Gå til innhold

Nytt parti vil islamisere Oslo og Norge (Stortingsvalg 2009)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

- Uten svin og alkohol er nordmenn verdens beste muslimer

 

Nytt parti vil forby homofil praksis og senke bensinprisene. - Om tre år er Oslos ordfører norskpakistaner, sier Ghufoor Butt.

 

Frp for innvandrere

På mange måter ligner Butts parti Fremskrittsparti. De vil ha lavere bensinpriser, fjerne bompengeringen og innføre lavere skatter.

(.....)Selv om Butt deler Frps syn på lave bensinpriser og bompenger, har han diametralt motsatt syn på integreringsdebatten. Partiet ønsker å gjøre familiegjenforening enklere, og vil gi automatisk norsk visum til alle som gifter seg med en norsk statsborger. De ønsker å fjerne kravet om at man må tjene over 270 000 kroner i året for å kunne få brakt en ny ektefelle til landet.

Lenke til kommentar

ILF

 

- mener jøder sto bak 11. september.

- vil gjøre morsmålsundervisning for innvandrere obligarotisk

- forby homofili

- forby alkohol

- forby svinekjøtt

- forby sex før ekteskapet

- billigere flypriser til Pakistan

- Norge ut av Afghanistan

- skal bli enklere med familiegjenforening

- automatisk visum til alle som gifter seg med norske statsborgere

- statslønnede imamer

- mer penger til moskeer

- forbud mot Muhammed-tegninger

Kort sagt: islamisering av Norge.

Endret av thai-mat
Lenke til kommentar

Her er noe av det partiet står for:

  • Forby homofil praksis
     
  • Fjerne loven om en årsinntekt på over 270 000 for å kunne bringe en ny ektefelle til landet.
     
  • Gjøre familiegjenforening enklere
     
  • Lavere bensinpriser
     
  • Automatisk norsk visum til alle som gifter seg med en norsk statsborger
     
  • Staten skal lønne imamene
     
  • Egne sykehjem for muslimer
     
  • Mulimske skoler
     
  • Hijab i politiet
     
  • Morsmålsundervisning

Ghufoor Butt, partiets leder tror jødene muligens stod bak 11. September.

Videre mener han at Osama Bin Laden muliggens er et amerikansk påfunn.

Straffe folk som publiserer Muhammed tegninger.

 

28 April skal partiet lanseres i Pakistan.

 

Dagbladet

 

Synes dette er enda et tegn på at innvandrere i Norge ikke blir en del av samfunnet forøvring. Norsk-Pakistanere er en stor gruppe i Oslo, så at de skal ha sitt eget parti er kanskje ikke helt unaturlig, men hva er dette partiet? Det ser ut etter hva jeg kan skjønne at ILP egentlig helst ser at det blir laget en pakistansk stat i Norge der pakistanere kan leve akkurat som om de fremdeles var i Pakistan uten videre innblanding fra nordmenn. Synes selv denne segregeringen er skummel, større forskjeller skaper større problemer. Det virker ut som de vil segregere norsk-pakistanerne fra resten av samfunnet.

Skal at mesteparten av norsk-pakistanere bosetter seg i enkelte deler av Oslo; handler på egne butikker, omgåes hovedsaklig med andre norsk-pakistanere, henter inn ektefelle fra Pakistan, går på egne skoler der de snakker morsmål være en bra ting?

Hvis de passer på å kun ta jobber der de jobber sammen med andre norsk-pakistanere så slipper de å ha noe med nordmenn å gjøre i det hele tatt. Får dette partiet det som de vil så kan de også etter et langt segregert liv trekke seg tilbake på et muslimsk eldrehjem.

 

Er "oss og dem" mentaliteten så stor at norsk-pakistanere uansett vil stemme på "det pakistanske partiet"? Jeg tror sørgelig nok at den er det.

 

Kampsaker som å fjerne kravet om lønn på over 270000 for å kunne ta inn ektefelle og enklere visum og familiegjenforening tolker jeg som at partiets største sak er å få inn mer pakistanere til Norge. Deres andre store sak er å legge tilrette for at pakistanere skal kunne leve i Norge på en helpakistansk måte, helst uten noe integreringstull eller omgang med nordmenn.

 

Er disse sakene alt de bryr seg om? Hvordan ser dette partiet på Sharialov? Hva mener de egentlig om likestilling? Om de så fikk gjennomslag for alle sakene sine, hva ville så blitt det neste?

 

Dette partiet er mer eller mindre en manifestasjon på hva som er galt med innvandringen i Norge i dag.

Lenke til kommentar

Hvis sånne folk absolutt skal ha det sånn som det er i pakistan, hvorfor i all verden setter de seg ikke på første fly dit?

Edit: Jeg regner med at en av kampsakene deres etterhvert vil bli å omdøpe Oslo til Islamabad, noe som er et mye mer treffende navn.

Endret av bash
Lenke til kommentar

Dette partiet må forbys! Et demokrati må ikke bli så naivt at det setter sin egen eksistens i fare for å beskytte prinsipper! Forby ekstreme partier!

 

Ekstreme partier har en tendens til å være forsiktige FØR de blir valgt. Når de kommer til makta, ser jeg for meg at Grunnloven vil bli erstattet av Sharia, og at dødsstraff for homofili og alkoholdrikking innføres.

 

Forby dem!

 

Hvis sånne folk absolutt skal ha det sånn som det er i pakistan, hvorfor i all verden setter de seg ikke på første fly dit?

 

De har ikke oljepenger. Flere og flere nordmenn har skjønt at politisk korrekthet ikke lenger fungerer. FrP er dessverre det eneste partiet som har forstått alvoret fullt ut.

 

Gleder meg nesten til å se Norge gå under. Vi fortjener det faen meg, så naive som vi er.

Endret av thai-mat
Lenke til kommentar
Er "oss og dem" mentaliteten så stor at norsk-pakistanere uansett vil stemme på "det pakistanske partiet"? Jeg tror sørgelig nok at den er det.

 

Sørgelig nok er det denne mentaliteten som vil skaffe partiet stemmer. Akkurat samme mekanismen bak FrPs økende oppsluttning etter hvor hardt "resten" går ut mot FrP.

 

Sørgelig nok.

Lenke til kommentar

Mulig jeg virket vel ekstrem nå, men jeg tror vi skal ta dette helt med ro. Hvis et parti starter med slike radikale endringer i det norske samfunn, og hvor Kari og Ola Nordmann mister sin ytringsfrihet, får vi bare håpe at noen har baller nok i landet til å ta saken i egne hender, slik Kompani Linge og gjengen gjorde under krigen. Å sammenligne disse to konflikter, er ved første øyekast usaklig, urelevant og rett og slett idiotisk. Men hva skulle en ellers gjort?

Om en slik radikal omveltning i samfunnet skulle finne sted, ville vi mistet så og si alt vi har av rettigheter som vi er vant med nå, vi kunne risikert at vi med tiden fikk dyriske avstraffelsesmetoder i det såkalte "rettssystemet" som da ville oppstått, og vi kunne i verste fall blitt nødt til å se norske kvinner i burka.

 

Jeg har overhodet ingenting i mot verken muslimer eller Islam, men må si jeg blir temmelig redd dersom slike politiske omveltninger trer i kraft i Norge. Tviler selvsagt sterkt på at Norge hadde blitt fullstendig islamifisert med tanke på rettssystem og generelle rettigheter som nordmannen har i dag. Min uttalelse, som er et resultat av en boblende frustrasjon, kan i stor grad sies å være satt på spissen.

 

Egen mening er at muslimer i Norge skal fritt få praktisere sin religion, og dette skal respekteres. Det skal derimot ikke gå ut over de bestemmelser som står i den norske lov, og det skal heller ikke oppfordre til radikale endringer i det norske samfunn. Norge er og blir en stat med kristendommen som statsreligion, selv om kristendommen ikke er knyttet direkte til regjering og storting. At staten er kristen er faktisk (selv om mange mener statsreligion er tull) en del av vår nasjonale identitet, nesten på lik linje med bunad og stavkirker, vil jeg si.

 

Phew, mye på hjertet, mye urelevant, men forhåpentligvis noe logisk :) Ikke ta dette som et angrep på noen som helst i samfunnet. Det er ikke et angrep på noen, og er ikke ment å være sårende eller svertende. Kun egne meninger, som har fått en noe dramatisk fremtoning som følger av en boblende frustrasjon.

Lenke til kommentar
Partiet kommer vel aldri til å komme seg til makta uansett, så det er ingen grunn til bekymring vil jeg si.

Nei, men hvilken oppslutning dette partiet får vil faktisk være en temmelig god indikator på hvordan det står til med integreringen av pakistanere i Norge.

Det som er farlig er om partiet får igjennom små endringen, som over lengre tid kan få store konsekvenser, men dette tviler jeg på at vil skje.

Lenke til kommentar
det skal ikke oppfordre til radikale endringer i det norske samfunn.

 

Norge er og blir en stat med kristendommen som statsreligion

 

Hvorfor ikke? Er alle radikale endringer til det negative?

 

Hvorfor?

 

det skal ikke oppfordre til radikale endringer i det norske samfunn.

 

Norge er og blir en stat med kristendommen som statsreligion

 

Hvorfor ikke? Er alle radikale endringer til det negative?

 

Hvorfor?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...