Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

Var for ca et halvt år siden, skulle jeg kjøre en taubane lignende ting ned et ca 30 meters tau, menst jeg satt i en klartesele. Hadde gjort det et par ganger før og det hadde gått fint. Men den ene gangen kom jeg skeivt, og tauet hadde blitt strammet for mye så det gikk i en rett linje i stedet for å gå oppover mot slutten. Så for å ikke knekke ribbeina mine mot treet, slengte jeg foten i siste sekund mot treet for å ta imot. Tror jeg traff en stein eller noe sånt, men husker at jeg hørte en høy knekkelyd. det var sånn deilig ubeskrivelig smerte, men jeg regna med at det var sånn "de første sekundene smerte" som du får når du slår tåen inn i et bordbein. men neida, først lirka jeg meg ned fra lina, og fikk satt meg ned. Jeg og kompisene mine satt og funderte litt om det kunne være knekt, og utifra smertene mine ringte vi etter sykebil. vi fikk vite at vi var såpåss utilgjengelig fra omverdenen at jeg måtte bli plukket opp i helikopter. etter 1 time med ekstrem smerte kom helikopteret. det landet langt nede i veien, for å dra i gang et teselskap for å planlegge hvordan de skulle redde meg. jeg satt fortsatt samme sted, med den "de første sekundene" smertene som bare ble verre. Tilslutt ble de ferdig med teselskapet sitt og fløy opp til oss. de sto en stund og hovererte over oss, og vi hadde selvfølgelig fylt en stor sekk med alt klarteutstyret på en stein ca 1 meter over meg, og den sekken var tung. men helikopteret klarte å blåse den ned. gjett hvilken fot den landet på -.- etter etter koselig smertehelvete med sekken, kom det en fyr ned fra helikopteret, når han endelig var nede til oss klarte han å halvsnuble og ta imot fallet ved å ta på foten min. det var den tredje vondeste tingen i livet mitt (etter å knekke selve foten, og å få en sekk på den knekte foten.) han unskylte seg og ga meg morfin rett i blodet som en uunskyldning, det var jævlig chill med morfin, selv om det gjorde vondt som faen. han heiste meg fast i en snor ved hjelp av klarteselen min, og så hengte jeg under helikopteret ca 100-200 meter over bakken. det var gøy pga den doble morfindosen min. når helikopteret klarte å lande, etter bare en feillanding der jeg og sykehusmannen havna ned i noen fjæresteiner, dro piloten en dårlig vits som handlet om å etterlate meg, fikk de satt meg inn i helikopteret og kjørte meg til sykehuset. der fikk jeg vite at jeg hadde knekt skinnleggen i et spiralbrudd, altså knekt i to men i en sirkel(PAIN) så fikk jeg en alt for stor og tung gips, og sendte meg hjem. etter flere uker uten at foten hadde grodd og gipsen dro bruddet fra hverandre hver gang jeg reiste meg, fikk jeg en ny lettere gips. bruddet mitt grodde treigt som faen i ca 4 måneder, og etter mange mange komplikasjoner og ca et halvt år, er jeg fortsatt ikke frisk, men det har i det miste grodd en del, og jeg er ferdig med gips, jeg mister selvfølgelig skisesongen menmen.

 

faen dette ble mye, men jeg kjeder meg og mye tid å slå i hjel så..

 

Oh, knekke skinnleggen er sammen med halebeinet på top fem ting jeg aldri skal knekke!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da mora til bestevenninna mi rygga over meg med sin Peugeot stasjonsvogn.

Å være en 7 år gammel gutt som sitter på akebrettet sitt i hagen til naboen for så å se støtfangeren til en bil nærme seg og så plutselig merke en ubeskrivelig smerte og at alt blir svart, er det verste jeg har vært borti.

Og jeg har dessverre begynt å huske mer og mer fra hendelsen som jeg hadde fortrengt og jeg kan våkne skrikende om natta pga. det.

 

Hull på levra og sykehus i 6 dager, samt at jeg måtte være forsiktig og kunne ikke løpe, hoppe, falle eller noe sånt på 2 måneder.

Perfekt at det skjedde midtvinters ...

Lenke til kommentar

På ferie og første gang opp i skibakken i åtte års alder. Det var bare en lokal liten bakke med heis da. Sto noen ganger ned med pappa først, men første gangen jeg skulle sette utfor alene gikk det galt. Kom altfor fort og traff vel en dump. Pappa sto bak og måtte se på en trippel salto før jeg rulla ned til bunn.

 

Jeg var heldig og slokna etter saltoene, men våkna igjen til utålelig smerte nederst. Venstre legg var brukket tvert av like ovenfor foten. Det var den ferien.

 

 

Edit: Leif klarte å snike seg inn her og.

Endret av rollersnaeks
Lenke til kommentar

Eg har 3 opplevningar eg hugsar spesielt godt.

 

1: Når eg var rundt 8-9 år. Rulleskøyte-triksing var inn på heile skolen, og eg var av mange ansett som den "beste". Eg var vel ein liten våghals. Men; ein dag når eg for ned den lange bakken ved sida av huset mitt mista eg kontrollen, falt fleire meter fremover, og falt med hodet først i bakken. Heldigvis brukte eg hjelm(noko eg sjelden gjorde), men eg fekk ein stor kul, skrapte opp litt av panna og fikk hodepine. Etter det har eg aldri røyrt rulleskøytar, og aldri sykla uten hjelm igjen, så noko godt har vel komme ut av dette.

 

2. Når eg var 7-8-9 år gammal. Me var fremme ved hytta våres, men når eg sko gå ut bilen, falt eg med kneet først 1.5 meter ned i grusen. Har fremdeles arr.

 

3. Var nabofest med grilling, bading og ballspill på ein fin sommerdag. Vi spilte fotball, og blant alle spelarane var den ein nylig pensjonert og nokså anerkjent fotballspiller og hans unger. Selvfølgelig traff et klareringsforsøk fra han meg midt i trynet. Det var sikkert ikkje så hardt, da banen var liten, men gjorde vondt som **** Eg greidde å holde meg fra å gråte, men fy så vondt det gjorde.

 

Og alle de gangene eg bankar lilletåa i ein bordkant. Herregud.

Lenke til kommentar
2. Når eg var 7-8-9 år gammal. Me var fremme ved hytta våres, men når eg sko gå ut bilen, falt eg med kneet først 1.5 meter ned i grusen. Har fremdeles arr.

Da var da en fryktelig høy bil din familie må ha hatt, 1,5m :hmm:

Ein Volkswagen caravelle, falt nærmest stående fra baksetet og ned på grus ;) Kanskje ikkje 1.5 meter, men ikkje langt ifrå.

Lenke til kommentar

- Brennende plastikk på arm og hånd

- Gravstøtte veltet over beinet

- Kvise akkurat på fiseringen

- Skulder ut av ledd

- Sparke av en tånegl

- Dra ut en 2cm glassbit fra håndleddet

- Krampe i begge bena samtidig. Stående. Midt på bussen

- Sparke i bordkant

 

 

Vet rett og slett ikke hvilken som var værst, fordi etter at det er over klarer jeg ikke skalere de i forhold til hverandre. Men det å gå rundt med en skulder ute av ledd er blant de nominerte.

Lenke til kommentar

Ah, denne tråden får meg til å huske den lykkeligste sykkelturen i mitt liv. Skulle sykle med familien til farmora mi. Akkurat i det jeg sykler inn farmors innkjørsel, som selvfølgelig var av typen gammel, ruglete asfalt, klarer jeg å velte, og rutsjer 1-2 meter bortover asfalten, på albuen.

 

Det var tider det!

Lenke til kommentar

det må ha vært da jeg spilte fotballkamp, og kom alene mot keeper med ballen ca midt i mellom oss. Begge spurter så fort de kan rett mot ballen, og da selvfølgelig rett mot hverandre. når vi er ca 1 - 2 meter fra hverandre skjønner keeperen at vi kommer til å treffe hverandre, og setter kneet opp for å dempe støtet. noe som gjør det desto hardere for meg, som kun tenker på å få tak i ballen før han, da jeg løper rett inn i hans kne som treffer meg ganske nøyaktig rett i skrittet.

 

Det hele endte med at forhuden var halveis revet av. dro rett på legevakten og fikk 5 sting, og det første før bedøvelsen tok ordentlig i. Har aldri hatt så vondt før eller siden... har aldri hatt så liten tiss noengang heller... :p

Lenke til kommentar

Få albuen til noen hardt inn i øyet er ganske vondt.

Ellers så er judotrening årsak til diverse smerter, og det vondeste var nok når en skulle kaste meg, og fikk meg opp i lufta i brysthøyde, så snubla, og dro meg ned på bakken og landa oppå. Lå noen minutter uten å få puste da. Var en søt smerte da hun var veldig pen og bare ble liggende :innocent: Men vondt var det, gjorde vondt i flere dager.

 

Ellers å kjøre en kniv gjennom hånda er mindre behagelig, samt å få bcg sprøyta satt av en sykpleier som ikke kan det hun gjør, og få et stort hull i armen som man må dytte skumgummibiter nedi.

 

Kommer sikkert til å oppleve masse smerte forover også :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...