Gå til innhold
  • blogginnlegg
    25
  • kommentarer
    9
  • visninger
    16 285

litt om meg og the inner nerd


persilledusk

431 visninger

overlevd første dag på skolen etter ferien.. men syns ikke kombinasjonen sekk, krykker og lange avstander er nevneverdig god. Men tenk på musklene jeg får! når den verste sviende følelsen i beina og håndflater gir seg, blir det kanskje bedre? men nok om mitt miserable krykkeliv.. hvem er Line? joda, jeg er nitten år, selvutnevnt nerd (med påfølgende gode grunner til det:

- jeg er hardbanka Star Wars fan (vi snakker dvd-boks, t-skjorter, plakater, og forhåpentligvis et Bobba-kostyme en vakker dag :innocent: )

- jeg bruker uforskammet mye tid på nettet.. (Bloons: alle versjoner, forum, bare surfing og intens sjekking av amobil for nye mobilnyheter)

- bruker morsomme t-skjorter av typen (C3PO som søplekasse, Darth Vader som trimmer en dødsstjerneformet busk, SpongeBob T-skjorte, "Let the Wookie win")

- jeg kan sitere Monthy Python - The Holy Grail (og ja, jeg digger "White and Nerdy")

- jeg har en Transfomers Robot, seff Optimus Prime

- jeg driver med origami

 

vel, nå tenker du sikkert: hun kan da umulig ha en type med det der? men jo, det har hun.. har funnet en stakkars sjel som aksepterer nerden jeg er, og er glad i meg fordet :) kan vel legge til at han er en liten nerd selv da! men jeg tror star wars slår ut det meste i grunn.. ellers PLEIDE jeg å være aktiv, med trening og fotball, før jeg flyttet for å studere. Musikk er livet mitt, har alltid noe på øret eller høyttalerne mine.. og det må være bra! Bra er:

- neil sedaka

- led zeppelin

- queen

- beach boys

- opeth

- S.O.A.D

- Manu Chao

- Pink Floyd

++ masse annet i samme leie, eller anderledes

Jeg er meg selv på godt og vondt, og ingen skal tvinge meg til å bli en puddel, med tights, hårbånd, boblejakke og brunkrem! da vil jeg heller være nerd, bleik, med jeans og darth vader t-skjorte.. sånn er det bare

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

- bruker morsomme t-skjorter av typen (C3PO som søplekasse, Darth Vader som trimmer en dødsstjerneformet busk, SpongeBob T-skjorte, "Let the Wookie win")

 

Tja ..

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Silje_*

Skrevet

Hei Line:)star wars fan med selvlysende krykker?:)med 5 skruer i benet,huff det hørst helt forferdelig ut!

Får bare lyst til å hjelpe,alt blir så vanskelig liksom.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...