Gå til innhold

SleepHead

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SleepHead

  1. De er stort sett tilstrekkelig at de har våpen tilgjengelig i bilene.

     

    Åpnes det derimot opp for å bære pistol på hofta til daglig, vil unektelig antall uheldige skyteepisoder øke.

     

    - "Norsk politi skjøt én gang i 2011. Svensk politi hadde 76 episoder"

    http://www.aftenpost...ml#.UUdUcBxhU4d

     

    Det at svergie skyter mer kan ha med at de er flere mennesker der, samt at de episodene kan ha vært kritiske. Hva hvis de norske burde skutt mer enn en gang?

     

    Hva hvis NOEN på utøya hadde våpen, kanskje de kunne skutt Brevik. Demonstrasjonen du snakker om da ville ikke vært tilstedet. Uten våpen, ville utfallet hvert det samme hver gang.

     

    Slik, rettet på feilen din jeg, for det er vel kjent at Politiet faktisk kom til Utøya bevepnet, om enn ikke i tide. Der var intet Politi på øya når det skjedde, kun sivile (deriblandt en Politimann utenfor tjeneste).

     

    hvis alle hadde våpen ville utfallet vært det samme ? don't see the logic, i give up. call me ignorant, i dont care . this discussion is lame.

  2. Ville tro at det har blitt demonstrert i all sin grusomhet at Politiet aldri kan gi deg en slik beskyttelse. De kommer nemlig nesten aldri frem dit noe skjer før lenge etter at det hele er over, eller i det minste lenge etter skade allerede er forårsaket.

     

    Bevepning av Politiet skjer for å beskytte Politiet, ikke befolkningen. Ditto avbevepningen av befolkningen.

     

    Hva hvis politiet på utøya hadde våpen, kanskje han kunne skutt brevik. Demonstrasjonen du snakker om da ville ikke vært tilstedet. Uten våpen, ville utfallet hvert det samme hver gang.

  3. Jeg har selv blitt tatt med en brukerdose hasj av politiet, samt blitt tatt i fersk gjerning mens jeg har røyket en joint. Politiet tok hasjen min, ca 2 gram, og sa at jeg burde holde meg hjemme med slikt tull. Jeg ble fersket når jeg røykte en joint utenfor ett utested i Lillestrøm og det eneste politiet ba meg gjøre var å stumpe jointen, jeg gjorde dette også ba de meg ikke gjøre slikt åpent.

     

    Dette er mine to erfaringer med politiet i mine yngre år når jeg røyket hasj. Selvfølgelig er det individuelt hva politiet velger å gjøre, men tror nok ikke man blir straffet med mindre man distribuerer selv.

  4. Finner ikke et enneste godt argument i den lange teksten din som taler for at eksistens er en nøvendig egenskap ved virkeligheten. Det er vel med eksistens som med følelser

     

    hva snakker du om?

    virkeligheten er det i verden som har eksistens.

    du overtenker :p

  5. Begrepet eksisterer er et totalt overflødig tulle begrep. Eksempelvis så har jeg min mobil i hånden som jeg skriver dette på. Jeg kan både se den og føle den. Jeg trenger den og bruker den til mye. Jeg liker den. Jeg kunne sikkert nevnt mer også. Men jeg ser ikke hvorfor det skal være nødvendig at den eksisterer? Hvilken forskjell ville det utgjøre?

     

    Man kan da vitterlig forholde seg til virkeligheten på en rasjonell måte uten å mene at den eksisterer. For egenskapen å eksistere sier ingenting om det objektet du beskiver

     

    ett tullebegrep?

    Begrepet eksistens, det å være, to exist, to be er ett begrep som er diskutert i over tusen år av både små og store filosofer. Det at du mener dette er ett tullebegrep er greit for meg, men jeg er uenig. Det er ett begrep som har startet alle de store religionene, alle de største spørsmålene og flertallige store mennesker har blitt drevet av spørsmålet hvorfor eksisterer vi.

     

    Noen mener man må kunne tenke, altså reflektrere og resonere for å kunne eksistere, men dette fjerner eksistensen av alt rundt oss, trær, steiner, vann, luft, jorden, verdensrommet o.s.v.

    I mine øyne en tankefelle. Det er ett begrep som starter mange tanker, noen klarer ikke takle disse tankene.

     

    Det som ikke eksisterer er følelser. Da to av kriteriene i eksistens er at det kan bevises i både rom og tid, en følelse har ikke en eksistens i rom, bare i tid; ergo ikke i eksistens. du spørr ikke folk "Hvor er du sint?" for å gi ett dårlig, men riktig eksempel.

     

    Noen mener også at det eneste som eksisterer er det man selv oppfatter med sansene sine. Da verden blir filtrert gjennom disse og hvert enkelt individ har selv en egen form for eksistens. Noen har også oppfattningen av at om du da dør, vil alt slutte å eksistere. Desverre er det slik at verden eksisterer, enten du liker det eller ikke.

    De som mener ingenting eksisterer benekter bare verdens eksistens, som så mange andre også gjør; gjennom for eksempel religion.

  6. Har vært bortreist i 8 måneder å kom tilbake for å finne ut at mine 300 dollar på en pokerside er blitt stengt grunnet norsk lov.

    Jeg forstår ikke denne dobbeltmoralen som fåregår i Norge, du kan ikke gamble, kun viss staten får gevinsten.

     

    Jada, noen blir avhengige av gambling, men det blir de faenmeg av hest og bingo også, dra til narvesen på hvilken som helst dag å se på de stusselige heste betterene. Faen så frustrerende!

  7. fordi folk er kjedelige, vi må vente et par år til før staten eller who ever the fuck it is, bestemmer seg for å registrere videospill som en kulturdel

     

    Jeg har alltid fått det for meg at det er folket som bestemmer hva kultur er. Det er ikke lederene våres som bestemmer hva som er kunst eller ikke, det er hva folket har behov for.

     

    Se på spill industrien for 15 år siden, 18 års grense spill var ikke ettertraktet på grunn av at spill var en "barne" greie. Idag ser vi flere å flere spill til voksne komme ut på markede fordi spill tydeligvis ikke blir vokset vekk fra, dette er ett stjerne eksempel på at de eldre ikke forstår seg på de nye greiene, altså det som er "inn".

    Nå sitter vi, altså dagens voksne ungdommer, med og uten barn å spiller. Spill er kultur, å det kommer til å bli mer kultur i det som årene går. Jo fortere spillene blir betraktet som kulturelle medier vil det bli respektert på det nivået mange spill burde bli. Jada, det er spill der ute som bare blir lagd for penger, akkurat som musikk, filmer og bøker. Men det betyr ikke at noen spill blir lagd av en regisør med en visjon på å gi en følelse, en opplevelse eller ett synspunkt til brukerne- Spill blir mer å mer interaktivt film.

    Fremtiden blir fantastisk.

  8. har tips

     

    røyk hasj/marihuana, IKKE PÅ SKOLEN, bli sånn at du er vant til å røyke og kan oppføre deg normal noenlunde

     

    så kjøper du øyedråper og røyker før du skal på skolen, da kan du snakke til alle skal jeg si deg

     

    hvorfor? hasj øker selvtilliten DRIT MYE

     

    Det er det dummeste jeg har hørt.

    ca halvparten av rusen canabis fører med seg er fra forventningene, å anbefale hasj til en som er nervøs er det dummeste av det dummeste man kan anbefale. Personen vil antageligvis elske stoffet, men ikke i sosiale settinger, men heller sitte hjemme alene å kose seg med musikk, serier, spill eller hva nå individets interesser er. Ta med den stygge moralen din til folk som ikke bryr seg.

    • Liker 2
  9. Mitt synspunkt er at det ikke burde ha vert noen "klasseskiller" i Norge, men hva syns du?

    La meg putte det slik, John Carew tjener mer enn en fotballspiler på ett A lag i Tønnsberg, det er en grunn til dette. Om man ikke får premie for slit og hardt arbeid vil folk til slutte å prøve.

    Lykke til.

    • Liker 1
  10. I LSD rusen kommer man til ett punkt hvor man får en ekstremt sterk følelse av å ha funnet "svaret". Man vet ikke hva svaret er, men man føler sterkt at man har funnet grunnen til vår eksistens, hvorfor vi er her, hvorfor vi gjør som vi gjør og man føler den sterkeste egoboosten man kan tenke seg, fordi ingen andre vet det du vet nå. Du er spessiel-

    Man får en følelse av at man har funnet grunnen til livet, grunnen til alt mellom himmel og jord. Hvorfor onde ting skjer, hvorfor gode ting skjer, hvorfor man dør, blir født osv...

     

    Denne følelsen er identisk til de religiøse.

  11. Eureka! ....men på den annen side, så levde nok Nagarjuna i selvtilfredshet med dette svaret helt til et irriterende spørsmål dukket opp: men hva betyr det egentlig at ingenting egentlig eksisterer? Har jeg bare på en måte snudd problemet på hodet?

     

    Hvis du har problemer med å forstå hva som er virkelig eller ikke har man ett av de mest åpenbare symptomene til schizofreni. Dette er ikke farlig, det bare gir vanskeligere utfordringer i livet.

    Jeg har ikke dette, men jeg har en nær venn som har det. Han får jevnt å trutt den sterke følelsen av at ingenting eksisterer, der alt er logisk i hans hode, han går i en psykose der all logikk som går imot hans virkelighetsoppfattning i det øyeblikket blir ignorert.- Alt eksisterer, noen som tror noe annet kan ha ett lite problem.

  12. Det er et system i det hele, og det er en taktikk som muslimene har brukt siden muhammed skapte islam.

    Det forholdsvis fredelige suraene er mekkasurer, surer som muhammed forfattet da han var i mindretall i mekka og var redd for å bli drept.

    De senere og mer krigerske versene kom da muhammed var i medina, og et tilstrekkelig anntall arabere hadde konvertert til islam.

    Og de krigerske medinasurene overstyrer de fredeligere mekkasurene, så når muslimene kommer i tilstrekkelig antall og føler seg sterke nok, så trår medinasurene i kraft.

    Inntil da gjelder de fredeligere mekkasurene, og tjener til at vertsfolket lar seg lure til å tro at islam er en fredelig religion/ideologi.

     

    Denne taktikken bruker muslmene ennå i dag.

     

    crazy man detected.

    • Liker 2
  13. Sett de "gode verdiene" i bibelen, som rettferdiggjørelse av slaveri og drap på vantro og homofile?

     

     

     

    Haha, da er det vel litt rart at kirken bannlyste verk fra svært kjente forfattere, vitenskapsmenn og nytenkere som Martin Luther, John Locke, Machiavelli, Galileo Galilei osv og brente Giordano Bruno på bålet og dømte Galileo Galilei til livstid i fengsel for å bedrive vitenskap. Kirken har over årene vært et stort hinder for menneskelig utvikling, og er til en viss grad det selv i dag.

     

    http://en.wikipedia....um_Prohibitorum

     

    Denne lista ble først opphevet i 1966, og du og andre evner å påstå at kirken har hatt positiv innvirkning på skoler, vitenskap og nytenkning?

     

    'du har rett, de fjernet visst verk fra folk som motsa deres religion. Men hva med alt det de ikke fjernet?

    Matte, filosofi, SKRIVING, LESING. dette er vell ikke så viktig at vi fikk før 1966 er det vell?

    Haters gonna hate :p

  14. Jeg hadde satt pris på en diskusjon om spill er kunst og kultur eller ikke.

     

     

    Spill påvirker oss, på samme måte som bøker, filmer, musikk og serier påvirker oss. Det får oss til å tenke, diskutere og reflektere på alt fra samfunnsaktuelle saker til fantasifulle fremtidsvisjoner.

    Det er sorg, kjærlighet, moraler, etiske spørsmål, lærdom, frihet, vanskelige valg, konsekvenser, tragedier o.s.v (om dere kommer på noe bare skriv :)

     

    Så spørsmålet mitt er: hvorfor er ikke spill en kategori innenfor kultur?

×
×
  • Opprett ny...