Gå til innhold

hvor får jeg kjøpt denne barber høvelen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ok.. men det er jo kubb et blad ikke sant? det vil jo være letter å gjøre rent og får ikke så fort i stykker heller ville jeg tru, siden den nye gillet fusion eller hva den heter.. har jo 5 blader.. setter seg jo MASSE hår osv i mellom bladene

 

vil vel være enklere å barbere kjønnshåra å med den HD høvelen :p trur dere ikke?

Lenke til kommentar

Ja, det er bare ett blad og man trenger ikke skylle den etter hvert eneste drag. Jo mindre deler, jo lettere. Tross alt sånn de gjorde det når faren din og bestefaren din var ung. Disse Gillette-høvlene er mere kult design enn praktisk egentlig. Også føler man ikke at man står med en vibrerende plastdildo i fjeset :)

 

Men det er litt forskjell i teknikk så du ikke skal skjære deg. Heller ta mange små dra enn et laaaaaangt drag fra øret ned til haka. Ellers blir det kuttings. Også skal man bruke tyngden til høvelen så den nesten glir av seg selv. Ikke trykke den mot huden.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

FY flate, jeg testa gillet fusion nå, jeg har ADLRI hatt det så godt etter en barbering før, dette var som å få en orgasme, jeg følte meg så ren og pen i sta liksom, det er den beste barberinga jeg noen sinne har hatt før, så fra 3 til 5 blader er DIGG, denne fusion jeg har er det metal i, litt tungre enn den andre jeg har, husker ikke hva den heter jeg, den har bateri og den vibrerer. jeg var jo seff så dum at jeg spruta på parfyme rett etter jeg hadde vaska ansikte med is kaldt vann da, det svei som faen i 5 sekunder :p og den barberskumme som fulgte med fusion hævelen min er jo DIGG den å, mye letter å gni inn i ansiktet, den andre jeg har renner jo nesten av ansikte :S jeje, dette var i alle fall digg!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg mottok ting fra classicshaving i går, ni/ti dager etter at jeg bestillte.

 

Mitt beste tips er hvertfall å kjøpe så stor som mulig kopp, for en i normal størrelse som den jeg kjøpte er langt fra optimal. Hele hybelen stinker nå av våt grevling og lavendel, en god blanding. :)

Det beste du kan gjøre før du skal bruke en slik høvel er å la håret vokse såpass at du kan se hvordan det vokser på forskjellige plasser.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...