Gå til innhold

Møt opp på SIAN-standen på Egertorget i Oslo i morgen, lørdag 13. juni!


Anbefalte innlegg

Ulovlig demonstrasjon mot islam-motstandere lørdag

Forrige gang innvandringsmotstanderne markerte seg, brøt det ut tumulter i Oslo.

 

Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor

1244742370343_867.jpg

Etter det VG Nett kjenner til, foregår det nå en SMS-kampanje i det venstreradikale miljøet rundt Blitz og partiet Rødt der det mobiliseres til motdemonstrasjoner mot Øyvind Heian og organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge med frontfigur Arne Tymur i spissen. Forrige gang måtte arrangementet avbrytes etter at rasende muslimer og antirasister, som hadde samlet seg på Grønland for å demonstrere mot muslimhets, forsøkte å stoppe arrangementet.

 

Islammotstanderne ble da beskyttet av et stort oppbud av politistryker. Da var det islammotstanderne som holdt en motdemonstrasjon mot en markering mot islamhets. Nå er det antirasistene som skal demonstrere mot islammotstanderne.

 

Dette blir trolig det desidert største anti-islamske opplysningsarrangement som noen gang har vært holdt i Norge.

Anbefaler alle interesserte å møte på SIAN-standen på Egertorget i Oslo i morgen, lørdag 13. juni fra 13.00 til 16.00. Alle motstandere av islam oppfordres til å møte opp for å vise at vi er mange som er kritisk til islams vekst i Norge.

 

Undertegnede vil også delta. Så får vi håpe de "venstre-radikale" vil respektere, det faktum at ytringsfriheten er for alle og ikke kun noen få utvalgte.

 

:)

Endret av roberteh
Korreksjon.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kommer! :D

Skal bli fett å terge venstreradikale og muslimer

Det er vel en rolig markering med god argumentasjon man ønsker seg og minst mulig terging / slåsskamper. Av en eller annen grunn er det slik at når man ønsker å sette lys på noe som man mener er negativt med fremmedkulturelle her til lands så er det bare de ytterliggående som stiller opp og derfor så blir ingenting tatt seriøst.

 

Vi har store problemer, men kun de ekstreme tørr snakke om det. Bittert!

Lenke til kommentar
Hvorfor er dere mot en religion? Har vi ikke religionsfrihet i Norge?

fordi jeg ikke vil at mine barnebarn skal leve i et samfunn som praktiserer sharia lover mm.

 

edit: hvis muslimene var her i norge for å intigreres i det norske samfunn og våres verdier, hadde jeg ikke hatt noe å utsette på dem.

 

problemet er at dem vil påtvinge oss nordmenn deres levesett, verdier og religion.

driver stadig å setter krav til oss nordmenn. snik islamisering som siv jensen kalte det.

og dem blir stadig flere og får større innvirkning på samfunnet.

Endret av Sangesland
Lenke til kommentar

Det er det dummeste argumentet jeg har hørt. Den beste måten å bli kvitt religiøs ekstremisme på er å åpne grensene så mye som mulig over hele verden slik at muslimer, jøder, kristne og ateister kan se hvor mye de har til felles, og lære av hverandre. Det er det som har skjedd med teknologi de siste 150 årene siden vi fikk bedre transportmidler, og det har skjedd med ateisme de siste 50ish årene. I løpet av få tiår er islam en kult med medlemstall under Norgespatriotene, og Kristendommen er noe vi ler av og skriver bøker om.

 

Wake up and read a book. Det er ingen vits å protestere mot noe som kommer til å skje av seg selv uansett. Særlig når protesten vil virke mot sin hensikt.

 

Edit: endret et tilfelle av religion til ateisme slik at innlegget faktisk ga mening.

Endret av tofagerl
Lenke til kommentar
I løpet av få tiår er islam en kult med medlemstall under Norgespatriotene, og Kristendommen er noe vi ler av og skriver bøker om.

så pga vi har åpne grenser og religiøs frihet vil religioner som har vært praktisert i flere tusen år bare forsvinne?

Endret av Sangesland
Lenke til kommentar
Hvorfor er dere mot en religion? Har vi ikke religionsfrihet i Norge?

fordi jeg ikke vil at mine barnebarn skal leve i et samfunn som praktiserer sharia lover mm.

 

edit: hvis muslimene var her i norge for å intigreres i det norske samfunn og våres verdier, hadde jeg ikke hatt noe å utsette på dem.

 

problemet er at dem vil påtvinge oss nordmenn deres levesett, verdier og religion.

driver stadig å setter krav til oss nordmenn.

dem blir flere og flere og får stadig større innvirkning på samfunnet.

Nei, det vil "de" ikke. Det er noen muslimer i Norge som vil ha sharialover (som i alle tilfeller et et upresist begrep, og i mange tilfeller snakkes det også om forliksråd, ikke domstoler), flertallet vil ikke påtvinge oss noe som helst.

 

Ellers får jeg komme med min ærlige mening. Jeg har sterke meninger om dette, så de får stå i en spoiler for de som ikke liker sterke meninger.

 

 

 

Undertegnede vil aldri delta i en demonstrasjon mot en hel religion, en hel ideologi, et helt folk eller en hel rase. Da protesterer man mot noe så ullent og unøyaktig at man like gjerne kunne demonstrert mot luft.

 

En demonstrasjon mot radikal islam og jihad, inkludert terrorisme ville jeg støtte.

 

Demonstrasjoner mot en hel religion minner meg mest av alt om opptog på 30-tallet (nå er jeg som sagt ærlig, det er det det minner meg om), og dette gjelder uansett som demonstrasjonen retter seg mot islam, jødedommen, katolisismen eller buddhismen.

 

Men når dette er sagt ønsker jeg mine meningsmotstandere riktig lykke til i morgen. Selv om jeg finner fordømmelse av en hel religion hårreisende, aksepterer jeg enhvers rett til å uttrykke dette. Og jeg håper virkelig at vi slipper voldelig oppførsel fra våres alle Blitz.

 

Dersom noen fra blitz skulle lese dette, ikke kast egg, stein, raketter eller lyspærer. Det eneste dere oppnår er høyere oppslutning rundt ekstremisme og mer oppmerskomhet rundt denne demonstrasjonen. Det er i alle fall ikke det dere ønsker.

 

 

That said, hadde jeg vært i Oslo hadde jeg nok vært til stede. Med kamera. :)

Endret av Simon Aldra
Lenke til kommentar

Det er korrekt gode venn og forumbruker. Når teknologi og vitenskap spres blant de uvaskede masser (hvis du unnskylder uttrykket) vil prester, imamer og shamaner gradvis slite mer og mer med forklaringsproblemer, akkurat som de har gjort her i Norge.

 

Hvordan tror du Norge gikk fra 100 % til under 30 % kristne? Bønn? ;D

 

Edit: Dette innlegget hadde vært litt kulere om ikke Simon hadde trykket på knappen før meg

 

Edit2: Helt enig med Simon, blitzerne er flinke til å totalt undergrave enhver legitimitet argumentene deres har ved å presentere dem selv i stedet for å få noen som faktisk klarer å bygge setninger til å gjøre det for seg, som kvasinazistene i Vigrid har gjort med Heian.

Endret av tofagerl
Lenke til kommentar
møte opp med militærbukse og sko med svart jakke vil nok skape liv i det radikale og muslimske miljøet. De vil gå bananas, de som støttr demonstrasjonen vil få støtte av purken

Hæhæhæhææ det er en værre klisjé enn mor mi. Metaller eller bare "kul antimuslimraddis"?

Uansett, ja, dere får stå på, jeg støtter alle som flagger sine flaue argumenter og meningher i store flokker for så å komme på nyhetene etterpå, og nei hvis noen tror dett er pekt bare på disse antimuslimene er dette feil, blitz er og forblir like ille som disse "militærbuksefolka" om ikke værre, de beviser jo i like stor grad og i større grad at de ikke vet hvordan man får frem sitt poeng.

 

Ønsker dere lykke til! Gi meg et show, men ikke skad hverandre, dere er alle gamle nok til å skjønne at det ikke akkurat hjelper deres sak.

Lenke til kommentar

Dere? Jeg er ikke en av dem. Synes det er latterlige å se på. Når jeg ser dem, så ler jeg.

Dessuten.. om det skulle være noen tullinger som stiller opp med slike klær så kommer ikke de til å bli skadet allikavel.

 

FOR det er alltid de venstreradikale som skal alltid lage trøbbel! Mens de som demonstrerer får støtte av politiet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...