Gå til innhold
  • blogginnlegg
    25
  • kommentarer
    9
  • visninger
    16 285

Ja til sol, nei til glaning...


persilledusk

257 visninger

Endelig er skoleåret omme! Siste eksamen er forbi og jeg kan endelig hvile på mine lauvbær... men om eksamnene mine gikk bra vet jeg ikke... men en kan jo håpe!

 

Feira sommerferien med en utflukt til Jegers, med pølser, maiskolber og grillings.. Beach Boys, Bob Marley og annen snacks på høyttalere og svaberg og stille vann så langt øyet kunne se. Kom tilogmed noe søte ender, med andunger svømmende forbi! *skjønne* Var bare så utrolig digg å ikke ha en bekymring i verden og chille som søren.. oppbrettede olabukser, solkrem, solbriller, grilllukt i luften, skjærgårdspils og gode busser! Ble uheldigvis ingen bading, da undetegnede på mystisk vis har klart å bli forkjølet! Hvordan er beyond me... Men uansett, skal bare hilse til de av dere som ikke er ferdige med jobb og skole, og si: DIGG for meg at jeg har ferie og kan slenge i sola! Is, sol og kjoler!

 

Som også bringer meg til dagen ekle øyeblikk... Stod ved kassa i butikken og skulle ha meg en is, og så varmt som det er har jeg på en sommerkjole, med en helt vanlig utringning, ikke no "all on display" her i gården. Da kommer "ekle mannen", som jeg velger å kalle, inn. Jeg har aldri sett han før, men han kommer bort og pør om det går bra, mens han planter øynene godt ned i utringningen min, vi snakker hele hodet på skakke nedover og han går videre. ÆSJ! ÆSJ! Ææææææææææææææææsj.. Det verste var egentlig hele, "åh, deg har jeg ikke sett på leng... PUPPER!!!!!!!!!!", fra en ekkel gammel kar som kjøpte seg pils klokka 1300 på en onsdag.. GET A GRIP!

 

Peace out!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...