fra seksualundervisningsbok, etterfulgt av bongospilling til ni om morran. Men det blir fint med litt forandring. Å være konstant bakfull og mett, med ølbriller og håret i alle retninger. Med en morraånde som kunne skremt vekk en hvilken som helst alkis. At jeg skal tilbringe Tyskland med min beste drikkevenninne er jo også bare fett. Blir bra med ekte østoldfyll i tyskland. Jeg ser for meg jorde-, skog- og grøftefyll i stor skala.

 

Etter den storstilte fylleturen blir det tilbake til rumpevasking, løfting og mating, i presume. Skal jobbe på gamlehjem altså, i et snertent lite sykepleierantrekk. Kanskje det er på tide å få meg Crocs? GOD ide altså! Crocs er KULT. Også så fine og TRENDY de erl *kremt*

NEVER!

 

Tilslutt: Ebay gotta love this!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...