Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    25
  • comments
    9
  • views
    16057

Mattens "usynlige" hånd

Sign in to follow this  
persilledusk

145 views

skolen er i full sving og med bare litt over 4 uker til første eksamen har presset, og skyldfølelsen over å ikke henge helt med når det gjelder oppgaver, lesing og generell forståelse av fagene jeg har. Jeg må si at jeg lurer på hva for slags intrikat mekanisme som fungerer som min hjerne. Line, som hater matte og det "i den gata" går på økonomi og bedriver skoledagene med å paritelt derivere H med hensyn på V1. Hva har skjedd? Har onde gnomer tatt over og fått hjernen min til å si: " Å! Dette er gøy!".

 

Det som er mest frustrerende er når du sitter i flere timer med samme stykke og ikke får det til å gå opp, uansett hvilken metode du bruker. Det er virkelig irriterende, men ikke like ille som at du da ikke klarer å slutte å tenke på det! Mens du lager middag, prøver å sove eller få med deg Frustrerte Fruer på tv, sniker q1q2 opphøyd i 1/30 sniker seg inn i tankene og du får jo spenningshodepine av mindre. Er det for lite forlagt at jeg kan legge igjen dette på skolen, i grupperommet? Tydeligvis.

 

Og hva er det med oppglødde lærere, som aldri går ut av grupperommet? Du spør et spørsmål, og før du vet ordet av det får du et lengre foredrag om viktigheten av å tegne små modeller av markedet før du setter igang med noe som helst! For ikke å glemme å gjøre matte ti minutter hver dag! Det skal jeg tydeligvis ha igjen for..... Hmf.... Kan man kalle det en matte-overdose? Føles slik. Og slik skal det fortsette, 4 år til... Jeez! Klarer jeg dette kan jeg gjøre hva som helst!

 

Men, jeg kan i det minste skryte av å være flinkere i matte enn jeg noengang var på vgs, ungdomsskolen og barneskolen. Enn så lenge! Eksamen kan jo knekke enhver stolt nakke. Jeg håper min får være i fred. Det er bare å grue seg....

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...