Gå til innhold
  • blogginnlegg
    25
  • kommentarer
    9
  • visninger
    16 285

a weekend in daze...


persilledusk

195 visninger

så digg det er å gå ut! Jeg hadde helt glemt følelsen av å ha et skikkelig jentevors, rølpete fulle folk og rødvinsflekker på buksa.. Jeg skal ta "helga" fra begynnelsen:

 

Torsdag

Jeg og min roomie fikk celebert besøk fra Tromsø, og bestemte oss for å feire det med pubquiz, noe undertegnede ikke hadde gjort siden jeg brakk benet (brakk det etter pubquiz :)). Denne gangen gikk det langt bedre, vi kom på 9'ende plass og kosa vårs med noen øl, sammen med samtlige medlemmer av laget The Haaseths. Først etter quizen ble vi overfalt av en fyr i et lekerør, som insisterte på å hilse på alle han kjente/ikke kjente. Det var jo hyggelig nok det, men veldig sært, for ikke å nevne at det var lite flatterende med et rør som kostyme.

 

Vi ble med til Brølets pub, og satt på det gedigne traktorhjulet fylt med "minst 1000" korker. Der så jeg og gjesten på at min roomie hadde bratt flaskeføring med begge hendene, og et latter som avslørte at hun var i veldig god form. Det ble en relativt rolig kveld, der jeg ikke drakk meg grisefull og endte opp med å gjøre noe dumt, som å brekke benet. Så langt, så godt.

 

Fredag

Veldig rolig dag, men fortsatt utrolig koslig! Det ble film-titting, av den teite, barnslige typen, "40-year old virgin". Men med litt godteri, sladring og planlegging av den store by-kvelden, ble det fortsatt skikkelig bra. Noen, og da mener jeg roomien min, ble litt gira på sukker og hevdet å ha sett "et lys" utenfor vinduet. Jeg på min side, så bare et gatelys, og var ganske sikker på at det var det eneste lyset utenfor, men min roomie hevdet hardnakket at dette måtte være noe muffens. *kremt*

 

Lørdag

Oi. Dette ble en luftig kveld. Det starta rolig, med trøtte jenter som var gira på en kveld på byen. De andre gikk på polet for å hamstre diverse skadelig alkohol, siden jeg er for liten til å gjøre slikt selv :blush: Da de kom tilbake med en flaske absolut, en tequila og jeg allerede hadde en flaske rom, visste jeg dette kunne enten gå veldig bra eller veldig veldig galt. Vi satte igang med drinkmiksing, men vi manglet endel essensielle deler til drinkene, så ikke alle smakte slik de skulle, men det meste gled ned likevel. Det ble nå massiv "girltalk" og kjærester, jentesaker, sminke, bh-størrelser og alskens andre temaer ble grundig gjennomgått i plenum. Alt dette akkompagnert til partymusikk i beste 8'ende klasse stil, Hits for Kids, Backstreet Boys, trance og alt som vanligvis skjærer i ørene passer utmerket på vors.

 

Vi var utspjåket, men høy promille og store drømmer om å smugle meg inn på diverse utesteder. Vel, to steder ville ikke la meg gli ubemerket inn, men vi kom da inn på en hyggelig liten pub. Der ble det raskt øl og rødvin på bordet, der jeg i et uoppmerksomt øyeblikk klarte å søle innholdet utover mine HVITE bukser. Jeg har så høy IQ. Jeg klarte faktisk å redde dem, men det var mer takket være BioTex, enn meg. Vi hadde også såvidt besøk av en vag bekjent, som valgte å feire lørdagen ved å sove, vertikalt, med hånden spikra rundt ølflaska, og hodet i en såkalt "duppeposisjon". Jeg blir alltid like overrasket over mennesker som sovner på fest, men som likevel klarer å holde ølen i hånda, uten å søle den ut. Kvelden gikk mot slutten og vi bestemte oss for å droppe innom kebaben på vei hjem. Etter det husker jeg hverken å ha gått ned trappa hjemme hos meg eller å ha gått fra byen. En knall dag!

 

Søndag

Jeg våkna tidlig, og hodet var helt fint. Jeg hadde heldigvis ikke tømmermenn fra helvete på besøk og jeg kunne tenke og bevege meg noenlunde fritt. Dagen ble brukt til å le oss skakke av Team Antonsen, spise rester av maten fra i går og til slutt bestemme oss for å grille. Været var nydelig og kos i sola var aldeles ypperlig! Takk for en utrolig digg helg!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...