Jump to content

strike_

Medlemmer
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, mine SE846 blir også mest brukt på farten eller på jobb, hjemme bruker jeg hodetelefoner. Jeg kjører de på en Creative Soundblaster E5 når jeg bruker de på farten og har vært veldig fornøyd med det, mye bedre enn rett fra mobilen. Har også formstøpte propper på mine, mine er ikke bare sleeves,men rundt hele skallet. Dette gjør jo at de sitter utrolig godt og man får en perfekt seal. Jeg er veldig godt fornøyd med de, har bare lyst å prøve noe nytt. Det er jo slik i dette gamet her at man alltid vil prøve noe nytt og bedre. Det er jo det som gjør det så gøy også, prøve noe nytt altså. Hvis man alltid trader opp så får man jo også som regel en god del igjen for det man hadde fra før om man velger og selge de. Hifi utstyr holder seg jo ganske godt i pris. Slik blir det ikke så mye penger man "taper" heller. Etter å ha sett en god del reviews av ThieAudio Monarch så er jeg litt nysgjerrig på disse. Jeg var litt i det impulsive hjørnet i dag så jeg slo like godt til på ett par, blir spennende å se hva jeg synes om de. Kan hende jeg må vente en stund på de da de tar 30 dager å lage pluss at de blir sendt fra kina. Men de dukker nok opp til slutt. Dette er et par IEM's som koster 730,-$ men har sett flere reviews som sier de låter som IEM's som koster både det dobbelte og tredeobbelte i pris. Både Monarch og Clairvoyance har jo blitt skikkelig hypet og de fleste som har prøvd dem sier at de absolutt når opp til forventningene. Jeg kommer nok sikkert til teste ut Clairvoyance også tror jeg, men det blir Monarch først.
 2. Noen som er gode på IEM's her? Vurderer å teste noe nytt opp mot mine Shure SE846. Noen som har testet ThieAudio Monarch eller Clairvoyance?
 3. Jeg har hørt mye bra om UFS Explorer vet om mange som har fått tilbake alle filer (dog på linux). Har heldigvis ikke hatt bruk for å teste det selv enda. Det er nok gode muligheter med dette programmet utifra alle sukesshistorier jeg har sett. Hvis du velger å teste det kom gjerne tilbake med erfaringer.
 4. Kult at du endelig fikk dem da! Du har samme oppfatning som meg av de ser det ut til. Btw hvis du liker litt mer bass på noen typer musikk eller generelt vil tune lyden litt så kan jeg anbefale denne gratis EQ'en. https://sourceforge.net/projects/peace-equalizer-apo-extension/ Til metal/rock så passer bass boost eller bass and high boost veldig bra synes jeg. Får virkelig frem trommene og bassgitaren. Spesielt trommene er såååå mye bedre med denne EQ settingen. Passer ganske bra på EDM også som jeg også hører en del på. På noen låter som har mye bass fra før så blir det dog litt for mye, så alt med måte.
 5. Prøv EQ'en jeg linket til først, den har også en pre-amp funksjon slik at du kan booste volumet opp til 30db. Hvis ikke det er nok så vil nok kansje det kortet du linket til hjelpe på lydnivået. Men det vil ikke gjøre noe mirakler med lyden sånn ellers bortsett fra å heve lydnivået litt slik at du får litt extra trøkk. Alt annet kan du oppnå med EQ. Evt invistere i andre hodetefeoner hvis det ikke er bra nok. Nå koster jo ikke kortet mange kronene, men hvorfor bruke 4 lapper på noe som en gratis EQ kan løse.
 6. Den var ikke chill i det hele tatt, ikke helt min smak 2/10
 7. Kan jeg spørre om hva du er ute etter å oppnå? Hvilket lydkort sitter i pc'en din i dag? Ser på anmelmeldesene på kortet du linker til, og ser en som skriver at man må "tukle med innstillingene for å få god lyd" og en annen som "kjøpte dette kortet fordi han manglet equalizer på sitt onboard lydkort. Jeg anntar det var EQ han første mente også. En EQ kan du skaffe deg gratis, hvis du er ute etter å justere lyden til ditt eget ønske. Hvis det derimot er for lav lyd i hodetelefonene dine så kan sikkert dette kortet få nivået litt høyere. Men jeg tror ikke DAC'en i dette kortet er så mye bedre enn det du har i dag. Så mitt spørsmål blir da igjen, hva er du ute etter å oppnå? Her er en link til en av de mest populære EQ software i dag: https://sourceforge.net/projects/peace-equalizer-apo-extension/ hvis du ønsker å tune lyden litt mer i din egen retning. Selv om lyden på mine hodetelefoner er bra rett ut boxen så blir de hvertfall 50% bedre med EQ, mener jeg da..
 8. Gratulerer Blir spennede å høre dine synspunkter.
 9. Her er jeg enig med deg, HD800 har en fantastisk soundstage. Men de ble litt for kjedelige for meg sammenlignet med Clear.
 10. Det kan man nok få, men da er del vel ganske åpenbart at et er utstyret det står på. Man kan faktisk ikke forvente å drive et par hodetelefoner med 300ohm med en mobil akseptabelt. Jeg forventer hvertfall ikke det. Allerede her ser jeg at vi er ganske forskjellige, men det er heldigvis lov Jeg hadde HD800 før jeg gikk over til Clear og kan med en gang si at jeg syns dette er 2 forskjellige verdner. HD800S er kansje mer åpen og har en større soundstage, men Clear er mer morro og engasjerende. Nå har jeg ikke hørt HD800S, men jeg har lest og sett nok reviews til å si at de er ikke sååååå forskjellige fra HD800, som var en av grunnene til at en oppgradering til HD800S var utelukket for min del. Selvfølgelig er det gambling, men det er ikke som å spille lotto heller. Gjør man grundig nok research så ender man som regel opp med noe man liker så lenge man kjenner egne preferanser godt nok. Men man kan selfølgelig ta feil også. Jeg mener i dag er det jo mange som mener at jorden er flat, mens majoritenen mener det motsatte. Så man må jo se det ann litt hva man bør satse på. Majoriten av testene jeg har lest/sett på sier at Clear er et bedre valg en HD800S, hvis man liker det Clear har å by på. Men jo helt klart å ta en lyttetest er jo det beste. Jeg har ikke lest/sett reviews av T1, men om majoriten mener T1 er bedre på om noen områder enn Clear så ville jeg også gjort det.
 11. Ja, nettopp lydnivået er ikke sammenligbart. Siden de ikke kan spille like høyt mister du mye detaljer, spesielt når det kommer til bass. Det er det samme som at jeg hvisker til deg og roper samme ting til deg etter hverandre. Du vil kansje høre hva jeg hvisket, men det jeg ropte vil du definitivt høre og kansje du til og med hører noe som du ikke hørte når jeg hvisket. Edit: For øvrig veldig merkelig at du ikke merker forskjell med og uten forsterker på et par hodetelefoner med 300ohm.. Kansje det var en for svak forsterker.
 12. Jeg tror du ville blitt fornøyd med de Men les selvfølgelig tester å slikt først. Jeg gjorde grundig research før jeg kjøpte de for å være nesten sikker på at jeg ville like de. Så jeg leste/så masse vanlige reviews og en del "versus" reviews for å komme frem til hva jeg ville satse på. Det aller beste er jo å høre de først, men ikke alltid det er mulig heller. Jeg glemte å nevne at jeg nesten ikke har testet de uten noe form for EQ av den enkle grunn at jeg alltid bruker EQ uansett hva jeg spiller på. Jeg er av den oppfatning at jeg skal kose meg å ha det morro med musikk, ikke for å kritisere/analysere musikken til døde. Derfor tuner jeg alltid musikken til mitt eget ønske.
 13. Jeg kan bare utale meg om Focal Clear da jeg ikke har hørt eller lest noe om de andre du nevner. Men jeg digger hvertfall Focal Clear! Som nesten alle tester sier så er dette et veldig balansert headset og det er også den beste egenskapen med dem. De er jo designet som å låte mer som en høytaler. Men at de kan erstatte et heftig steroanlegg som kan spille ned til 20hz er bare en pipe dream. Focal Clear spiller riktignok over "hele registeret", men at de erstatter heftige høytalere er vel litt å ta i. De kan f.eks ikke få ting til å flytte på seg eller bevege seg seg om de spiller aldri så dypt, noe vanlige høytalere kan. Men om man ikke kan ha et heftig steroanlegg så er de absloutt the second best thing. De spiller absloutt dypt og har masse trykk/punch. Men det blir aldri for mye av det gode, hverken dypt eller høyt, og det liker jeg. De er også lett å drive,men å bruke en mobiltlf uten noe forsterker er bare å glemme. Eller for å si det slik du kan fint spille fra en mobil, men det får overhodet ikke ut potensiale på de. Jeg testet for morro skyld, men jeg gjorde det ikke flere ganger. De fortjener å bli brukt med en bra forsterker. Så er jeg på farten så har jeg med også med meg en portabel forsterker om jeg skal bruke de.
 14. Nettopp, men får litt det man betaler for rett og slett. Om man tar invisteringen delt på antall år i bruk så er det ikke mye man betaler for et "dyrt" headsett. Jeg vet ikke hvodan det er med andre, men jeg hører MYE musikk og da er det fett og ha noe som man virkelig kan kose seg med. Så man får nesten kalle det en invistering.
 15. Ser den, mine se846 blir også brukt mest på jobb/på farten. Hjemme så bruker jeg mest Focal Clear, men de koster jo det dobbelt i pris også. Jeg har også se535, som er veldig god på mid range. Både se535 og se846 er jo lette å drive, men det kan ikke sammenlignes med når man bruker en bra amp og litt EQ. Mid rangen til se535 vil jeg nesten påstå er litt bedre en se846. Så hvis du allerde har se535 og ikke er fornøyd med de så ville jeg nesten sett litt på en god dac/amp med eq for å få ut det beste av de. SE846 er egenlig bare mer av det gode fra se535 bare med dypere bass og en ørliten mer tilbakelent midrange. Men ja er enig med deg at det ikke er lett å treffe på noen man er veldig fornøyd med i lavere prisklasser. Man må legge litt i det tror jeg, mine Focal Clear f.eks er bare helt nydelige. SE846 vil nok muligens slå de på dyb bassen, men sånn ellers er Focal Clear alt jeg kunne ønske meg fra et headset. Så de blir ikke byttet ut med det første.
×
×
 • Create New...